Helgen som varit!

Jaa, trött som in i helvete... och då menar jag trött... på riktigt...
Aja....
Öhh, ja, åkte ju till gbg i fredags, hjälpte först till att duka fram och allt och sedan gjorde vi iordning oss, träffade alla släktingar och kramas kramas kramas! Det var så roligt att träffa alla igen, superlänge sen. Sedan vart de partaj! Tyckte så synd om Örjan för han tyckte att det var så jobbigt att stå i centrum och öppna massa paket, haha. Sedan vart det supergodmat och på kvällen efter ett antal glas vin galen dans! Ja vad ska man säga mer, lika kul som alltid med det här gänget!

I lördags åkte vi hem till Niclas och Cina, åt mat och pratade en massa! Raquell och jag skulle ut och fota Earth hour, men det gick väl sådär kan vi komma överrens om? ^^ För det första så glömde vi bort tiden så vi hann knappt, och för det andra hade de knappt släckt ner, så det vart liksom ingen effekt. Jaja. Men så kom Raquells pojkvän William med bilen så han skjutsa runt oss lite på ön så att vi kunde fota. Wooligt!

Alla var så himlans trötta så vi gick och la oss rätt tidigt för att vara oss, typ 01 eller nåt kanske? Sen på söndan bar det av hem igen.


LYCKAD HELG!!!! :D








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0