Måndag

Bara ordet framkallar ångest. Men upp drog jag mig i alla fall, till skolandär vi hade en ganska värdelös föreläsning om homo/bi/trans sexuella. Visst, i högstadiet kan det väl kanske vara bra med såna här föreläsningar, men jag tycker att den var lite väl löjlig. Vi blev liksom anklagade att ha fördomar som vi inte har, och de ville lära oss saker som vårat egna förstånd redan klurat ut innan. För enligt dem så förväntar man sig att alla på en skola ska vara hetero bara för att det är en norm. Men vem gör det? Ja, såklart så finns det homofober, men jag skulle säga att majoriteten inte är det. Och såklart så är det jättehemskt att vissa blir mobbade eller misshandlade för att de är bögar/lebbar, men det beror på att människor tycker att folk som är annorlunda är läskiga, samma sak med tjocka, anorektiska, emos, fjortisar, och det går nog tyvärr aldrig att komma ifrån. Aja, vet inte om jag fick fram min poäng men va jag ville komma fram till att denna föreläsning inte gav mig någonting i alla fall.

Efter skolan så bar det av till introduktionsträffen för jobbet. Det gick bra, var där i en och en halv timme, fick info, lipper papper, skriva på papper osv. Så jag kom hem efter fem någon gång. Lagade lite mat, tjafsade lite på Isac för att han inte pratar med mig längre utan hellre med sina "grabbar" på skype, och nu har jag pluggat lite. Det där med killar alltså, att när de spelar verkligen måste sitta non-stop flera dagar i sträck, tycker jag är ganska tråkigt. Visst, jag sitter ju också mycket vid datorn, men jag har tid att gå ifrån och göra andra saker emellan åt, som till exempel att socialisera med min pojkvän. Men vad göra? Vill han inte så vill han inte...

Idag på bussen från skolan hände en jobbig grej. Det var ganska fullt på bussen, och så kommer det på ett till gäng som får stå i mittgången. Brevid mitt säte ställer sig en tant och LUTAR SIG PÅ MIG, så att jag måste hålla upp henne i varje kurva och känna mig jäkligt obekväm. Men det var inte det värsta, ni som känner mig vet att jag inte klarar av att känna hur andra människor luktar (förutom Isac) och när hon i princip hängde på mig så var det ganska svårt att inte känna någon lukt. Uäääk va illa till mods jag kände mig, fick nästan lite panik, men som tur var så skulle jag av på nästa hållpats och kunde hålla andan nästan hela vägen.

För er som tycker att jag är dum i huvet nu kan jag svara att jag är väldigt känslig för lukter, och har alltså väldigt svårt för äckliga lukter. T.ex. så håller jag alltid andan när jag möter och går förbi en människa för att inte riskera känna deras lukt, jag måste lukta gott när jag går och lägger mig och måste därför tvätta mig, sätta på deo och smörja mig med krämer och svettlukt ska vi inte prata om. Det är det värsta som finns och jag får ofrivilliga rysningar i hela kroppen av det.

Hoppas att ni antecknade det där! Have a good one.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0