Läggs ner

Fick igår höra att innehållet i min blogg upplevs som stötande och för privat, så det känns bäst att lägga ner det här litegrann.

Så, nu får ni gå in och läsa på www.Elijo.blogg.se istället.



No hard feelings.


Opeppat inlägg

Ja man får väl be om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har för jävla mycket att göra alltså. Har ingen lust att skriva, tröttnat på't. Känner verkligen att jag får pressa fram text, vilket verkligen inte är likt mig. Jag behöver en paus. Slappna av och koppla ner helt enkelt. Och det kommer jag att få,  övermorgon rättare sagt. För då ska jag åka hem till Enköping och bara vara med familjen. Som jag saknar till tusen. Kanske kan man få träffa sina underbara vänner också?

Idag har jag hållit mitt tal. Då jag skrev klart det vid 8-tiden på kvällen igår så har jag inte hunnit öva så mycket = Jäkligt nervös Ellinor. Jag glömde bort att andas, darrade som ett asplöv och hakade upp mig. Men ågorlunda gick det i alla fall, jag får ta igen på nästa tal helt enkelt.

Helgen har varit kalasbra. Förfest med Bastian och compani, sedan krogen. Lördag första dagen på jobbet, och det gick jättebra! Pratade med alla gamlingar och de var så söta så. Efter jobbet blev det tacos med Machadi och Bettan och sedan var de förferre hemma hos oss med massa roligt folk, och sen krogen igen. Orkar inte gå in på vidare detaljer men roligt var det i alla fall! Har däremot skiiiiiiitont i nacken efter alldeles för mycket headbangande....



Blä. Jag. Orkar. Inte. Mer.

Update brödbak!


Är inte de här de mest astjusiga bröden du någonsin sett? Vaaaa? ;)







Brödbak och talhysteri...

... Är vad jag pysslar med just nu. Ja, jag bakar bröd klockan halv 10 på kvällen, men ibland får man såna impulser. En annan impuls jag känner att jag skulle velat få nu är annars att skriva klart mitt tal i raketfart, men såna impulser finns nog inte. Brödet ligger för tillfället och gräddas i ugnen, så jag försöker få ut nåt vettigt på de här nedrans tagenterna. Men det kommer liksom inget. Det är bara tomt. Jag som vanligtvis brukar flyga med fingrarna och skriva utav rena farten, men nu tog det bara stopp. Sånt är roligt när pm:et för talet ska vara inlämnat imorgon. Då är det roligt att få skrivkramp. Nu kan man ju då undra varför jag inte skrivit klart talet förut, men vi har så himla mycket i skolan nu, och jag klarar inte av att skriva tal när jag är stressad och har massa andra grejer att göra samtidigt. Tydligen så klarar jag inte av det nu heller, men det skyller vi på vädret. Eller nåt. Gjorde nog av med all min energi på träningen idag, då det inte blivit mycket till mat idag. Känner mig som en slak svanhals (Eller annat valfritt objekt) och bara orkar inte. Plöh.
 Lite franskt lantbröd på surdeg skulle sitta fint nu! Ååååh, nybakat bröd, va gott. Med lite kolhydrater också, jajjamensan. Så det kan man äta med hyfsat gott samvete i alla fall.


Va fasen sitter jag här och skriver för när jag har ett tal till nationella att skriva? Och klagar på att jag inte kan skriva... Jisses. Men allt handlar väl om inspiration och motivation. Och n känner jag ingen som helst inspiration för att skriva om nätdejtning. Men det kanske kommer med en skiva bröd...?


Värt o testa i alla fall! hehe

HusmorN

Go kväll kära medmänniskor!


Idag har jag varit en riktig jäkla husmor minsann, oj oj oj. Började däremot med att jag failade med min träning... Slängde i en tvätt vid 4, och när jag sedan skulle göra iordning mig till träningen vid halv 6 så kommer jag på att alla mina sport-bh:ar låg i tvättmaskinen. Smart...! Ja, så det blev ingen träning idag.
Erika (Som följde med mig hem från skolan så att vi kunde skriva på vår projektrapport) och jag gick därför istället och köpte blommor till balkongen. Sedan när hon åkt så planterade jag dem, tvättade rent balkongräcket osv, sopade, skruvade ihop stolar som var trasiga och gjorde det lite trevligare helt enkelt. Vill ha fler blommor men det får bli vid ett senare tillfälle!
Sedan fortsatte jag att städa lite inne, rensa lite och dona. Nu har jag vikt och tait upp tvätten, men jag har lite ont i ryggen så jag ska vila en stund innan jag tar itu med disken.
Tänk, att tvätta, städa, vattna blommor och laga mat tycker jag bara är roligt, men disken.... USCH. Hatar verkligen att diska. Det enda som är roligt är när man diskat klart och torkat av diskbänken så att det skiner sådär fint och luktar gott. Men innan dess, det är bara ren plåga...
Men, då min man har en tendens att göra allting "imorgon" och jag mår så dåligt av den där sketna disken som besudlar mitt kök så får man helt enkelt bita ihop och bara göra det. Tänk om man ändå hade en diskmaskin....

Tänk om...

RSS 2.0