Fredag!

Imorgon flyttar vi! Någon mer än jag som inte kan grepa det riktigt? *slinter* Haha, ööh.

Igår var iaf jag och Isac på Ikea och shoppade lite grejer till vår nya boning, en jättesöt tvättkorg med en fisk på t.ex. Mwaah. Oooch skohylla, duschdraperi, lådor, visp, tebajs(sil) hmm ööh... papperskorg, ah o lite sånt där. Saxar med!

Så ikväll ere packa som gäller! Sen imorgon drar vi upp tidigt till Linköping som fa-an och köper mat samt tvättmedel och sånt därt som alla behöver innan vi börjar fixa i placet ^^

Sen på kvällen blir de partaj! Först så kommer flickorna och lite folk hem till oss för lite förchillfest, och sen drar vi vidare till Ollie!


Happy times!


Total lycka!

Förstår ni hur lycklig jag är? Från och med lördag kommer jag och älsklingen bo i Berga, Söderleden 17! I vår egna lilla källarlägenhet.

Tänk er, att inte behöva kräla sig upp klockan 5 varje morgon, åka ner till första bussen och sedan vänta i kylan på nästa, som kommer halv 7 och inte är uppvärmd. I darrande kyla slippa sitta på bussen i 60 min, för att sedan komma till skolan vid halv och ensam sitta och vänta i 45 min på befolkningen.
Tänk, att slippa vänta och vänta på bussar för att komma hem klockan 6,trött och deprimerad för att endast hinna äta och titta på bdb och sedan gå och lägga sig.
Tänk er att slippa planera allt, att slippa betala 70 kr för att åka på fest, att kunna sova hemma.

Ååååååååhhhhhhh, va skönt!



Lycka är ordet!

Onsdag, Hallelujah!

Yes yes yes! Gissa vilka som ska titta på en lägenhet ida'rå, som dom har ganska goda chanser att få? -Juste, VI!
En etta på Söderleden för 3000/månaden, Hoppas hoppas hoppas!
Vore så jävla gött och slippa åka buss i 90 minuter hit och hem och slippa gå upp klockan 5! Aaaah

Igår så vart det stan efter skulan med Erikan, köpte en mascara och en tröja, på rea såklart haha. Sedan vart det Yngves för min del där Isac, BQ och Bastian satt. Drog hem vid 5, kom hem halv 7, käka, ringde mamma och pappa, tränade, duschade och gick o la mig tidigt för en gångs skull!

Ska titta på lägenheten vid 5 idag, och eftersom jag slutar 11 har jag liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite dötid att fördriva, nöff.
Nu ska vi ha webbdesign, roligt!


Puss och kram

Tisdag... ... Tröööött....

Gårdagen var ganska skoj ändå, tack vare de rolige tösere i klassen!
Efter plugget drog Isac och jag till Yngves där vi träffade Levi bl.a och sedan kom Axel och c/o, roligt!

Kom hem vid kvart i sju kanske? och käka lite mat. Tänkte att jag skulle plugga till dagens prov, men jag skrev bara upp orden sen la jag mig och titta på film. Lyckat! ^^

Det vart sent så idag är jag bajstrött, jättetrött alltså.





På riktigt!


Helgen som gick för fort!

Helgen gick alldeles för fort enligt mig, men var rätt bra ändå. Många filmer blev det! I lördags tittade vi på Twilight (Som för övrigt är världen bästaste bästa film som jag tänker titta på idag igen), The love guru som var väldigt rolig, och sedan även på Madagaskar 2 som jag tyvärr missade slutet på... hrm...

igår så pratade jag med Jenny och vi smidde planer om vårt företag som vi ska starta, mer info om det senare! Och sedan vart det 2 filmer till, nämligen Yes man och Blade trinity. Inte lika bra som lördagens filmer men ändå.

Jag ser ofantligt mkt fram till de kommande helgerna, tjoho! Hoppas denna förbannade vecka går lika fort som förra.
Och förresten, mina läppar är torra som skalet på en torkad grapefrukt. INTE SKÖNT!



Lördagen

Inget party ikväll, Vi känner oss båda hängiga och gäggiga, så det blir mys  istället.
 Vi har hyrt The love gura och köpt glass och grejjer, maha (Jag är tjåck)

Jag sitter just nu med fjärde blonderingen och hoppas på ett vettigt resultat nu! Sedan ska vi duscha och keeka. (jag är snyggast // Isac)

Möhö

Nästa helg, då, dååååå blire party må jag säga! wihi

Nu skall jag ta ut min blekning, spännande!


Ha't goda vänner! <3

Misslyckad kväll?

Träffade Isac, Axel och kompani på yngves lite innan vi gick o käka på Rendez (Jag åt en sallad). Sedan skulle vi på bio... Meen inte det inte, nej. Så vi åkte hem till skogen igen. Roligt? Nej.

Usch, inte ska jag vara negativ, det blir ju party imorgon! Tyvärr har jag inget att dricka, någon vänlig själ därute som kan hjälpa mig med det problemet? (a) Rowligt ska de bli iaf!


Peace & love!
(som vi för övrigt längtar sjukt mkt efter ^^)


Äntligen fredag!

Puh, äntligen är det fredag! Jag var nästan lycklig imorse när jag vaknade och insåg att imorgon får jag sova lääänge. Ensam -som vanligt gick jag upp och gjorde mitt té och gjorde mig i ordning. Fick sällskap av Sally som klängde på mig vart jag än gick.

Vi sitter nu på fotolektion och läser uppgiften vi ska göra. Ett fotoreportage om hur det är att vara elev på JB. Haha!
I eftermiddag har vi referatprov på Svenskan, som inte är särskillt svårt - enligt vår lärare. Och vet ni vad? För första gången någon lärare säger så om ett prov, så tror jag henne!

Senare ska jag förhoppningsvis på bio med Isac och sen ska jag titta på handboll och sova, hallelujah!

Kanske denna filmen ikväll.
Bra eller dålig?

Bra eller dålig?

Blogg o allt

Ja, eftersom vår cp-skola har blockat i stort sett allt så har jag skaffat mig en blogg att leka med! (Yeey)

Den här dagen har sugit i stort sett rakt igenom (Förutom imorse när jag faktiskt lyckades trycka imig en kopp té till frukost (Y)) Första lektionen hade jag inget att göra fetersom jag var klar, så å fick jag ringa runt och leta praktik, som såklart gick åt helvete. Nu ska vi ha datorkunskap (Som förmodligen också kommer suga)

Åååååh

RSS 2.0