Goa tjejer!

Onsdag
Isac skjutsade Anna och mig in till Märsta där vi skulle hälsa på Jenny! Det vart mycket godis, dricka, What happens in vegas och dans! Alltid lika galet och roligt med er! <3










Torsdag
Vi ställde klockan på nio så att vi inte skulle sova bort hela dagen, men eftersom vi legat uppe till fyra kvällen innan och pratat och fnissat, så gick ju det sådär. När klockan ringde kom Jenny inte till mig och Anna (Som delade på en jääättestor säng) och sa godmorgon. Sedan gick hon in till sig och vi alla somnade om till tio. Då kom Jenny in och la sig hos oss, Anna blev klarvaken medan Jenny och jag somnade om i ytterligare en timme xD När vi vaknade igen satt Anna och tittade på oss, färdigsminkad och klar! xD

Sedan bar vi oss i alla fall iväg till stockholm där vi fikade, shoppade och tittade i affärer. Provade roliga hattar, fina klänningar och jag vet inte vad! Hur mysigt som helst!
















Älskar er tjejer! <3

Kvällsfunderingar

Tråkig kväll. har setat (Hade Jeanette läst detta skulle jag fått skäll, för det heter ju "suttit", men kommer man från Enköping så gör man ^^) I alla fall, har setat mest hela kvällen och läst bloggar, kommenterat på fejjan och tittat på lite tjusiga grejer!

Annars har jag tänkt ganska mycket på detta fenomenet som kallas att "prata med varandra". egentligen är det ju ganska simpelt, öpnna munen och forma den till de ord man har på hjärtat och rikta dem till personen man menar det till. Men någonstans på vägen måste det gå fel, med tanke på hur många som gör raka motsatsen, dvs antingen inte öppna munnen alls, eller riktar den till en annan än det är menat till.
Detta tycker jag är fruktansvärt synd, för jag har lärt mig nu att allt bara blir fel om man gör så. Och om jag ska vara ärlig så är jag jäklans trött på det! Alltifrån vuxna som aldrig säger öppet vad de vill, fastän man vet exakt hur det ligger till ändå, till bröder som går bakom ryggen på en. Jag är trött på det!
Tycker man att någon gjort något fel så ska man säga det direkt till den personen, istället för att gå runt och sura och kanske säga det till andra. Hur rättvist är det  mot personen som man tycker gjort fel, som kanske inte ens vet vad de har gjort? Det kanske bara var ett misstag eller missförstånd, men om man inte pratar om det har man ju ingen aning.
Eller om man ska leka martyr och inte säger att man skulle vilja smaka på glassen, eller vill ha hjälp med något, bara för att man "klarar sig" ändå. Detta har jag märkt är ofta förekommande hos främst föräldrar, som bara ska vvara självständiga och "vuxna" hela tiden. Visst, det funkade när man var 12 år och inte fattade någonting ändå och tyckte att allt var kalasbra när man fick mer glass till sig själv. Men när man kommit förbi den åldern (tack gode gud) så är det inte lika kalas längre eftersom man förstår hur det egentligen ligger till. Det blir rent ut sagt jäkligt jobbigt.


Så för min, din och alla andras skull, öpnna munnen och säg det du har på hjärtat!

Bygga altan

Varning! Detta kommer bli ett kort och tråkigt blogginlägg.


Idag har vi byggt på altanen, lagt halva golvet ungefär och satt fast en till regel, borrat i berget m.m
Har inte hänt något spännande alls om jag får säga det själv, vi var precis och handlade. Det blir tacogratäng till middag idag, mums!

Här är receptet om ni vill testa själva:

1 burk crème fraiche
1 burk naturell philadelphiaost
400-500 g köttfärs
Taco kryddmix
Riven ost


Blanda crème fraiche och philadelphiaost och lägg i botten på en form.
Stek köttfärsen med kryddan och häll sedan över och toppa med riven ost.
Ställ in formen i ugnen på 200 grader tills osten smält, ca 20-25 minuter. Klart!





Det var allt jag hade att åstakomma idag!

YES!




Jag gråter av lycka! :')

Färger!

Inatt låg jag och tänkte på vilka färgkombinationer jag gillar (fråga mig inte varför)

Och detta kom jag fram till!



Glenn, Glenn, Glenn!

Hejsan!

Förlåt igen för detta usla o-uppdaterande men jag har nämligen varit på resande fot!

Till en början kanske jag ska berätta vad jag gjort sen senaste uppdateringen...

...Isac kom hit och jag fick äntligen lite lugn i mig! Ni som inte varit med om det själva har ingen aning om hur jobbigt det är, för riktigt jobbigt var det kan jag säga!

... Isac, jag och bror Jocke drog till Stockholm och gick på Grönan. var lagom kul och vi åkte även den nya, Insane, som helt klart gör sak för sitt namn! Hade ni varit med oss i kön då det var vår tur att hoppa i vagnen så hade ni garanterat gapskrattat, för jag var hyfsat nervig må jag säga xD

Det var nog allt jag hunnit med innan fredags då Isac och jag begav oss till Göteborg för att träffa hans underbarar släkt som jag bara älskar!

Här är en liten videosnutt från vår resa dit :)


(jag vet, jag är ganska dålig som inte kan säga rastplats xD)

Sådär ja!

Här kommer också lite bilden från själva vistelsen!

Kusinerna som var huvudorsaken till varför vi var där! (Det var alltså en kusinträff för er mindre föreblivna, alltså efterblivna, för er som inte förstod det!)
haha, jag är väl för rolig ibland!?


De "Vuxna" som de kallar sig ;P


Älsklings- Bettan!



Avslutar med en bild på sötnosen!

Roligaste kvällen på länge!

Såhär kul har jag inte haft på länge säger jag bara! Anna och Jenny kom hit och vi skrattade som aldrig förr, helt nyktra dessutom ;O xD

Galet var det! Skandalöst och SKÖÖÖÖNT!   ;)


KÄRLEK på er sötnosar! <3


Här kommer några av de knasiga bilderna som togs under kvällen ^^ En video kommer även upp när jag fått den av Jenny ^^



















Nu måste jag göra iordning mig! Fler bilder kommer nog sen ^^

Back in bynn!

NU är jag äntligen hemma igen! Och jag har social-panik-abstinens! På riktigt!

Nu är det bara 3 dagar tills älsklings kommer och tills dess behöver jag bli underhållen så mycket som möjligt av olika anledningar, så, ring mig? (a)

det hör väl till att jag ska berätta lite om semsetern också.. ja.. Pga det dåliga vädret så gjorde vi inte så mycket. Danne och jag badade 2 ggr, fastän att det var kallt som satan och fastän 2 meters laxen som bodde där försökte äta upp mig varje gång. Sen åkte vi ut på lite småutflykter, och sådana där saker man gör med familjen.

Så, det var det! Nu vill jag bara tillägga att jag saknar mina Linköpings-brudar så det ryker om det! <3

här kommer lite pics från familjeresan "Vi hade inte ens tur med vädret"


Enda gången jag känner mig kort är brevid 2 meter långa bror


Hon som hyrde ut stugan gjorde en egen skylt till Pappa. Vi vart ganska förvånade när vi såg den dock xD


Mycket fiskande blev det



Fina solnedgångar var det också



Okej, nu förstår jag varför folk säger att vi är lika ;O


Pappa och danne :)


Jag o danne :)



Och till sist måste jag väl visa upp Dannes enda fisk xD




Ha det bra och hör av er för fasen! <3


Duktig Ellinor

Idag var jag duktig, säg vad du vill.

Gick upp klockan 7 och åkte och gymmade med faster. När vi kom hem putsade jag alla 21 fönster samt den stora inglasade verandan inklusive inglasade pooldelen (= väldigt stort med väldigt stora fönster), inne och ute och sedan hjälpte jag till att måla grunden på huset.

PUST!


Trött nu? Jajjamensan. och lagom till hemfärden får jag världens magont som fortfarande sitter i...

Det ska bli såå skönt att åka till stugan imorgon! Det behöver jag nu.

Upp, upp och iväääääääg

Typ. idag bär det av till Stockholm! Min kropp är täckt av stora röda myggbett och det KLIAR. Aldrig kan det vara bra, ha? ;)


Imorse kom jag och tänka på det här med att stå för det man gjort. och jag kom på att det spelar ju egentligen ingen roll vad man än har gjort, man får stå för det ändå. Ändå så är det många som vill  gömma, hålla undan och ljuga om saker de gjort. Jag menar, har man gjort något, då har man ju valt att göra det, eller hur? Alla har ju en egen vilja och alla måste ta ansvar för sig själva. Man kan inte bara glida runt i tron om att någon annan ska fixa det, eller att man inte behöver göra det själv. För så är det inte. Har man gjort det ändå, och något händer som amn inte ville hända, då är det ens eget ansvar och ingen annans. Så jag har bestämt mig. Jag ska stå för absolut allt jag gör. Igår t.ex. var vi på badet och jag skulle gå till kiosken med Jocke. Då gick jag där och kände mig väldigt obekväm för min kropp eftersom alla kunde se den. Men vad fasen tänkte jag då, det är ju mitt fel att jag ser ut som jag gör, och då kan jag ju inte gå och skämmas för det? Varför ska jag försöka gömma något som jag själv har gjort? det låter ju urlöjligt. ska man visa upp alla bra saker man har gjort så får man väl visa det dåliga också? För det har man ju också gjort...

Ett litet smakprov ur mina tankar denna dag! Mer hinner jag inte för nu ska jag packa.

Ha en kalasbra dag! och smörj in er för fasen! (ett råd baserat på egna erfarenheter, haha)

Mattad ut


*Pust, stön, scratch scratch*

Hejsan! Precis nyduschad efter ännu en joggingtur! (Lite stolt över mig själv får jag väl vara? ^^)
I tron om att det på kvällen (ca 21.30) skulle vara lite svalare begav jag mig ut med Känn ingen sorg för mig Göteborg i öronen och ett hurtigt humör. Men tyvärr så upptäckte jag att det var ganska fattigt på syre inne i spåret och ännu mer desvärre (Grammatik? Nääää) att det däremot vad överflöd på myggor. Jag fortsatte dock att springa och smällde den enda myggan efter den andra på mitt huvud tills jag efter en dryg halvtimme kom hem igen, utmattad, anfådd och svettig som en honungsglasread majskolv (Mmm gott). DÅ upptäckte jag att det "BARA" var 26 grader ute. Ibland får jag inte till det alltså... Men jag överlevde i alla fall (knappt) och nu känns det kalasbra!

Imorgon bär det av till faster i Stockholm och hälsa på samt övernatta och sedan låna deras enorma härliga bil till stug-semestern på lördag! jag längtar verkligen, det kommer bli sååå skönt!

Jag har ju haft sömnproblem ett tag nu, och inte somnat förens vid 4-5 tiden, orsak oklar, men inatt hoppas jag på lite bättre sömn då jag dels badat hela dagen och nu även sprungit. Att inte kunna somna är jobbigt och konstigt, för jag brukar aldrig ha problem med det annars.. hm... kan det kanske vara så att jag saknar Isac för mycket och inte är van att sova ensam?

Hoppas ni har haft en lika härlig dag som jag!

RSS 2.0