Valborg

Ja. 3 år för oss idag då, tjoho! Hissat flaggorna har dom gjort för oss också, höhö.


3 hela år, en fjärdedels livstid för en genomsnittlig katt, Ah, det är rätt bra.




Och du vet, jag älskar dig. <3



Självmord nästa...

...Nej, kanske inte självmord.

Men det här går inte längre. Efter att jag duschat så gjorde jag det, japp, jag testade min bikini. Och det var ingen vacker syn, nej, det var bedrövligt. Blä. Jag är nog jordens sämsta människa just nu. Jag ska inte se ut såhär!
Nej. nu får det vara nog. På riktigt. Usch.

Kanske borde köpa en ny bikini också, som täcker lite mer? För även att jag nu ska gå ner i vikt så känns det som at den visar lite för mycket. Ni vet.

Isac är en hora.

Och sånt.


Och nej, detta är inget-jag-klagar-helt-utan-anledning-för-att-jag-vill-ha-uppmärksamhet. Men ni vet, det blir enklare om man inte bara tänker att man ska göra något, nu har jag det "på papper" och dessutom behövde jag skriva av mig lite. Ni vet, sånt man gör i en blogg.


Nu ska jag ta tag i det här!



Något åt det här hållet ska det se ut! Minst!








Godmorgon Elle

En otroligt väl spenderad dag måste jag säga... Eller inte...
Efter att vi varit på länsmuseet så slutade vi 14.20 så jag åkte hem och åt. Sen vid klockan 4 så la jag mig i sängen och tänkte slappa lite. Meeeeeeeen så somnade jag och vaknade klockan 20.00 igen. Bra jobbat! Sovit bort 4 timmar av dagen. Yey.
Aja, skönt var det i alla fall, det tyckte Kajsa med.

Ligger och tittar på House, de är roligt. Jag har ont i huvet. Blä.



Duktig Elle-Pelle!

Idag har jag varit duktig! 

När jag kom hem satte jag igång och storstäda bla tvättat, damsugit hela "stugan" 3 ggr, torkat golven med en disktrasa (inte att rekomendera!) och torkat av alla ytor, diskat, sorterat om i lådor, hängt upp tvätt och skakat alla mattor och filtar. Det tog 5 timmar. Resultatet av detta blev ett underbart blomm-doftande hem men också en halv förlamning typ. Nae, men jag går typ som en 80-årig gammal kärring. Så snitsig är jag vid 17 års ålder, ont i rygg, knän och höfter. YES!

Ah iaf, sen precis när jag blev klar ringde Mostafa och frågade om jag ville ut och gå. Så det vart bara dricka lite vatten och så ut! Men mysigt va de, prata massa och åt en glass me (Den hade jag förtjänat!) Woligt!


Så nu sitter jag ensam hemma (Isac är i rimforsa) nyduschad och äter nudlar, typ det enda jag ätit idag (mindre bra Elle) och myspysar med Bajsen. Vi har det bra, hon och jag :) Och snart är det nog dags för små mini-bajsar! WEiii ^^

Blä, nu orkar jag inte äta mer nudlar!


Nog om detta, Ha en mysig kväll!


Elle <3 Kajsa

Jag kommer inte på någon rubrik så det blir ingen

Ah.. Varför skriver jag "ah" hela tiden? Ah, i alla fall...


Helgen....hm...vad ska vi säga om den.. Den var väl mysig, ah det var den, men en aning långtråkig. Orkar inte skriva mer om den. Vi åkte hem till lägenheten igår iaf,upptäckte att bajsen blivit ännu tjåkkare, och större tuttar med ^^ Nu är det nog inte långt kvar :D Men det vi iofs inte...

Sen så föll vi för frestelsen och köpte pizza, men som vanligt så mådde jag baar illa efteråt och fick ångest... blä! Ibland äcklar jag mig själv. Ska träna massa idag!!


Now we are going to speak english to prepare for the national tests tomorrow...

Jag skriver väldigt intressanta saker nu för tiden känner jag...


Ne, nu ger jag upp.


Keep on dreaming, tomorrow waits

Konstig natt säger jag bara... Uffa!


Ah, idag var vi på ett militärområde i Linköping och övningskörde. Det gick jättebra! Sen åkte vi ut till skogen och drack vin och prata och dant, supermysigt! Solade lite, fotade lite... Sedan var det dags och grilla! Grääääsligt gott var det, ah, helt otrowligt.

Seeeen drack vi lite mer vin och pratade lite meeer. Sen helt plötsligt vart det mörkt och kallt så då gick vi in. Alla satte sig vid varsin dator och där sitter vi kvar xD

Imorgon bär det av till en auktion någonstans som jag inte kommer ihåg vad det hette. Men roligt ska det bli!


Det här inlägget känns väldigt nödvändigt och intressant känner jag... Eh, ja..

Om en vecka typ äre valborg och grejer, händer det någe kul då eller? Vi har fortfarande inte riktigt planerat vad vi ska göra och så, som vanligt...

Ne, ska man gå och lägga sig o lyssna på lite musik kanske? Jag älskar min Ipod av heela mitt hjärta. Skulle itne kunna vara utan den en dag ens! Tihii


Nu ska jag sluta skriva en massa onödiga saker. Godnatt!







Rolig fredag

Nää. Skulle egentligen grillat och dricka bärs, men det vart inte så. Isac gjorde köttbullar med svamp och bacon istället. Sen diskade jag typ ett ton disk och sen stack jag ut och cykla typ 55 mil.

Nu åkte Isac och köpte kakor så nu ska vi fika. Jag har ont i magen. senska jag vila. Roligt. Härrå.

Hej hej hallå dagboken

Kom hem från skolan då Isac mötte mig och vi gick o handla. Köpte bla. 4 påskmust för 20 kr, det ni! 3 burkar champinjoner för 15 kr, jaa ni hörde! och kattmat, lättdryck och lite snusk, hähä. Så, ni antecknade va? Bra!

Seeeen lagade vi maten, för den var trasig (dagishumor) och sen vart jag JÄTTEMÄTT så jag decka på sängen. Sen ringde jag och grattade moster och planerade lite inför mammas kalas och pratade också med mammi och pappi.... ahh... och sen stack isac och jag ut och cykla! eller ja, jag cyklade och han åkte skateboard, eller ah, jag drog honom på skateboarden. Det var... ganska...... jobbigt...och... jag...har... världens... sämsta...kondis...AHAAARÅ. Menmen.



Nu har min fot somnat. ajaj.


Ah juste, måste ju skryyyyta litegrann ^^ Fick reda på idag att dom har med en av mina bilder jag tagit i reklamfilmen för skolan, jääääääh! Lite stolt får man väl va? Ah, litegrann sådär ^^

Om ni vill kan ni ju checka in den,höhö. http://jblinkoping.se/it_media_marknads/it_media_marknads.html


Och här är bilden. ah. och så. Puss!



Jag vet, jag är dålig.

Fick nyss skäll av Moa för att jag aldrig updaterar bloggen, ooops. Tänkte faktiskt göra det igår men jag orkade inte. Ah, i alla fall.... Igår var vi i Stockholm med fotogruppen och gick på moderna museet. första visningen sög för den handlade bara om konst, och det är knappast någon av oss som bryr sig om konsthistoria? andra visningen var av Andreas Gursky's utställningen och den var bättre! Men eftersom man var så trött efter den första så vart det lite segt... Vi åkte vid 8 och kom hem vid halv 7 på kvällen. SEGT!

Min moster Inga-Lill fyller år idag mä, Grattis på henne!


Jaaa, vad kan man skriva mer... Nu ska vi gå o köp macka,...

Muumms, kyckling curry macka... Jäh....Blir till att cykla eller gå promenad idag azzz, så att man inte får dåligt samvete över mackan (a)

Blir nog till att åka ut till The woods i helgen, fast på imorgon ska vi nog grilla hemma först! Ännu mera muuuummms.



ah, o så. <3

ChillMeGrill!

Idag vart de först en tripp på stan me Moa, Sara och Erika men bara en kortis. Lämnade bara tillbaka spännet som jag köpte igår, ja. Vart alltså inge Norrköping, men vi orkade ändå inte.

När jag kom hem bestämde Isac och jag os för att inviga vår gulliga grill som vi fick av Nettis o Örjan, eftersom det var så najsigt väder! Så vi satte oss utanför på en filt och grillade korv me brööö och ba chilla. Åhh så mysigt! Till och med Kajsa vågadesig ut, ända ut till baksidan till och med. Men sen kom det en moppe och då vart hon rädd och sprang in. Hon gillar inte dom där mopparna, ne, fy.

Sen fick jag en impuls så Isac fick klippa mig! Sjögräset jag hade på skann såg ju bara för hemskt ut. Men det vart inget speciellt, kortare och lite så. coh för att aldrig ha klippthår förut så tycker jag faktiskt att det vart bra ^^ Bättre än förut iaf!


Ahh, och sådär. Peppa inför imorn jäss jäss jäss.


Ah, TjarÅ

Du är så jäh jäh waow waow

Igår bläv dä stan me Mosisen, myspys! Köpte ett rosett-hårspänne som jag ångrae direkt efter. Smart Elle, riktigt smart. Så jag ska lämna tillbaka det idag. Åkte hem med Isac som hade repat med sitt nya band. Jag lagade mat och sen slappade vi bara. Skönt. Ah.


Torsdag idag, med alla roliga lektioner! näääh. Erika ville att jag skulle skriva om henne, såååå.... jaaa... Haha nä, hon ser wiktigt ball ut idag! kände knappt igen'na! Ska kanske dra till Norrköping med Moa och Erika idag, woligt woligt.


Ah, nu babblar läraren igen så jag kanske ska lyssna?




Seee yaaaa

Hej hej hallå Ryggskott!

Jaa, mitt på Stockholm station så fick jag ett fint litet ryggskott när jag gick där och konkade på mina 55 kilos väskor... Roligt? Nää. Så det blev ingen sömn inatt direkt så pappa tyckte att jag skulle stanna hemma och vila. Och jag sa inte nej direkt... Men efter lite tigerbalsam och ipren så löser det sig nog! Att jag måste röra mig som en gammal tant tills dess är en annan sak xD

Aja, nog om de. KAJSA FLYTTAR IN IDAG! Weei, lilla bajsplutten! Rååligt ska de bli, som tusan!

Nu ska Isac och jag äta gulaschsoppa och baguette, mumma!




update!

Hej hej hallå dagboken! Förlåt för jordens sämsta uppdatering, det här funkar ju inte, men det har varit så rörigt den här veckan, med begravningen o allt. Usch, det var det jobbigaste jag varit med om på länge... Men du har det nog bra uppe hos Morfar nu.

Ja, varit med Jenny har jag också, och fotat henne till en uppgift i skolan. Lika vacker var hon som vanligt och det var riktigt mysigt! Fikade och åkte buss gjorde vi också, ah, alltid lika kul med dig tötis <3

Jaa, sen har vi repat en massa, till mammas fest. Vi kom på att det är ju faktiskt bara 5 veckor kvar, haha. Men det går bra faktiskt ^^ ska bli kalaskul!

Nu sitter jag ute i fjärtan igen, har lite halvtråkigt sådär... Pappa hade gömt undan påskägg till oss igen, i tron om att han skulle vinna i år, ha! vilken miss säger jag bara. Jag hittade mitt i tidningskassen på typ 5 minuter. Men jag är ju bra på det här med att hitta påskägg. Ah. Kul att känna sig lite liten igen, eller ah, jag är ju ganska barnslig i vanliga fall också. Men jag har hört någonstans att man ska bevara det barn man har i sig, och det är rätt vettigt faktiskt, så jag fortsätter nog vara lite barnslig jag :)

Imorgon är det påskmiddag hos farmor, mums med jansson säger jag bara! Men nå mer godis blir det inte. Har ätit lite ur mitt ägg men nu har jag bajsont i magen, hrmf. xD


Saknar Isacplutten jähäättemkt med <3 Ah.

Fredag!

Fredag hela veckan fredag hela veckan fredag hela veckan lång! Äntligen fredag säger jag bara! Solen bara skiner på mig och snart ska jag åka hem! Wiii. Är inte hemma förrens klockan 7 så ni får gärna höra av er på felefonen om ni behagar ^^ Sen ikväll blire middag med pappi! Åh vad jag har saknat familjen. Ska bli så underbart att träffa alla igen!



Nu ska jag och Erika gå ut en swäng i det härliga vädret!


Puss o kram



Söt e man, höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöh


RSS 2.0