Minibajsarna!

Tänkte lägga upp bilder på Kajsas kissemissekatter ^^ Inga bra bilder men i brist på ork och hälsa så blev det inte bättre än såhär! Söta som strykär dom i alla fall! Eller ja, ni fattar vad jag menar.










Sjük

Blev ingen skola för mig idag, då jag även fått öroninflammation och hade feber igår, känner mig fortfarande inge pigg överhuvud taget, så jag får se hur det blir imorgon.

Pratat mer med Pappa, och nu har de kollat hans hjärta och så, men inte hittat något fel. Förmodligen får han börja med dialyser, då han bara har en fungerande njure, och den som han har kvar fungerar bara till 70 %. Får se om han får komma till Uppsala imorgon.

Har väl inte jättemycket att säg idag, min hjärnaktivitet att gått i koma för tillfället..

Jo juste! Kajsa-Bajsen flyttade in idag, och hon verkar trivas superbra! Myyys


Nej, nu orkar jag inte skriva mer..



Krya på er! (Ni andra som också är sjuka) Och ni andra, fortsätt vara friska!

Natt grubbel...

Nu är det såhär va, att klockan är 01.00 och jag sitter fortfarande vid min dator. Vad kan det vara ett tecken på??

Sitter och funderar lite... Hur vet man egentligen att man är sig själv? Jag satt nyss och tittade på äldre inlägg på bloggen och vissa är så hemska att jag knappt känner igen mig, skäms nästa för mig själv. Går helt emot mina principer jag har nu. Men vilket är det rätta jag? Är det den jag är nu, eller är det fjårtis-tjejen jag skymtade i en och annan bild? Hur vet man att man har hittat sig själv egentligen?

Egentligen (igen) Vafan sitter jag och snackar för gojja, vad då hitta sig själv? Jag är ju den jag är och den är jag. Hur mycket kan man ändra på sig själv egentligen? Jag menar, säg att man beter sig på ett annat sätt än man brukar, då är man ju ändå sig själv för man blir ju ingen annan, eller? Usch, detta vart rörigt....


Men vi säger såhär, man brukar ju säga om sina kompisar att "det är så skönt för med henne kan jag verkligen vara mig själv" och jag vill tro, att när man är sig själv så tänker man inte. För hjärnan kan ställa till med mycket trams, utan när man följer sina impulser och bara gör, utan att tänka: "Tänk om jag gör bort mig nu" Jag undrar om dom tycker att jag är fånig som lyssnar på den här musiken" m.m. DÅ är man sig själv. När man känner att man står för vad man gillar, även fast andra inte gillar det. Ja, då tycker i alla fall jag att man är sig själv :)



Så mitt visdomsord till er denna kvällen är: Våga!





Lugn helg

Det blev en lugn helg, iofs är den inte över än men ja ni vet. Igår tittade Isac och jag på Step brothers, som är riktigt rolig! Och sedan somnade vi, så intressant var det!

Så idag vaknade jag med fruktansvärd huvudvärk, igenproppad näsa och riktigt svullen i halsen, = Inte okej. Isac och jag begav oss till Kisa med Roffe, och här sitter jag nu. Har tagit lite kort på kissemissarna, det har nog varit mitt enda nöje idag...


Juste, Joakim my brother fyller 24 år idag, grattis på dig! <3


Nu ska jag pussa på Kajsa. SOM jag har saknat henne! Och imorgon följer hon med oss hem, wiiii!




Ni får ursäkta att mina blogginlägg nu för tiden bara är tråkiga och fantasilösa, men energin finns inte riktigt där. Jag har för mycket annat att tänka på och ta itu med...

Fredag hela veckan, om det så vore...

Har pratat lite med bror som sa att pappa skulle ligga kvar på sjukhset över helgen, och åka in till Uppsala på måndag eller tisdag. Usch, ännu mera vänta! Försökte ringa honom nyss men fick inget svar.

Har även pratat med Farfar, och dessvärre så lät inte han heller så pigg :( Kunde inte prata med farmor för hon kunde inte gå till telefonen... Usch! Det är så jobbigt när så många nära inte mår bra, man oroar sig hela tiden.

Har precis käkat lite, tänkte jobba på hemsidan så att Helen får den klar någon gång. Tvätta och diska ska jag också göra. Men sedan tänkte jag försöka hitta på nåt skoj, det är ju trots allt fredag!



Nu ska jag sluta med detta larvet och ta tag i saken!


Lilla Pappi <3

Efter en hemsk dag i skolan med projektarbete tillsammans med treorna som det första de sa på vårat möte var -"Varför måste vi jobba med tvåorna?" och sedan mardröms-idrottslektion med Get-Johan, ringde min bror och sa att Pappa ligger på sjukhus.
Vet ni hur många tankar man hinner tänka när man får höra en sådan sak på telefon, 30 mil bort? Jag började gråta direkt, känslomänniska som jag är. Han hade tydligen känt sig väldigt trött, och att det var något som inte stämde, och åkt in i morse. Han hade högt blodtryck, men de vet ännu inte vad som är fel.Det bästa, eller minst allvarliga, som man hoppas på är att hans njure (han har bara en) krånglar och att han behöver börja göra dialyser, då de renar blodet. Jag håller varenda tumme att det "bara" är det.

Det är vid dessa tillfällen jag hatar att bo i Linköping. Det värsta som finns är att få höra dessa saker på telefon. Att man en helt vanlig dag, går helt ovetandes och plötsligt får reda på att ens morbror har gått bort, att ens farfar är svårt sjuk, att ens farmor ramlat ihop och ligger på sjukhus (som var så sent som i måndags) och nu redan att det den här gången gäller ens egen Pappa.

Och sedan till det värsta, att man inte kan vara där. Jag kan inte fråga honom hur han mår, stötta honom, inte krama honom. Jag befinner mig 30 mil bort och det enda jag kan göra är att vänta...








Varning, lame ass uppdatering!

Jaa, igår var jag nog den lataste människan på hela jorden. Inte en enda vettig sak gjorde jag! Jo, jag lagade mat och diskade,men sen låg jag bara i sängen och tittade på tv. Dåligt Ellinor, fy skäms!
Tittade på filmen JOhn Q igår, som var supersorglig, och ja, jag tjöt. Men bra var den i alla fall.

Imorse när jag skulle gå på toa vid 5 hittade jag en till gigantisk spindel i handfatet. Så va gjorde jag? Drog på kranen för fulla muggar och dränkte den. Stackars liten, kände mig ganska hemsk, men de där spindlarna är så snabba så de kan man inte ta ut, för de springer bara iväg och då kan de dyka upp var som helst sen. Så, sorry Spindeln, hoppas du har det bra i spindelhimlen <3

Nu till andra intressantare saker! Idag ska vi börja på projektet, och sen, SEN, DÅ ska vi ha idrott med ingen mindre än GET-JOHAN. Gosh, undrar hur detta kommer gå?



Det var nog allt jag hade att säga än så länge!


Ha en bra daaaag

Daaaancing in the rain..

Njae, inte direkt kanske. Men lite mysigt är det, eftersom jag är sådär trött och hängig idag. Tack gode gud för att vi slutar vid 11 idag, så att jag kan åka hem, lägga mig under täcket med en kopp rabarber-grädd té och lyssna på mysmusik. Det enda som saknas är lilla Kajsa-Bajsen, som jag saknar till tusen!

Nu ska vi ha matte. Kill me. Nää, skojja bara. Men. Jobbigt.


Gårdagen

Mat för 300 kr blev det! Men vi fick mycket för pengarna då vi handlade på Lidl. Till middag åt vi Gyro-kebab eller var det hette, sen tittade vi på tv och myste. Jag fick även testa att ge Isac insulin! xD Det var läskigt men gick braaa. Jag somnade vid 9 redan, och har känt mig konstig hela natten, drömt och vridit mig och vaknade vid 3 helt förvirradutan att veta var jag var. Jag tror att jag hade feber, med tanke på alla cp-drömmar jag haft.

Attans! Nu kom läraren för att hålla ännu en 3 timmars föreläsning. Pust!

Seg dag

Back in school. Nu ska vi istället för att ha samma schema varje vecka jobba i stora projekt som vara i ca. 4 veckor. Varje projekt kommer att innebära fler lektioner av ett visst ämne och mindre av andra. T.ex. Nu då vi ska marknadsföra våran skola kommer vi i princip bara att arbeta med medie ämnena, och nästan inga vanliga ämnen alls. Ganska gött faktiskt, roligare än att skriva en jäkla massa arbeten i alla fall..

Däremot så fick vi lyssna på en föreläsning om kommunikation hela dagen, vilket var lite mindre roligt...

Nu sitter jag hemma och väntar på mannen, vi ska nämligen åka och köpa mat. För äta bör man annars dör man!


En annan sak man också bör göra är att skriva blogg inlägg som detta, har jag hört i alla fall.
Så, here you go!


Söndag

Söndagar är alltid lika jobbiga. Alla helgens roligheter är slut och framför sig har man en låååång skolvecka.
Och vad gör man då, dagar som denna? Jo, INGENTING.

Man sitter, som jag, i sängen med datorn i knäet och tittar på Erik och Mackan samt scrubs och skrattar för sig själv. Orkar äta gör man inte heller. Och så sitter man och funderar på  när ens pojkvän kommer hem, och på att man borde handla lite mat men inte orkar, och tänker att man borde söka lite fler jobb...

Livet är alltid lite tristare på söndagar, men man orkar helt enkelt inte.

Men nu, hör och häpna, ska jag vara lite duktig och jobba på Helens hemsida, trots min huvudvärk som fortfarande sitter i... (Och nej jag är inte bakis utan jag tror att jag håller på att bli sjuk)

Sen ska jag sussa en stund, och drömma om ett härligare liv......ZZzzzZZZZzzzZZZzzz


Aaajuste, ny design också, den får duga så länge :)

Stockholm Ghostwalk

Ber om ursäkt då jag helt enkelt glömt att lägga upp denna, så den kommer nu typ 15 år för sent!

I 50-års present fick Mamma ett presentkort för två till Stockholm Ghostwalk som vi var på förra veckan, och den kan jag starkt rekommendera till både föräldrar, ungdommar och andra varelser! Kalaskul var det, och väldigt spännande och intressant!


Vi v ar framme i Stockholm vid 1-tiden och strosade runt i affärer, bla. den obligatoriska tomte-affären i Gamla stan, tills vandringen skulle börja vid halv 8. (Ja, vi fick ont i fötternaa)



I väntan på vandringen, samt vila fossingarna lite! Söta lilla Mamma :)


Lässssssskande lingondryck


De 2 guiderna! Vi blev indelade i 2 grupper, och vi fick "storspöket" Peter till guide (t. v,) som var hur rolig och läskig som helst!


Vandringen pågick i ca 90 min då vi gick runt i Gamla stan där guiden berättade om alla hemsketer som hänt!


På vägen tillbaka till Centralen runt nio tiden, på väldigt ömma fötter ,gick vi förbi denna målningen. Helt fantastisk!



En underbar dag med min mor!

Snabb-update!


ett, två, tre!

Flyttat in i lägenheten igen, yeey!
Börjar skolan imorgon igen,blää
Ska ner på stan en stund nu
Men först dusha!

tja

Fästingval

PIP 09
En aning sena festivalbilder. Bara för att.

Bilden talar för sig själv



Mmmm


SAFETY- Fan va coola vi kände oss



-"Per, Per kom"
-"Per här kom"


Vi har det bra, vi här bak i bilen!


Chillaar i bagageluckan


I'm waisted... AGAIN! dudududu



Mmm, chokladpudding


AIV- Snyggaste bruden evah


Sebbe- Allas vår ängel


Eriks bästa pose


Häger-Jäger, kom


Och så var denna saga slut!

Grubbel...

Saker och ting känns lite på sniskan just nu... Dåligt...

Jag har kommit på att jag är en väldigt besvärlig människa. För jag gör allt väldigt jobbigt för mig själv, och tänker ALLDELES för mycket. Finns det något man kan göra åt det? Bör jag söka upp en hjärnskrynklare kanske? Haha
Va tragisk man kan vara när man är 17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går? Skönt låt, men nu var det inte det jag skulle säga.
Nej, så tragisk är jag väl inte, men såhär kan jag säga, det är lite oreda i mitt huvud för tillfället, så det kanske behövs en vårstädning, såhär lagom till hösten.
Funderar på att skriva en bok om allt som försigår i min skalle, alla tankar ocg funderingar, och sedan låta någon läsa den och komma med något slags braigt råd. Eller nåt, jag vet inte riktigt...Jag orkar inte gå in på vidare funderingar just nu för jag sskriver på Isacs bäbis-dator där mina fingrar är alldeles för stora fär tagenterna som gör det ganska jobbigt att skriva. (Nödvändigt långt utlägg om min problematiska situation)


Nja, nu har jag klagat lite så nu ska jg berätta lite posetiva saker också.

Isac är en underbar man som gör mig gla gla gla hela dan dan dan
Jag längtar tills jag får börja träna med Moa
Och ser sååååå fram emot aatt flytta in i lilla stugan igen!



Sådär + - 0


Börthay

Okej, en sak i sänder, ett inlägg i taget! Först kommer såklart min FÖDELSEDAG, ja! Hremf

Jag var bara tvungen att visa vad jag fick av mina kära mor!




Tadaaa!! Är inte detta den finaste tekannan du någonsin sett!? Jag tycker att den är görhäftig i alla fall, sen så får alla andra alternativa hårdingar tycka att den är fjantig, men jag älskar den! ^^

Jag fick även en massa andra tjusiga grejjer, min mamma är en otroligt snel hest!


Som gräddet på mosberget av min tripp tillbaka till sexårs (där lycka var rosa) så gjorde jag även galna muffins! ^^




Smarrigt!

Failande uppdatering

Tjena. Eh, här har man inte skrivit på ett tag serjag, men det har varit lite mycket nu!

Mosters man Mange fyllde 40 så vi va där på fest, sedan bar det av till Kisa där vi skulle måla veranda. Från tisdag till söndag var vi på Putte i Parken som bestod av blandade känslor och hej jag heter Morgan typ. Ja, ja juste! Jag fyllde år i söndags också! Visserligen bara 17 så det är väl inte mer med det, men ändå! Fick mina första presenter idag, tihi ^^

Strax bär det av upp till Farmor och fika.


Göhl, ni får ursäkta men jag har ingen riktig ork att skriva intressant just nu. Jag har tänkt en väldans massa de senaste dagarna (Alltså mer än vanligt) Som jag säkert måste få ur mig senare. Men det kommer :)



Tårta. Nu. Hej. DÅ

RSS 2.0