Helgen

Måste faktiskt få säga såhär på veckans sista timmar att denna helgen varit överraskande bra! Den har varit skön, liksom, lugn och fin :)

Jag har tränat, pluggat, myst med Fin-Moa, städat och gosat med Kajsa. Jag har haft det fint och fräscht i lägenehten, sovit i rena, släta lakan och brett ut mig så mycket jag velat i sängen. Utan en lat pojkvasker som bara sitter och spelar datorspel med lurar och skriker kvällarna långa och skräpar ner och klagar.

Jag är väldigt känslig för smuts, lukt och sånt därnt "äckligt" så när jag får ha det fint och fräscht så mår jag fantaskiskt bra. Hur vrickat det än låter...

Jag är lite sne sådär, men det är bara charmigt ^^ Eller hur xD


Nu ska jag titta klart på ´Mitt feta stora grekiska bröllop` och sova i min nytvätts-luktande säng utan smulor och svettiga armhålor! Hihi ^^

En lördag med Moa

Igår var Mirre och jag kalasduktiga, för vid halv 10 på morgonen cyklade vi ner till tannefors och tränade! *High five*

Sedan tillbringades resten av dagen med Moa! Först tittade vi lite på stan och fikade på Steve's i typ 2 timmar. Sedan åkte vi hem till henne, lagade kalasgod mat (Potatisgratäng Mhmmmmmm) och tittade på film o sånt DÄRNT! Jättemysigt :)

Åkte hem vid 01.05 och fick till och med med mig lite potatisgratäng hem. Hon är la för snäll den där Mova! ^^


Idag är det första advent och jag är ensam. Inte jättekul :/ Men jag ska försöka mysa till det lite, och så har jag ju Kajsa :)


Idag blir det träning igen med Moa klockan 4! Alltså har jag tränat 5 gånger den här veckan!!! Wohooo!! Måste få skryta lite för jag är fett stolt över mig själv ^^ hihi.


shulashula

Friday night I'm in love

Tjena tjen mittbena!


Yes, it's friday night and I'm in love with... KAJSA!
Min lilla trollunge, mitt lilla hjärtegull, MITT ALLT!

Nej men seriöst, visst det kanske låter löjligt, men Kajsa är mer än bara min katt. Det är som att hon förstår vad jag säger, att hon vet när jag känner mig ensam eller ledsen.

När jag kom hem efter en heldags studiebesök på Dream Hack (Suck, sägger jag bara) Så kommer hon springandes mot mig när jag öppnar grinden och hoppar upp i famnen på mig. Då vart jag genast mycket gladare igen!

När vi väl kom in följde hon efter mig överallt, strök sig mot benet och så.
Nu ligger vi i sängen och hon pussar mig hela tiden! Lilla plutten!


Hon är den underbaraste varelsen som finns, och jag tror faktiskt att vi har ett speciellt band, lilla stumpan och jag :)




Ville bara dela med mig av lite kärlek! Nu ska Kajsa och jag dela en chipspåse och titta på film :)




Tjofräs

Tjenis!


Idag sa Isac att min träning började ge resultat och att jag såg smalare ut! Det gjorde min dag kan jag säga ^^


Igår var vi först och handlade lite i Tornby, sedan när vi kom hem åkte vi och tränade på Friskis & Svettis-gymmet i tannerfors i 2 h! Jag kände mig mest obekväm bland alla stånkande svettiga män, pinnsmala tjejer och ögon som glodde, så jag håller mig till jumpan! Men Isac ska börja där i alla fall :) Måste säga att jag inte hade något emot att se honom lyfta tyngder osv, min lilla hunk ;)


Sedan när vi kom hem lagade Godbiten en jättegod middag med tortelini och bacon i grädde, MUMS!

Har blonderat håret mer med, så nu har jag hamnat i det där stadiet då håret ser jätteslitet ut och fäller vid minsta lilla beröring. Men jag har inhandlat hårinpackning som förhoppningsvis ska råda bot på det!


Var inte i skolan idag heller, för inatt och imorse har både Isac och jag haft kramp i magen och mått illa. Och alla vet väl hur det är att vara i skolan och ha skitont i magen? Något man helst vill slippa! Har lite dåligt samvete för att man varit sjuk så mycket, men vad ska man göra i dessa tider?
Imorgon ska vi i alla fall på studiebesök på Dream Hack. Ingenting jag ser fram emot men, vad göra?


Har inte direkt några planer inför helgen... Någon som har något förslag?

Bad day

Ibland känner man sig bara sådär kass, ni vet.


Jag har en sån dag idag.


Men Mirre och jag ska träna sen iaf. Det är bra.



MY GOD!

Googlade för att få lite inspiration till ny frisyr, och fann denna bilden på Posh.





Den människa som tycker att denna brudens rattar ser fina och naturliga ska bokstavligen talat få en älgstek i huvdet av mig! Jag blir ÄCKLAD.

Gott och blandat

Go'kväll på er! Ganska roligt att Erika tyckte att jag skulle skriva ett blogginlägg precis när jag tagit upp blogg.se? Hihi


Har inte varit så mycket nytt här på sistone, förutom kattungarna då. Jag har haft det lite sådär, det har varit lite jobbigt och så, men nu är det på väg upp igen :)
Jag har ju såna därsmådippar ibland när det inte känns bra, men lyckligtvis går de oftast snabbt över. :)


Idag har Ellinor varit duktig.Diskat och sen cyklade Mirre och jag iväg till träningen fastän att det spöregnade ute. Det gjorde vi bra tjejen :)

Isac är hos Rask, så att trösta mig själv för att jag måste sova ensam bytte jag mitt överkasst. Finns det något bättre än att lägga sig nyduschad och fräsh i nya lakan och allt doftar rent och är mjukt? En av de bästa känslorna som finns tycker jag :)

Imorgon har jag kompledigt för öppet hus och det känns jäkligtgött måste jag säga! Jag ska passa på att städa lite, och sen ska mitt skabb-hår få en lite make over! Spännande haaaaaaaaa? ;)
Tänk va jag tröttnar fort,haha.


Jaa, det här blogginlägget var ju intressant. Förlåt om jag gjorde dig besviken nu Erika..


Nu hänger mina ögonlock halvägs ner så nu ska jag somna till Scrubs.

En annan sak som är dålig med att sova ensam är att Isac inte är här och stänger av tv:n efter att jag somnat.


Dagens i-lands problem? :)

Inte menat

Inatt dog de två sista kattungarna :'(


Vi gav dom allt de behövde, mat, värme, vatten men de gick inte att rädda. Vi gjorde allt vi kunde.
Förmodligen var det nåt fel, kanske var det för tätt inpå förra kullen, jag vet inte. Men jag tror inte att det var meningen att de skulle leva. Så jag tror att de har det bättre nu.

Jag är så känsligt för sånt här, så jag låg och tjöt resten av natten. Men det är ju lite jobbigt nu.
Nu känner jag mig som ett litet barn igen som bara vill hem till mamma och bli omhändertagen.



Så, så är det.


...

Hej


Jag mår inte bra



Hejdå

-

Sitter här och tjuter. 3 av Kajsas katt ungar har dött, varav två stycken i mina händer. Kan ni ens tänka er känslan av en sån liten söt, oskyldig varelse som blir kallare och kallare och stelare och stelare tills den inte rör sig eller andas alls? Och sedan behöva linda in den i papper och lägga den i en påse. Det är bland det värsta som finns.

Det är så att Kajsa inte har någon mjölk, så de små liven har inte fått någon mat. Isac åkte och köpte mjölkersättning som vi gett dem. Men om de ska överleva så måste vi mata dem med den var tredje timme dygnet runt i 2-3 veckor, och det är ju omöjligt eftersom vi måste gå i skolan.

Sitter här och gråter, så känslig som jag är. Men det är bara så hemskt, det är så synd om dem...


:'(


Kissemisseungar

Tja bruden!



Nu är det såhär va att jag inte uppdaterat på ett tag. Och så kan de va.
Nu till helgen!

Som de flsta redan vet så fick KajsaBajsa sina ungar i lördags ^^ WIIIII

Ni ska bara veta hur rädd jag blev när hon kom alldeles blodig, och när jag såg de små, små ungarna ute på stenarna under trappan, ja, jag vart livrädd. Men vilken lättnad att de levde! Det var knappt, eftersom de var alldeles iskalla, men efter en halvtimmes gnuggande i händerna så vaknade dom till. Sedan kom det som sagt tre till och det är så roligt, för alla ser olika ut! (Kan lägga in en bild när jag kommer hem, glömde minneskortet)


Och nu ligger de hemma i lägenheten och myser, de små liven. Och Kajsa är världens gulligaste mamma!


LYCKA. 


Förbannad

Ja, lite förbannad är jag allt nu. Själva orsaken till att dessa känslor bröt ut är väl ganska fåniga. Eller ja, är de verkligen det? Det handlade nämligen om Hanson igen, Isac höll på och retade mig och sa att de var bögar och spelade bög-musik och httan och dittan. Och även när han pratade med Ricky på telefon sa han att jag lyssnade på Hanson o se! Han tyckte också att de var bögar.

För det första.

Att kalla ett band för att vara bögar för att man tycker att de HAR SPELAT (Lägg märke till att det är imparfekt) töntig musik, är ju ganska löjligt. Sedan förstår jag inte heller riktigt grejen med varför människor lägger ner så mycket energi på att håna mig för min musiksmak, gillar man det inte så bryr man sig väl inte mycket mer om det? Eller?

Tidigare idag pratade vi om Amy Diamond, och konstaterade att hon nog inte skriver särskillt många låtar själv, och hur dåligt det är att sjunga om något man inte står för eller skrivit själv. Det jag undrar då hur fan Black Panda skiljer sig från henne? När man inte ens hör vad dom "sjunger"?

Då är la i alla fall töntmusik som Hanson bättre som faktiskt skriver sina låtar om vettiga saker, som berör. Där texten handlar om nåt vettigt. För det är väl det musik är till för? Att beröra?

Men ja juste, vissa är ju tydligen för manliga för att lyssna på töntig bögmusik. Förlåt.


Det jag undrar är bara varför man lägger ner energin? Jag respekterar all musik som görs för att man vill beröra folk. Alltså inte techno, våldkäng, och viss dance-musik som handlar om att någon suger av någon annan för enligt mig så handlar inte de texterna, eller i fallet med våldkäng då jag inte kan höra, om något som tillsammans med musiken får mig att känna något.

Så varför får inte jag bara lyssna på det jag vill?





Sjuk på riktigt

Okej. Bara att öpnna blogg.se, skriva in min adress och lösenord och klicka på Skapa har tagit mig ungefär 10 min.

Jag är nämligen juk. Och den här gången är jag fanimej sjuk på riktigt. Så dåligt som jag måde igår har jag nog aldrig mått...

Efter att ha känt mig lite varm om pannan och dassig hela helgen så somnade jag igår en snabbis framför tv:n, då kändes det ändå hyfsat. Sen vaknade jag. Herregud säger jag bara. Allting snurrade och jag var yr fastän jag låg ner, jag var helt borta. Jag hade så hög feber att jag enligt Isac svamlade och tjöt, svettades och darrade av frusenhet omvartannat. Usch! Riktigt hemskt var det.. Tror inte att jag har mått så dåligtpå flera år faktiskt. Efter att Isac vaggat mig till ro, tvingat i mig 3 liter vatten och en kopp honungsté lugnade detner sig lite och jag somnade på direkten. Feber avr dock kvar och jag har drömt jättejobbiga drömmar inatt.
Den jobigaste var att hela min familj var tillsammans igen, mamma, pappa jocek danne och jag, och vi var på väg till en stuga i ett vackert vinterlandskap med 1 meter snö. Vi barn lekte i snön precis som när vi var små och Mamma hade julpyntat hela stugan och lagat julmat. Allt var helt underbart och jag var så lycklig. Men sedan började mamma bli sur, slänga saker omkring sig och var hur elak som helst. När jag frågade henne varför hon skulle förstöra allt så slog hon mig, ohc sen var bråket mellan henne och pappa igång.
Det var den hemskaste drömmen jag haft! Isac väckte mig för jag låg och gnydde som ett litet barn, och tur var väl det. Undrar hur det kommer sig att jag drömde att vi alla var tillsammans igen.. Det var ju bara feberyra, men det fick mig att tänka och minnas hur allt var förr...

Nej. Inte så Ellinor. Jag är så lyckligt lottad att jag ens har en familj, som bryr sig och finns där. Jag vet att det är många som har det mycket sämre än mig, så jag ska inte klaga.



Okej nu har det gått 1 timme, ska jag ge upp eller?


Nu ska jag sova, om jag inte redan gör det? Jag vet inte faktiskt inte säkert.

De e lungan vettu

Tja. Hejsan. Nu är det bra igen, bra bra bra.

När jag kom hemf rån yogan igår hade nämligen min älskade pojkvän städat, tvättat och tänt massa ljus. En stor sten lyftes från mitt bröst kan jag säga! Tänk så lätt en liten "deprission" kan botas!


Idag är det fredag och det känns SKÖNT. Har väldigt ont i min kropp, min höft har börjat strejka och så har jag träningsvärk så det bara skriker om det. Men det är bra, för då känner man sig duktig. (Ellinor fåren klapp på kinden av sig själv)

Visade för ens tund sen upp våra skräckfilmer/bildspel för ettorna på "Novembernattsgalan". Liiite överdrivet med tanke på att vi var tvungna att gå ner för trappan och bli fotograferade och få applåder, "Precis som på en riktig gala". Popcorn och saft med jordgubbar i bjöds det på också. Haha! Men nu är det gjort i alla fall...


Just nu känner jag mig FETT PEPP på imorgon då det är klassfest för Partyprinsen, woho!

Kulkul! Idag ska jag träna och sen är jag ensam hela kvällen. Vad göra?



Tjenis

INGEN TID

Nej juste, jag har ingen tid. Jag orkar inte mer!

Lägenheten ser för första gången ut som ett bombnedslag och jag mår bokstavligt talat dålligt när det är så, illa, nästan spyfärdig. Och tvättkorgen är överfull och det är ett stort berg i diskhon, MEN, JAG HAR INGEN TID, för det är så himla mycket annat som ska hinnas med, plugga, träna och handla mat. Jag hinner inte, det går inte.
Känner mig så missölyckad nu på senare tider, plugget går inge bra (Enligt mina mått alltså) jag har liksom tappat allt, känns det som..

Men nu har i alla fall jag och tjejerna tagit tag med hårdhandskarna vad gäller träningen. Var på ett gympa-pass med Moa och Mirre igår, och idag ska vi på yoga, imorgon ska vi på aerobics och på söndag ska vi på dans. Så det känns skönt i alla fall. För nu ska de där extrakilona bort! Bort bort bort!

Så det är ju på väg upp nu igen, jag känner mig rätt glad ändå om jag bara får städa och göra bra ifrån mig på seminariet nästa vecka. För nu är det ju itne långt till jul, OCH DET HAR BÖRJAT SNÖA! Det gör mig glad ända in i själen, kan jag säga er, mina vänner :)


Det här ska nog gå bra, ska ni se.

SEG

Hej, Hej, hemskt mycket Hej. Typ.


NEJ, jag har inte uppdaterat på ett tag, typ ganska länge sådär, men jag har liksom inte haft orken sådär. Och hela helgen var det ju fullt hus i Kisa. Haloweenfest och grejer. Kul sådär. Isac och jag klädde ut oss till Jeanette och Örjan. Yes.

Isac råkade glömma vårat inrenet hemma i skogen, såå man känner sig lite lost sådär. (Ganska ghemskt egentligen att man blir så handikappad utan internet)

JA. Känner mig så himla trött dessa dagar, skulle ha pluggat igår men icke då. Vet inte vad jag gjorde egentligen? Jo, vi åt tacos. Och jag höll på att dö för att Isac hade råkat köpt stark tacomix och sås! Det bara brann och jag vart as-arg. En ganska rolig rgej med tacosen dock var att jag kom på ett nytt sätt att vika tacobrödet på när jag drömde, så jag testade det igår och det var asbra! Kalas ju att man kan vara smart när man sover, tihi.


Vad säga? Projeket ska bli klart idag, så vi får la ta och ta tag i detta snart, klippa och ha oss.

För övrigt så ska jag träna, plugga och städa idag.





Två bilder jag roade mig med att göra igår då jag led av brist på skaer att göra (Råkade glömma att jag var tvungen att plugga)








o dä.

RSS 2.0