Bra gårdag, dimmig idagdag

Igår var en så himla härlig dag alltså! Främst för att solen sken och för att min intervju till fritidsassistent gick jättebra! Det känns så himla skönt att den är avklarad och att den gick så (Jag säger det igen) bra! Då det här var min första jobbintervju var jag ju såklart lite nervös, men jag klarade det och nu känner jag mig faktiskt lite stolt, hihi ^^
Svar på om jag fick det eller ej kommer nästa vecka, så håll tummarna för tusan!

Efetr intervjun drog jag till skole och efter den så tog jag och Erika en latte på Ågatan, himla mysigt! (Finns ju nästan inge goare än latte)
Vid 4 skyndade jag mig hem, gjorde iordning mig och rusade iväg till träningen, som också gick himla bra! Tycker det är så skönt att man börjar komma tillbaka till gamla formen så fort! Sedan käkade jag, Nellie hjälpte mig bleka håret, sen en kort promenix och sen somnade jag lycklig!


Idag är det inte lika fint väder, men för tusan, då får man leva på andra saker! Som att det är påskmat till lunch, att det är sista dagen i skolan imorgon, ATT JAG ÅKER HEM PÅ FREDAG, och att jag ska träna idag igen!
Så jag är lycklig i alla fall :D


Hoppas ni överiga också är det, tjillevipppen!

Intervju

Hello goodies!

Sitter hemma och peppar mig själv inför min jobbintervju idag! ^^ Jag är bara liiiiite nervös, men jag känner att jag kan bara vara mig själv och svara ärligt på alla frågor, så vad finns det att vara nervös för? Gillar dom mig så gör dom det, gör dom det så gör dom det inte liksom. Så det känns rätt lungt faktiskt :)

Fick jobba hemma med projektet idag så att jag kunde gå på intervjun, som är vid 11, så sticker jag direkt till skolan sen. Har käkat lite pyttipanna till frukost haha, eftersom jag inte kommer tills skolan försen efter lunch. så nu är jag mätt och belåten.

Skithärlig dag förresten, sol o grejer ju! Najs. Vet inte riktigt vad som händer annars idag... Ska träna ikväll igen tänkte jag. Sen får vi se!


Igår tittade jag på lite gamla bilder, bla. på min familj och jag saknar dom såååååå mycket! Men nu är det bara 3 dagar kvar tills jag får åka till dem igen! Mihi. Ska bli wonderbart! Och träffa mina bäzzztisar också ^^

Det ser vi fram emot!

Nu måste jag fixa lite. Hare gött!

Happiness

All that happens is Happiness.
Happiness- when I'm with you.

We ain't got a whole lot of money...
How about a five star Happy Meal?
Every day with you is just like a party,
There's nothing left of me for you to steal.

And when the winter wind is blowin',
I feel you blowin' kisses in my ear.
And when you think that you're just talkin'-
You know its singin' that I hear.

All that happens is Happiness.
Happiness- when I'm with you




Ointressant

Okej, hade nyss börjat på ett helt ointrssant inlägg som jag raderade. Vi gör såhär istället:

- Idag ska jag träna för tredje gången den här veckan. Bravo Elle!

- Jag har blivit beroende av vatten med isbitar i (Mest för att jag älskar att äta is)

- På tisdag ska jag på en intervju för ett helgjobb.

- Min pojkvän är en av de bästa i hela världen


Sådärja. Onödig men väldigt intressant information!
Erika hälsar att hon äter apelsin. Så nu vet ni det!


-

Pust. Så känner jag mig nu. Har varit nere i 3 dagar nu utan att veta varför. Och har man ingen anledning ska man väl vara glad, inte dra ner sig själv i skiten. Men ja du, inte vet jag, men jag orkar inte riktigt. Nej, inte vet jag.

Annars så är det ganska många jag saknar just nu. Min familj, mamma och pappa så oerhört mycket. Ibland förstår jag inte vad jag tänkte med när jag flyttade...och Jenny, min älskade Jenny. Tänk om man kunde ha dig här nu. Och Anna, varför kan ni  inte bara komma hit och se till att jag blir så där jätteglad igen?
Om det bara vore möjligt...

Tro det eller ej men jag saknar min pojkvän också. Som jag aldrig får chans att träffa ordentligt nu för tiden. Fastän att vi bor i samma lägenhet. Oftast är han inte där, eller så är det massa andra där också. Lite tråkigt tycker jag. Eller så kanske det är jag som är tråkig? Skitsamma.

Blä vad jag klagar.

Men man kan ju inte vara glad hela tiden.

En bra sak i all denna sörja är att jag har tränat två dagar i rad, och har träningsvärk överallt. Det är bra. Var ute och promenerade med Nellie igår med. Nu i helgen får jag väl vila upp mig lite innnan det är dags igen, för idag ska vi åka ut till Skogen. Ska bli kul o träffa Svärisarna igen som jag inte gjort på ett tag.


Finns väl inget mer att tillägga tror jag.
Förlåt mig, jag ska lägga av med den här löjliga låtsas deprissionen. Promise.



Studiedag..

..Är det idag och det är himla skönt! Men jag gick trots detta upp vid 8, pigg som en tupp och kikade på lite serier samt åt mina dagliga knäckemackor. Sedan släppte jag ut Kajsa, gjorde iordning mig lite, ropade in Kajsa och sen promenerade jag till stan där jag skulle göra Sara sällskap när hon fotade samt jämförde priser i lite butiker till sitt projekt. Kom hem för cirka 20 min sen och då slängde jag i en tvätt och klippte Kajsas klor så att hon inte ska klösa sönder vår soffa.

Det var det jag hunnit hittils. Det som står på chemat hädanefter är att slappa i nån timme eller så, torktumla tvätten och ta upp den och sen gå och träna igen! Känner mig otroligt peppad på det här nu =)

Ikväll har jag inga andra planer än att käka och förhoppningsvis få mysa med min älskling, om han kommer hem :)



Sköt om er allesammens!

Studiedag..

..Är det idag och det är himla skönt! Men jag gick trots detta upp vid 8, pigg som en tupp och kikade på lite serier samt åt mina dagliga knäckemackor. Sedan släppte jag ut Kajsa, gjorde iordning mig lite, ropade in Kajsa och sen promenerade jag till stan där jag skulle göra Sara sällskap när hon fotade samt jämförde priser i lite butiker till sitt projekt. Kom hem för cirka 20 min sen och då slängde jag i en tvätt och klippte Kajsas klor så att hon inte ska klösa sönder vår soffa.

Det var det jag hunnit hittils. Det som står på chemat hädanefter är att slappa i nån timme eller så, torktumla tvätten och ta upp den och sen gå och träna igen! Känner mig otroligt peppad på det här nu =)

Ikväll har jag inga andra planer än att käka och förhoppningsvis få mysa med min älskling, om han kommer hem :)



Sköt om er allesammens!

Tisdag

God förmiddag!

Kan ju börja med att berätta att gårdagen var väldigt mysig! När jag kom hem började jag skära upp sallad och sånt till vår kycklingsallad, sedan kom Isac hem och hjälpte till. När allt var klart satte vi oss i soffan och åt samtidigt som vi kollade på massa avsnitt av scrubs. Myste och sånt därnt gjorde vi med. Sedan kom Bettan hem och då gick hon och jag ut på en promenad.När vi kom hem tog jag en dush och gosae sedan ner mig i sängen med min älskling! Jag älskar när man går och lägger sig lite tiigare så att man har tid att gosa en stund innan man blir för trött.

Det var det. Idag är det alltså tisdag. Solen strålar utanför och det är helt underbart, tycker jag! JAg har till och med börjat få fräknar för att det är så soligt, fnissfniss.
Något annat roligt händer väl inte idag, förutom att de ska ringa från vårdcentralen med mina provresultat. SPÄNNANDE!


Nä, hörrni. Nu ska jag sätta igång och jobba med mitt projekt!

Helgen

Fredag
Firade Mirre hemma hos henne med Bettan, Moa och Erika för att hon fyllde 18 i torsdags. Grattis igen! Sedan kom vi ifrån Erika och Moa när vi skulle ut på krogen så det blev jag, Mirre, Nellie och sedan Oscar som hängde. Eller ja, hängde kanske inte är ärtta ordet, snarare dansade! För oj vad vi dansade. Vi var inne på Pitch Black i säkert 4 timmar och dansade nonstop på den där upphöjda lilla platån. Vi var även någon stund inne på Ågatan och platens,men sen blev det Pitch Black igen ändå tills de stängde. Haha! Var fruktansvärt roligt, var faktiskt längesen jag hade så roligt ute! Ganska roligt också att jag som sjutoonåring fick stämpel in till Pitchers där det är 20+...

Lördag
Den här dagen bestod mest av bakfylla, haha. Mirre och Oscar sov hos oss så när vi vaknat till (Typ vid 3 på dagen haha) så åkte Mirre hem och vi andra gick och handla lite chips och käk. Sen helt plötsligt så skulle vi festa igen! Nämligen hos oss där vi skulle ha inflyttningsfest. Jag som fortfarande var seg sen gårdagen var inte så jättepepp, och det kom väääldigt mycket folk, och när det vart lite halvgalet och folk spillde över bord, golc och vår säng så vart jag lite halvtrött så det blev ingen utgång för min del. Jag ville bara sova.

Söndag
Blev till att glo på Scrubs tills vi gick och köpte pizza med Martin och Pa på Valdemars kvarterskrog. Vi roade oss med att titta stammis-tanterna som spelade på Jack vegas och vann typ 400, haha. Sedan tänkte vi att de skulle vara roligt att bowla, så då gjorde vi det. Och gissa vem som vann? Jag, mwhaha. Fick 180 poäng tror jag. Men det var kul i alla fall! Sen vart det mer scrubs och mys med älskling, sen sängen!


Tack allesammens som förgyllde min helg!


På bättringsvägar!

Hallå i stugan. Här har det hunnit blivit dammigt o grejer... Ah, men jag har ju varit sjuk, så dä så. Var hos farbror doktorn och tog cirka sjuttihundra prov som jag ska få svar på nästa vecka, om det är något fel på mig eller inte. Slår vad om att det beror på min övervikt, haha! Snacka om att det vore rätt åt mig... Vad jag tjatar! Men tala om att det är en ond cirkel, för det skulle ju bli mer verkstad och mindre snack så att säga om jag kunde få komma igång och träna ordentligt, men då blir jag bara sjuk hela tiden, och så blir jag ännut tjockare, och så klagar jag ännu mer... ÄHHHH. De löser sig!
Börjar i vilket fall känna mig piggare nu, så snart hoppas jag kunna sätta igång! OCH       DÅ        SKA     FLÄSKET     BRINNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! som en viss jobbig Paolo Roberto brölar om på spotify.


Idag har jag dock varit en ganska sorglig ursäkt till människa, för det enda jag har gjort hela dagen är att ladda hem och titta på massa dansfilmer, haha. Och då menar jag inte musikaler som Grease typ, utan sånna här moderna dansfilmer. Fattar inte men jag blir så glad när jag tittar på sånna, man blir ju sjukt peppad på att dansa själv. (Maha fjanten själv!) Speciellt min favvo Step up. Någon som har sett den? Tittade på den imorse, och vet ni vad? Nu har jag precis tittat på den IGEN. Skäms på dig Ellinor! Men jag börjar bli så jäkla rastlös nu alltså. Jag menar, idag gick jag upp halv 8 fastän att jag är sjuk och ska vara hemma? Nähäddu. Imorn blire plugget, och sen peppar jag helg till tusen alltså! Ska bli så jäkla skojjigt! Bettan och jag ska göra drinkar på lördag, mihi, då vi ska ha vår inflyttningsfest, haha. Kommer nog bli ganska mycket folk som det ser ut nu! Och på fredag äre ju fest för Mirrebajs som fyller 18 på torsdag! Ska bli kul att äntligen kunna gå ut hela tjejgänget, även fast jag och Jennie gör det lite halvolagligt sådär, haha xD



Ojoj vad jag tjötar, nu ska jag kila ner till tvättstugan. Later!


Balkony

Hej igen. Efter att jag diskat och gått ut med soporna så gick min energi och gömde sig bakom soffan. Så jag har för det mesta vilat i sängen, pratat med Mamma och vilat lite till. Med nu tog jag mig i kragen och gick och hämtade en glas med vatten och is och två knäckemackor med fetaost och paprika på. Gött. Märkte förresten efter att ha dragit ner på kolhydraterna igen så blir man väldigt lättpåverkad, haha! Nu är det bara kilona som ska rasa =) Sche shce.

Önskar att det ska ske ett mirakel och att jag ska vakna frisk imorgon (Y) Vill ju för fasen träna!! Aaaah. Sen vore det najs om det var sol också (a)

På tal om sol, här kommer några bilder från från balkony i fredags.







Sjuk igen

Ursäkta, men, balle också! Jag förstår inte, efter att ha varit sjuk hela vintern, kan jag inte få vara frisk i längre än en månad då? Igår hade jag feber och har ännu ondare i halsen nu... Och jag som skulle träna idag!? För fasen, jag kommer ju aldrig bli smal till sommaren om det ska fortsätta såhär!

Ah, i alla fall, Isac och jag hade myskväll igår, åt tacos och tittade på Sherlock Holmes. Den var faktiskt jäkligt bra! Mamma ringde mig igår och hon var ju knappast nykter, haha. Fnittrade som en liten tjej och sa att hon och Gunilla egentligen skulle på bio, emn efter att dom delat på 2 flaskor vin så skulle dom skita i det och var istället på väg ut! Haha

BLÄ! Fick precis sådär när man typ får ner snor i halsen och får kväljningar...Brghhh äckligt. Sitter och dricker té i mängder, och försöker övertala mig själv att trycka i mig lite vitlök (Uäck!) så att man kanske blir frisk snart igen...



Nu tog teét slut. Dags att koka mer! Kyra på er alla sjukisar där ute, och ni andra, håll er friska för sjutton!


Sent färdigskrivet inlägg

Morsning korsning! Blev utgång igår med Isac, lite polers, Mova och sånt därnt. Hela kvällen spenderades på Ågatan, för dä ä ju där alla är så att säga. Men fy tusan va kallt det var när vi skulle gå hem! BRRR. Så idag vaknade jag med en feting förkylning, sen måste jag ha gjort något igår för min fot är svullen och gör ont, hrmf..

Anywhoo, jag ligger fortfarande i nattlinne och morgonrock, he he, men det är så himla skönt för solen skiner på mig och så lyssnar jag på disney soundtracks. Känner mig himlans lycklig vaaa!

Måste bara säga att jag trivs fruktansvärt bra i vår lägenhet (Har säkert sagt det förut men ändå) Det är så himla skönt att vakna upp på morgonen i en ljus lägenhet, istället för en mörk bunker typ, haha. Jag är mycket piggare nu när jag vaknar, vilket är himlans skönt!

det är inte klart här hemma än, men nu är det lite mer ordning iaf. Det är bara lite tavlor, mattor och sånt som behöver fixas, men det kommer i sinom tid.







Okej, började på det där i förmiddags, så nu ligger jag inte i morgonrock längre utan är duschad, påklädd och mätt. Nu blir det myskväll med älsklingen min!

Tjohej

Efterlängtad uppdatering, haha.

Idag fick jag lite klagomål på min o-upptaderade blogg, så jag tänkte lägga in ett inlägg lite snabbt! Jag har ju haft fullt upp med flytten, så har helt enkelt inte haft tid. Men nu börjar jag äntligen få ordning här hemma! Känner att min kropp är lite trött efter allt ständiga packande, städande  och uppackande. Har liksom fått tagit lite i taget, och nu kan jag äntligen vila lite, haha.

Idag är Isac hos Rask så det är bara jag och Bettan hemma. Snart så kommer Marija och hennes syster så vi ska ta en liten fika med dom, mucho trevligt!

Pappa skulle operera in sin "kran" till dialysen idag, men tydligen så tog proverna för lång tid så det blev uppskjutet till imorgon. Ingen jätteriskfylld operation, men klart man är lite orolig när man inte är där liksom. Tycker synd om Pappa nu, för här om dagen blev han varslad från sitt jobb efter att ha jobbat där sen han var 16 år! Tycker det är skitdålig stil! Men föroppningsvis får han komma tillbaka om lågkonjukturen går över.

Ja annars då? Jag mår bra, trivs som sjutton i nya placet. Kajsa med. Hon tycker att det är fruktansvärt roligt att kuta fram och tillbaka i hallen och få fnatt på diverse saker, hihi. Världens underbaraste katt om jag får säga det själv =) Annars har jag bara väldigt ont i ryggen, men det är smällar man får ta!
Tycker synd om Moa som är förkyld, kan inte vara roligt i dessa kalla tider! Krya på dig!


Love to all, tjenamors!

RSS 2.0