Fjärtis

Åkte med Pappa hem till Fjärtis idag, så ni vet var jag är ;) har inte gjort så mycket dock, handlat, ätit grekisk sallad (som för övrigt var grymt god!) Och senare ikväll när det blivit lite svalare ska jag ta mig en joggingtur.

Imorgon ska jag hjälpa farfar att köra iväg lite gamla grejer till auktionskammaren, och sen blir det nog badet med Jocke. Schteeka! fast jag ska ta det lite lugnt emd stekandet för jag har börjat flagna på magen där jag brände mig xD

Detta är ett otroligt fantasilöst och tråkigt inlägg, men jaja.

är förbenat trött nu, somnade inte förrens vid 5 imorse och gick upp vid 9... *gäsp*
Detta med att jag inte kan sova längre börjar urarta lite, men å andra sidan, vem behöver sova när man kan vara vaken?


Förhoppningsvis har jag något roligare att säga nästa gång! Tjohej


Semesterplaner!

Hej gullungar! Jag har kommit fram till att min sommar nog kommer bli kalasbra! (Om allt går enligt mina planeringar såklart xD)

Såhär ser det ut för tillfället:

Vecka 27

- Fest med kusinerna
- Bio med mamma
- Bada i fjärtan
- Umgås med pappa och vänner
- Jobba hos farmor
- Fara till stugan!

Vecka 28
- SEMESTER I STUGA UTANFÖR VINGÅKER
Så jävla najsigt ^^

Vecka 29
- Åka till Göteborg i några dagar till älskling och åka båt, sola på öarna, åka wakeboard m.m
- Göra små utflykter med älskling!

Vecka 30
- Mammas semester börjar
- Mosters man Magnus fyller 40 år = PARTY
- Åka till Linköping på söndagen och träffa mina älskade väääänner hoppas jag? (a)

Vecka 31
- I Linköping
- PIP tjoho!!!
- Födelsedag

Vecka 32
- I Enköping
- Spökvandring och mys i Stockholm med Mamma!

Vecka 33
- Flytta in i lägenheten igen!



Det ser väl bra ut? Och om det är någon som vill  hitta på nåt så hojta till bara, I'm free ^^
Detta är dock en väldigt grov planering som kan komma att ändras, men det känns kalas än så länge i alla fall!


Vad skulle jag göra utan min älskade kalender!? <3



Och glöm inte, Njut av solen! <3

Bajskväll

Planer blir ofta åt helvete har jag märkt. Skulle ha partat ikväll och ha roligt, meeeen det vart inte så och det finns ingen som jag kan träffa, så jag ska sitta ensam hela kvällen i lägenheten. Roligt.
Jag blir så arg när det aldrig blir som man tänkt sig...


Och jag som tänkt försöka hålla mig så sysselsatt som möjligt, annars kommer jag bryta ihop. Jag känner mig så jävla ensam utan honom, har jag ingen att vara med så är det enda jag kan tänka på hur mkt jag saknar honom. Och det gör så ont. Jävla flippade känslor, jag hatar att jag aldrig kan ta det lika bra som han. Men jag klarar verkligen inte att vara ensam när det är såhär.
Såhär illa brukar det inte vara, nu får jag nästan panikångest, och jag hatar det!
-"Men det är ju bara ett litet tag kvar tills jag kommer upp ju"
2 och en halv vecka är inte ett litet tag, och jag kommer nog inte palla fler sådana här kvällar. Vad ska jag ta mig till....



Ja. Sådär. Grattis Ellinor, nu öppnade du den där lilla gluggen liiite för mycket igen. Kanske ska skaffa ett lås?


Fast å andra sidan så får jag skriva sån här skit här, och skalan läsare är nog inga rekordsiffror ändå.

Usch va pessimistisk jag är... Ni får ursäkta.

Hamn"festival"

Ja, igår var jag, Jenny, Emma och Anna på hamnfestivalen. Det vart ganska lugnt gick mest runt och bara gick runt... Tittade lite på EMD och höjdpunkten var nog när Danny pekade på mig när de sjöng Jenny let me love you xD Tyckte det var ganska komiskt eftersom jag inte är nåt fan direkt xD

Något som däremot inte var lika komiskt utan mer pinsamt var människor som inte hälsar ordentligt. Hur gamla sa ni att ni var? 12 år och luktar kiss, jahaaa. Nej men, sådant blir jag irreterad på för det är bara ohövligt! Man hälsar på människor man känner, även fast man har blivit en "cool" Enköpings bo, nej, inte ens det, för att man har "coola" Enköpingskompisar. Så. Än en gång så har jag öppnat käften liiiiite för mycket. Men vafan, vem bryr sig egentligen?

Senare på kvällen vart det bara kallt och tråkigt, alla blev missnöjda...

Jenny och jag konstaterade att livet inte är så lätt, men att vi ska försöka skita i det framöver.


Ciao


Busungar ^^ <3


Sämst update

Jag är ganska fail på det här med att uppdatera på sommaren tycker tjejerna, men det ska det bli bättring på!

Igår var jag på badet och stekte med Jocke, Jenny, Tove och Emma. Det var kalaskul! när jag kom hem promenerade vi direkt upp till moster Inga-Lill så jag hann inte lägga in några bilder heller, men det kommer!

Nu sitter jag i gitarr shopen och hjälper Jocke, rååligt ^^ Sen ska jag gå på stan med mammi och även fixa legg, jag vet jag är sämst som inte har de än.

Meeeeeen det är sommar och livet är underbart! RIKTIGT underbart!


Ikväll ska jag gå med hamnfestivalen med Jenny och imorgon med tjejerna och kanske på lördagen med, haha ^^


Nu var jag väl duktig som skrev ett så intressant inlägg xD


Haha, puss på er!

Söndag

-Hej bloggen.
-vad gör du?
-Ingenting?
-Ne, inte jag heller...
-Tråkigt, lr hur?



Tja. Söndagar är tråkiga. I alla fall idag. Halvdåligt väder och alldeles ensam. Bajs. Dålig start på dagen med kärleksstrul, och ingen Jenny än. Jag har tråkigt.

- Vad sa du bloggen?
-Skulle jag säga det en gång till?
-Okej, jag har tråkigt.

Jag skulle vilja att Isac var här jag. Men honom kommer jag inte träffa på ett tag nu, och så är det med det.

jag skulle kunna ta mitt vin och supa mig redlös full alldeles själv och ligga i min säng och tycka att allt är jätteroligt. Men det är lite alkisvarning på det va? Ja, det är det nog.


Jorå så'att....




Sommar!

Idag mina vänner, IDAG var det sommar!

Danne och jag började med att klippa gräsmattan här hemma, sen trallade vi upp till farmor där vi klippte häcken, målade och jag kupade potatisarna i landet. HÄRLIGT! Sedan vart det pannkakor, sola och äta jordgubbar, mums!
Åh det var så härligt att få jobba lite med kroppen igen.

Sen kom Pappi och hämtade oss och så åkte vi hem och grillade! Mamma, vilken härlig dag!


Ah, annars vill jag bara tilläga, vuxna, vuxna är kanon! De uppfostrar oss, hjälper till på alla sätt och vis och är braiga. Men ibland, när de själva behöver hjälp eller stöd och förnekar det, då blir det lite jobbigt! Man måste acceptera att bli hjälpt ibland, speciellt när man blir gammal! Jag menar, efter att ha blivit omhändertagen, uppfostrad och älskad i så många år så är det väl det minsta vi kan göra för dem?


Nu ska jag fixa ihop en liten frågesport till midsommar!
Tjillevippen!




Hemma!

ÄNTLIGEN HEMMA! Nu min(a) kära läsare slipper ni höra om mitt eviga tjaot om hemlängtan! Åhh ni ska bara veta hur bra jag mår, så needrans bra är det, waah!

Bli bjuden på mat av pappa, slänga sig i min fåtölj framför tv:n med Smulan i knäet och titta på ALLA kanaler som finns. Gå och lägga sig i min nybäddade säng i MITT rum med MIN mysbelysning och somna till pappas dova snarkningar, haha. Vakna när man vaknar utan vidare, gå upp, få en kram av pappa och äta jordens dunderfrukost där man får ta huuuuuur mkt man vill. Gå och sätta sig vid tv:n och läsa tidningen och titta på gilmore girls och Greek och sedan fara upp till farmor och farfar, övningsköra och visa betyg, få massa kramar av farmor som börja gråta, och bli i tvingad kakor och saft och få med sig LJUVLIG svampstuvning hem. åka och handla i lilla ica, få välja vilken mat man vill, får en tidning, åka hem och bara mysa...

JAG ÄLSKAR ATT VARA HEMMA!

Bajbaj Lennart

Idag ska vi lämna in datorn! Lite tråkigt, men faktiskt ändå ganska skönt, så att man kan slapnna av lite ^^ Detta betyder då alltså att det härär det sista blogginlägget jag kriver på Lennart på ungefär 2 månader, så jag skaskriva ågot minnesvärt.

Hrmf...jaa... Minnesvärt var det....Äsch.

Igår såå kom Steffe och BQ hit och så åkte vi till trädgårn me Moa där det skulle vara hippiefest, men det kan man väl knappast säga att det var? I alla fall så var det kul en stund men sen vart det bara kallt och jävligt, så vi åkte hem. Vid klockan ett kom även Isac och BQ hem och så bäddade vi ner oss, och daaant.


Nu har vi precis vaknat, hähä.

Ja juste, Fick MVG i alla ämnen också ^^ Lite kul sådär, för mamma och pappa vart jätteglada! Pappa ska bjuda mig på finmiddag och mamma sa att närvi åker till västerås och shoppar så får jag välja vad jag vill och så köper hon det till mig. De är så gulliga mina föräldrar!


Nu ska jag klä på mig, är jävligt pepp just nu för imorgon slutar vi skolan och i övermorgon åker jag hem! TJohej!


Ha det bra tills vi hörs nästa gång (Kommer naturligtvis hålla bloggen så uppdaterad jag kan med ndra Lennartar!)


PUSS

Ingen energi

Hej kompisar, jag saknar er.

Idag var jag ledig från skolan igen, skönt men lite tråkigt. Jag har varit helt orkeslös hela dagen. Pust.
Isac kom hem en snabbis men sedan skulle han övningsköra och sen sova hos Rask. Så jag är ensam, buhu. Hoppas att Moses vaknar så att vi kan gå och köpa hårfärg. Om man orkar?
Borde kanske ta mig en tupplur själv? Egentligen så borde jag packa och fixa i stugan, men det orkar jag helt enkelt inte. Och så var det med det.

Jag märkte att det har varit lite dystert här i bloggen på sista tiden, men det ska vi ändra på! Hemlängtan tog mig med storm och så vart det ju lite mycket, men nu kan jag bara glida de här dagarna innan jag far hem, och det känns kanon! Verkligen!

Och vet ni en sak! Nu är Kajsa med barn på riktigt! Om några veckor blir man alltså stolt mormor :')


Hel men ändå halv?

Hej igen, ni får ursäkta mitt förra inlägg, det låter lite själviskt såhär i efterhand... Men vad ska man göra när det känns så jobbigt? Efter att jag skrivit det och gått in på toa började jag heltplötsligt störtgråta, och det tog aldrig slut, så någotmåste det väl vara?

Bajsade i friluftsdagen idag eftersom jag måste jobba, pust.
Älsklingen ligger  bredvid mig i sängen och sussar så sött. Han är snäll han. Älskar mig trots mina brister, och känner mig nog bäst av alla vid det här laget. Klart, det finns saker som han inte har en aning om, men som person känner han mig bäst. Definitivt. Och jag älskar honom så, trots hans brister. För vi kompleterar varandra på något sätt, gör upp för varandras brister. Och det är så skönt att ha honom här, den enda tryggheten i min vardag nu när jag inte bor hemma längre. När jag tänker efter, vad skulle jag göra utan honom?....

På tal om att inte bo hemma längre måste jag än en gång tjata om hur mycket jag vill åka hem. För nu gör det ont, på riktigt. Och jag började nästa gråta när jag pratade med mamma i telefon, som sa att hon räknade dagar tlls jag kom hem, att det var det enda hon kunde tänka på. Älskade mamma! och Älskade pappa!
Åh, nu bränner det bakom ögonen igen......

Trött

Just nu är det lite för mycket, och jag är lite trött på att vara allas mamma, hjälpa, tänka, göra åt alla andra. Hela tiden.
FÖRLÅT MIG som klagar över löjliga saker som ett nedrans rikemansbarn som inte vet hur bra hon har det. Jag vet hur bra jag har det och jag är jätteglad över det, men jag känner mig bara lite bajsig nu. Trött. Jag vill hem till min egen mamma för jag behöver också bli omhändertagen ibland. För jag kan inte allt och jag vet inte allt. Och jag orkar inte mer. Inte nu.

Förlåt. Men det är så det känns.

Ursäkta mig men nu ska jag lägga mig och gråta en skvätt för jag saknar min mamma och pappa så mycket att det gör ont.

Jag vill hem.


RSS 2.0