Livet leker

Hej o hå!

Fiiii fan nu går'e bra azzzzz. Partaj igår, kom en maaassa folk till vår lilla stuga. roligt var det, men kände mig lite som en morsa ibland som plocka burkar och sänkte musik och *Schyyy*ade mig hela tiden. Men vad ska man göra? Nu när vi äntligen fått en lägenhet så vill man inte gärna bli av med den. Hoppas ni fattar.
Idag cleanade vi upp litegrann för sedan kom Svärisarna med VÄRLDENS STÖRSTA SÄNG till oss. Skitstor som fan e den! 140 cm och så är det en sådan där som man kan vika till en soffa, fick dessutom med en lika gigantisk extra madrass som vi kan ha till polare som sover över, så nu slipper ni sova på puffarna! Ååååh den är så skön, fatta att slippa ligga och spänna sig hela näterna för att inte glida ner på golvet och kunna ligga i normala ställningar och slippa jävla ont i ryggen. Waaaah säger jag bara, jag älskar den <3

Efter att vi ställt iordning så fick vi skjuts med hem till skogen. Så uuunderbart att träffa min lilla bajs igen! Vi låg i sängen och myste jääättelänge, nawwh. Jag funderar på att sno med henne hem, miiip.

Imorgon blir de att övningsköran med Jeanette och kanske köra på isen, sen drar vi hem igen på eftermiddagen skulle jag tro.


Mys i muttan!

Nehe...

Nae.. dålig dag asså.. Ja, tills ikväll iaf. Då blir det roligt! Då ska Moa och Erika och kanske fler komma till lilla stugan och sen ska vi ner på sylten, ja. Hoppas det blir skoj.

Så, tillbaka till deppandet.

Isac åkte till Rask igår och sov över, så det vart ingen Napoleon för jag orkade inte se den själv. Först gick jag till Majeldens tobak och hämtade vår fonduegryta som vi fått av pappa. Den var jättestor och fin, men en skruv hade lossnat så den står snett. Men det får Isac fixa. Sen när jag kom hem värmde jag mina små rester från gårdagens middag och sen tvättade jag, diska och la mig i sängen o glodde på tv. Kände mig lite ensam sådär... Och inget nät har vi fått inte. Bajs. Ringe mamma och pappa,  hängde jag upp tvätten och gick o la mig.

Inte så kul. Dessutom känner jag mig så ful så ful. Usch! Måste göra nåt åt det här... Pust. Allt känns så jobbigt.
Kan det inte bara bli vår så allt blir lite lättare?


Men det blir ju inte bättre av att man klagar, eller hur?
Men ibland kan man ju inte låta bli....

Skitbra som fan

Jaaaaa... När skrev jag senast? Skit samma.

Iiiiiiiii ja, när var det? Tisdags så kom Svärföräldrarna och Bettan hem till oss och åt middag. Roligt!
Igår var jag på stan en stund med Erika och köpte lite skräp sådär. Sedan kom jag på att mina pengar aldrig kommer räcka till allt, och då blev jag deprimerad en stund. Sedan färgade jag håret och det vart bajs.
Isac lagade en jättegod chili korn carne (eller vad fan det heter) utan chili, och det var jättegott! Konstigt att han lyckas laga allt så att jag gillar det ^^ Under middagen klagade jag på att det var jobbigt när maten flög av gaffeln när man blåste på den, och Isac tyckte att det var dagens nya i-lands problem xD (Hej blondinbella?)

Idag ska jag träna. Sen ska vi nog se på Napoleon Dynamite, Gosch! Haha, bästa filmen ^^
Idag eller imorgon får vi också vårat bredband, tjoho!


Hej svejs




Update

Har inte orkat skriva på länge, så jag ska försöka sammanfatta så gott jag kan. Även fast det inte finns så mkt att berätta.

Lovet har varit slappt,slappt. Något roligt som hänt? Var på fest med gamla klasskompisar för typ 3 helger sedan eller nåt, det var wooligt. Sedan har jag varit duktig och tränat och promenerat varje dag, tralallala. Isac kom också, någon dag, det var skönt! Vi var bara hemma, åt tacos titta på film bla bla bla. Känns som att lovet har gått alldeles för fort. Usch!

Orkar inte skriva mer om det nu.

Igår kom jag och älskling hem vid 22.30 ungefär, helt slut efter att ha konkat på typ 180 kg packning hela vägen från Enköping. Vi orkade inte packa upp eller nånting så vi gick och la oss direkt. Pust.

Idag har vi myyyyyycket att göra:

1. Handla mat
2. Packa upp
3. Städa
4. Tvätta
5. Säga till Curt att kökslamporna har gått
6. äta
7. sova


Jag är sugen på mandarin.... eller kanske apelsin? Ja, apelsin.

Tisdag

Åhhhhh hej o hå.

Älskling kom igår! sypermysss som vanligt <3

Idag var vi ute i Narnia på promenix och grillade o grejer. Skönt med lite frisk luft! Nu känner jag mig dock bara fryssen och ensaaam, för Isac är nere i källaren med danne och hans gangstagäng som har lan. Roligt roligt,nej nej.
Och jag har världens brutalaste träningsvärk. Kan knappt lyfta på armarna för det gör så ont, ni vet där en bit under nyckelbenet. Och nu har jag ju min kära mansfigur som tycker att det är jätteroligt att peta just där jättehårt med sitt krokiga finger. Dessutom har jag ont i armarna, magen och låren med. Pust. Det är SÅ synd om mig.
Så synd att jag nog ska ta och göra lite sit ups igen faktiskt. För att dämpa min depression. För man blir ju glad när man tränar, för att hjärnan utsöndrar endorfiner var det va?

 Well, endorfiner, here I come!

Torsdag

Mamma jobbade kväll så vi behövde inte gå förrens vid 12 till lasarettet. skönt! Hela dagen var slapp för det var inte mkt o göra, vi satt mest o fika och pratade, haha. Jag drog lite tidigare för vid halv 8 skulle jag gå och se brob min som fått hoppa in som sångare (Han är gitarrlärare där) för en grupp som skulle spela på Musik & dansskolans uppvisning. Roligt! stackars, såg allt att han var nervös ^^

När han hjälpt till o plocka undan drog vi hem och praaaaaata. så var det med det. eftersom jag o mamma skulle upp tidigt och jobba på fredag så gick jag o la mig rätt tidigt, typ ungefär sådär!

Klicka på bilderna, förstår ni!


Bror är den som                                                                                            
pilen pekar pååå


                                                                       

Praktik dag 2

Ännu en dag på das hospitalhåsengåsen! Ungefär samma som igår, tog även blodsocker på patienterna idag men det var lätt, är ju van vid min lilla diabetikplutt där hemma ^^
 Måste säga att jag är överaskad över hur roliga vissa av dessa gamlingar är, hihi! Dock så har jag problem med att komma ihåg vilka sängar som heter vad -.-' Det är 10:2 hit och 10:1 dit. Hade det varit uppbyggt på ett system så hade jag fattat lätt, men det verkar nästan som att de börjat från helt random håll i alla rum när de döpt sängarna. I ett rum är ettan längst mot fönstret och i ett annat längst mot dörren. Jeeeez säger jag bara. Och inte står det någonstans heller. Men det börjar fastna nu faktiskt (Tack gode gud för det!(igen))

När vi kom hem käka vi lite nyponsoppa och sen tittade vi på Top model, mahaa. Sen kom Jockepocke hem så det var lite snack vid köksbordet - som vanligt!


Nu ska jag shcoooova *snark*. Vilken mes tänker ni, klockan är ju bara 22.15, men jag lovar er, skulle ni också kuta runt som en tok på ett ställe vars korridorer verkar vara oäääääändligt långa och lyfta gamla människor och aldrig få sitta, inte ens stå! still så skulle ni förstå ^^ (Inget klagomål dock, gillar när det är fartfyllt men mina jag-går-på-johnBauer-och-sitter-hela-dagarna-framför-min-dator-för-att-det-inte-finns-något-att-göra ben är inte direkt vana vid detta spring, därav tröttheten xD)

Aja, puss o gonatt och grejer.


Och en jäääääättestor plöt puss till min älskling soml igger hemma och är sjuk! Gå gärna dit och krama honom lite så att han blir glad <3

Praktik dag 1

Idag var min första dag med mor på Schuukhuset! 

Säger bara två ord: Sprit och gååååååå. För det var nog mest det vi gjorde, haha. Och med sprit menar jag inte sån man dricker, utan sån man måste spruta händerna med varje gång efter man gjort någonting. (Jag har naturligtvis redan gjort mig en tvångstanke utav de)
 Men det var roligt faktiskt, massa knasiga gubbar och tanter som man bädda åt, fodrade (låter hemskt men asssså jag menar frukost, lunch m.m) samt tog temp + sakration på.
Som jag och även Isac sa, så skulle faktiskt det här jobbet passa mig bra. Haha! Sjukt, men jag gillar ju att ta hand om allt och alla, allting är kliniskt rent och allt går efter rutiner. Men det finns också några baksidor, som t.ex. att torka stackarna i rumpestumpen när de bajsat litetgranna (Något som jag, Tack gode gud, slipper som praktikant! xD)
Men jag måste erkänna att jag kände mig lite viktig när jag flög fram i korridorerna med undersköterskekläder med pennor och namnskylt på och grejer. Nöffnöff.

Om allt går bra kanske jag får sommarjobb där o grejer! (Håller tummarna) För som jag nu fått erfara själv så är nästan alla undersköterskor därlika knasiga som mamma, och min mamma är knasig! Hihi

Nu ska jag äta lite nyponsoppa och sen ska jag lägga mig! Börjar "jobba" vid 7 imorgon, pust!


Underbaring

Igår (Fredag) fick jag äntligen träffa min Underbaring Jenny igen! så jag har saknat denna tös, ni skulle bara veta!
Det känns så naturligt rätt att vara med henne, Man kan bara vara utan behöva låtsas eller känna sig stel. Så skönt att bara kunna vara sig själv, och helt ärlig utan att det blir krystat! Bara kunna säga allt som det är utan att vara rädd för att hon ska bli sur. Precis som det ska vara! En fantastisk vän är hon Jenny Holm. Fantastisk!
Vi pratade mycket om hur vi trivdes på våra skolor, hur vi mådde och allt som har hänt. Gick även igenom lite med vårat Företag som vi ska starta, valde ut några produkter vi ska beställa och mailade några företag om priser med mera! Ska bli så kul att komma igång! Då får ni handla av oss som bara den!



Min lilla Knasfia! <3



I väntans tider...

Har ni varit i tågväntsalen i Västerås någon gång? Jag har varit där ganska mycket under dessa 3 år och ni som vet hur det ser ut vet att det är som en bred korridor med bänkar längs sidorna.

I alla fall, när man sitter där och väntar på att tåget ska komma (För mig brukar det vara 30 min) så finns det inget bättre än att titta på alla människor som går förbi! Under mina tider i den väntsalen känns det som att jag vid det här laget sett alla sorters människor det finns. Men vet ni vad det roliga är? Att jag inte ens är i närheten!

I torsdags satt jag återigen där på min bänk och väntade, och tittade på alla människor som passerade. Vissa stressade för att de är sena till sitt tåg, vissa trötta efter en lång färd, vissa långsamt gående mitt i ruschen, uttråkade av tanken att vänta ännu mer för att ta sig till sitt mål. Och så min favorit, de förväntansfulla!
       De som har den där förväntningen i ögonen som ser sig om för att hitta den som väntar på dem, och glädjen när de hittar den. Det är då kärleken är som roligast att vittna, när man ser de otåliga killarna/tjejerna som ständigt tittar på klockan för inte missa när tåget anländer för att se spricka upp i världens leende när de hittar den de söker. Underbart är det!(Extra roligt är det att försöka gissa sig till hur deras partner ser ut, för att sedan överaskas när de inte alls ser ut som man tänkt sig ^^)

När jag satt där såg jag även en jätteläskig tant, som verkligen var jätteläskig! Hon var kritvit i ansiktet, mörklila läppstift smetat överallt i ansiktet förutom på  läpparna ( Viss överdrift) och ett skatbo värre än min mormorstill hår. Hon gav mig verkligen rysningar längs ryggraden när hon haltade fram och stirrade evult på mig när hon passerade. Uffa!
Men rysningarna försvann och ersattes med ett lyckorus som hette duga när jag såg ett gäng gubbar och tanter i tighta byxor och reflexvästar komma joggandes på perrongen! Jag vet inte varför, men det gjorde miug så glad. De bara sprang där, utan att bry sig om att folk tittade för att sedan ställa sig och strectha och varva ner genom att göra ett parminst sagt roliga övningar, fniss! Aah, jag kunde inte låta bli att le.

Nog om det, tåget kom jag gick på och tåget gick. Bror kom och mötte mig och jag var äntligen hemma!

Pratade och pratade i flera timmar med Jocke och mamma och somnade sedan i soffan runt 11!

Slut

Hem!

Hurra hurra!
 Idag åker jag hem hem hem!! Det ska bli helt.. helt.. helt underbart faktiskt!

Igår var en riktigt mysig dag! Efter skolan satt jag på Bibban med Erika en stund. Det var väldigt tyst, men fullt med roliga människor som vi skrattade åt.
Sedan åkte jag hem till lila stugan där Svär- Mor&far satt och fikade med Isac. Pratade lite med dem och tog en kopp te. När de åkte hem satte vi oss och glodde på Scrubs (nähä!?) och packade och lagade lite maaat. köttbullar med bacon och brunsås vart det. När vi käkat myste vi lite och Isac gick och köpte chips och dricka medan jag diska.

Jag älskar min man ska ni veta :)


Ta hand om honom nu när jag är borta så länge! <3


Puss och kram på honom!


Mellanmjölk

Tisdag
Helt okej dag! Först matteprov som gick bra tror jag, och sedan hade vi medieproduktion där vi fick testa på att vara i ljudstudion. spelade in en jättefin version av bäbä vita lamm (Mouhammed!) Haha, skrattade så jag fick andnöd. Sedan testade Moa och Miire sitt nya radioprogram som jag hoppas de ska börja sända på luncherna, mihihi!

Sen sket det sig.

Jag upptäckte att jag är pank, och kunde därför inte köpa en biljettt hem. Gick hem och var deprimerad ett tag, arg på mig själv för att jag var så klantig. Men sedan ringde min ängel till pojkvän och sa att jag fick låna pengar av honom, för att hans änglar till föräldrar köpt två kassar mat till oss! Sicken jäkla tur man kan ha!
Så imorgon drar jag till underbara Enköping/Fjärtan till underbara underbara familjen och vännerna! Miip

Onsdag
Idag ska det komma en elektriker hem till oss för att det är ström i duschen och i diskbänken xD Inte så jättebra kanske, haha. Jag måste packa idag med, och mysa med älsklingen. Kommer ju vara borta från honom i två veckor, puu huu :(

Menmen, nu har vi webdesign!


Ha't!

Mycket har hänt...

... Och då menar jag mycket! I fredags var det partaj i Ox och det var skoj som vanligt! På lördagen var det att packa alla grejer och åka till Linköping för att först handla lite på Rusta och sedan massa mat. Dyyyyyyrt! Sedan begav vi oss till Stuganhåsen och fixade iordning allting. åååh så roligt! ^^

När vi fixat klart var vi så trötta och hungriga så vi invigde vår grann-pizzeria som ligger 10 m bort. Haha!
Sedan kom Erika och vi begav oss till Rese där vi mötte upp Mirre, Moa och Sara för att sedan åka till Ollie och festa! Roligt som attans var det! Så jädrans skönt att åka hem på kvällen och sova i nya hemmet med!
På söndagen kom Bettan förbi med massa starkviv och även Moa-biten kom förbi!

På måndagen blev det ingen skola, höhö. Mamsen fick sjukanmäla mig :)
Vid lunch kom Moa och Mirre så jag bjöd dom på lite té och så kolla vi på lite festbilder. Drog sedan till Rusta där jag köpte lite koppar och rowligt! Seeeeeen åkte vi till donken (Fyy Elle) och schnaccka. (Fett dåligt samvete när jag kom hem -.-) Då var Erik hemma hos oss och vi fick låna säsong 2 och 3 av Scrubs av honom som vi glodde på.

Idag ska älsklingen åka till skogen så jag blir helt ensam hela dagen :( Tråkigt! Ingen som vill leka lite med mig? (a)

Jag längtar fett mkt till torsdag då jag får åka hem igen! :D Och till Fredag då älskade kompanjon-Jenny kommer och smider planer med mig för vårat företag! :D

Wiiiiiii!! ^^

Detta kommer bli kanon! :D <33


RSS 2.0