*Host, host, WUÄÄÄÄÄK*

Jaa, ungefär så låter det här i huset för jämnan. Jag har jordens jobbigaste hosta så jag tror att jag ska spy varje gång. (Därför har min nya sport blivit att försöka få det låta och se så trovärdigt ut som möjligt varje gång. Mycket roligt om jag får säga det själv :) )

Idag har vi varit i västerås, vilket mest kändes som ett stort misstag. Mycket folk+liten yta+ host attacker = arga blickar. Hihi, tyckte lite synd om de små fashionistarna som sprang runt i yra och plötsligt trodde sig få en dusch basiller i nacken, mihi :) Så vad köpte jag då? När det är rea och allt. Jo. Jag köpte en ascool klocka som ser ut som en retro tv, en kaffemugg och en vattenflaska. sammanlagt 200 kronor gick det på. Pappa hörde och häpnade!


any whoo. Jag funderar och funderar, men inte fasiken kommer jag någonvart? Jag tror nästan att jag inte skulle vilja vara mig på ett tag.

Och jaa, jag vet att ni älskar mina fantastiska men ändå ganska skamliga i-lands problem.

Världens <3 Ellinor i-lands problem = sant


godnatt.

Fear itself is the only thing we have to fear

Nu är julen över! Ja, det gick ju snabbt. Om jag ska vara ärlig så var det nåt som inte stämde i år, jag fick liksom aldrig den där riktiga julkänslan.. Men nu är den över så skitsamma.

När jag läser förra inlägget såhär i efterhand så inser jag att det var rätt dåligt skrivet. Moa skrev däremot något bra: Personligen tycker jag att man får tycka hur man vill om julen, utan att alla ska göra ett jävla ståhej så fort nån annan tycker något annorlunda. Ville bara uttrycka min egna åsikt :D
Tack o hej leverpastej!


Och det stämmer ju såklart. Jag kan förstå varför vissa inte gillar julen, man kan ha dåliga minnen, inte komma överrens med sin familj eller sådana saker, men när Tim kom med sina argument så kände jag att det bara var för sakens skull liksom, och eftersom jag heter Ellinor så kan inte jag hålla käften när jag tycker något. (Kanske ett nyårslöfte för i år, lära mig att knipa igen kakhålet?)

Hursom så håller jag med Moa och ber om ursäkt!




Så.

vetefan hur det blir med nyår förresten. Som vanligt bara massa strul! Hade egentligen planerat att parta i Linköping med vännerna, men det verkar inte riktigt bli något där? Så det blir nog att stanna kvar hemma, för då kan jag också stanna en vecka till, vilket vore väldigt skönt. Ska nog vara med Anna i så fall, vilket alltid är lika roligt!

nog om de.

Ja, jag vet inte riktigt jag. Jag har en sån där Det-känns-inte-riktigt-bra-känsla-grej. Jag tror jag behöver snacka av mig lite, men frågan är med vem. Känns som att alla vänner är så långt borta, och Isac behärskar inte riktigt det här med tjejsnack :)



Ibland är jag bara för osäker för mitt eget bästa. Hur fan fixar man det egentligen?



God Jul

God jul på'rej bloggen :) Och alla ni andra!


Tänk va konstigt, det är den här dagen (Jaa, imorrgon egentligen men ändå) som jag har tjatat och tjatat om i flera månader, och nu är den här...Helt plötsligt...Skumt.. Men härligt :)

Idag slog vi in de sista julklapparna och fixade och donade lite. Alldeles nyss var jag hyper och full av energi, men nu är jag nästanhelt däckad. Precis som vi är i skolan, hehe. Ena stunden är vi galna och övertrötta och har bullkrig, och ena studen sitter alla helt tysta och stirrar tomt på skärmarna. Men det var nog för att jag och Isac spelade Left 4 dead nyss. Och så lättskrämd som jag är så satt jag mest och skrek och skjöt i panik..Sådär som jag brukar göra :)



Imorgon blir det alltså julfirande uppe hos farmor med farfar, faster + hennes man + kusin som gäller. Mysigt! Älskar att vara uppe i stugan i juletider, speciellt när det är såhär mycket snö.
Man äter vid klockan 2, sen sitter man och pratar lite, går upp och tittar på Kalle klockan 3, och hur gammal man än blir och julklapparna förlorar sin upphetsning mer och mer, så finns det ändå en liiten liiiiten känsla av otålighet när man tittar på Ferdinand som luktar på rooooooooosorna, för man vet att det var då det började klia i fingrarna efter julklapparna när man var liten.
Nu tjatar jag om mina barndomsminnen igen, men julen handlar ju mycket om traditioner, så det hör liksom till. Man ska göra allt som man alltid har gjort det, och då hamnar man automatiskt i samma julanda man hade när man var liten. Tycker jag i alla fall :)


Sen på fredag, imorgon eller i övermorgon hur man nu ser på det, så bär det av hem till Mammaför att fira jul där :) Bland hennes tometalnd som infinner sig i hela lägenheten, tihi. Förutom ännu fler julklappar så får jag även en till, den bästa julklappen av dem alla, nämligen Kajsabajs och Isac :)


Skrev nyss på facebook: Undrar varför så många ska vara så "alternativa" och anti-jul men ändå tjöta om den nonstop.

och fick bla. detta svaret från Tim:
Julen är en kommersiell skithögtid som är en bladning av en hednisk och en kristen högtid. Högtiden går ut på att låtsas som att allt inte är stressigt och jävligt för att uppnå den så kallade julefriden.

I själva verket så är julefriden en myt.



HERREGUD säger jag bara. Stackars människa. Det är det här jag menar med alternativa. Att man liksom ska vara emot allt som är politiskt korrekt och hitta så mycket fel som möjligt och spy galla över det. Det är så fruktansvärt löjligt. För vem fan bryr sig om att vi firar jul till minne av jesus? Det är väl ingen som tänker på att jesus föddes (fastän att vi bara hittat på att han gjorde det då) när man sitter och trycker i sig sista köttbullen och nästan spricker av mätthet men ändå har liiiiiite plats för en skinkmacka till? Ja, förutom de som är kristna då kanske, men det är inget som jag vet något om.
Julen för mig handlar inte om att man ska knöka sig runt i affärer på jakt efter julklappar i sista minuten, skälla på barnen för att de inte hjälper till och städar och svära över Janssonen man just bränt. För mig är julen en tid då hela familjen är glad och extra snälla, då man äter fruktansvärt god mat, och är lite extra generös. Jag har nog mycket att tacka min mamma för det. För att istället för att julkstäda och julhandla typ veckan innan jul så börjar hon med det i god tid, så att man inte behöver stressa. Vafan, tycker man att julen bara är stressig så kan det kanske vara en idé att gå någon kurs och lära sig att planera lite. herregud.

Så snälla, ni som inte gör något annat än att klaga, gå och gräv ner er själva i en snögrotta eller nåt, och sitt där och stressa för er själva. För vi andra som faktiskt tar vara och njuter av julen, vill faktiskt bevara vår julefrid :)





Sådär. Nog om detta, nu är det jul! :D



Ha det så mysigt allesammans, puss och kram!




Det ena eller det andra

Det är lite synd att det måste vara så. Det ena eller det andra.

Det jag pratar om är Enköping eller Linköping. Familj eller vänner. Det är lite tokigt det där, att växa upp på ett ställe och sen flytta 25 mil bort, det blir ju liksom aldrig riktigt bra.
Nu innan jag kom hem hade jag inte träffat min familj på 2 månader, vilket är alldeles för länge! Men nu när jag är här, så känns allt såklart jätteskönt och jag kan verkligen slappna av och bara njuta, men man tappar ju lite kontakt med vännerna, och man känner sig lite utanför så att säga. Det är lite synd, för jag saknar er tjejer, men det är ju inte lång tid vi snackar om här, och jag hoppas att vi ska fira nyår ihop?

Sen ska jag såklart äntligen få träffa mina underbaringar härifrån också, och det längtar jag verkligen efter!


Så jag ska ju inte klaga egentligen, he he. För nu är det juletider och vi tjuvstartade med julskinkan bara för mig skull (a) Så det är priiima skinka hepp hepp priiiiima skinka hepphepp.

Kan ni fatta att det är julafton i övermorgon? Det är helt galet rent ut sagt. Tiden går ju så fort nu för tiden så man hinner ju knappt med för sjutton gubbar!


För övrigt så blir jag bortskämd som en liten unge nu när jag kommit hem! Jag får välja mat, får massa saker och jag vet inte vad! Jag har nog de bästa föräldrarna man kan ha! Så fort jag får ihop lite extra pengar så ska jag tacka dem med något speciellt, för man känner sig så dum när man bara säger tack och kramas för allt som man får, det känns liksom inte tillräckligt. För ja, som Jennie skrev i sin blogg, ni vill veta =)



Slut för nu! Ciao (Hatar att skriva det men nu gjorde jag det ändå. skumt)



Halkskydd

= Tantvarning. Så det ryker om det!




MEN.


Nu är det ju faktiskt såhär att jafg har halkat 3 gånger på fyra dagar, varav en gång mitt på resecentrum, eftersom mina skor knappt har något mönster på sulorna alls. Så efter ett noggrant övervägande så har jag beslutat mig för att riskera tantvarning i alla fall, efter en viss övertalning av min far som hävdar att jag kommer bryta en arm eller två inom en snar framtid om det inte görs något åt detta.


Däremot så vill man ju inte se helt flummo ut, så jag hittade några som var lite mer diskreta i alla fall, och de är nu beställda och på väg hit :)







Så. Ellinor är nu officiellt en Tant. Men en stolt sådan. Och förhoppningsvisen en hel sådan, i fortsättningen.

Julstjärnan

Jag älskar att tänka tillbaka på härliga barndomsminnen, det får mig alltid på bra humör! Och några av de allra bästa är från juletider...


När jag skulle gå och lägga mig i min säng igår hemma i Fjärdhundra så låg jag och tittade på min julstjärna av koppar som lös i fönstret. Jag kom och tänka på när Daniel och jag var yngre, och delade rum. Vi hade en våningssäng som delade av rummet på mitten, jag låg överst och Danne underst. Då hade vi samma julstjärnor som vi fortfarande har kvar, och de lyste i fönsret hela natten, med ett dovt, varmt ljus som kastade vackra ljusfläckar över rummet. Innan vi somnade lyssnade vi på Pettsons jul på kassetband, och tittade på stjärnan. Sedan pratade vi en stund tills vi sakta somnade in i en rofylld sömn...


Numera kan jag inte ha jul utan min julstjärna. Så fort jag ser den lysa där i mörkret så känner jag mig varm, och kommer ihåg känslan av att ligga i nytvättade flanell-lakan och titta på skenet och känna att inga läskiga män eller spöken kunde komma åt oss, och fastän att jag nu nästan är 18 år så låter jag fortfarande stjärnan vara tänd hela natten, och somnar lika trygg och lycklig som jag gjorde då...



Klantarsel

Det är jag det. En stor, klumpig sak som ständigt failar på dummaste sätt. Så, vad har jag lyckats med den här gången då?



Jo. I måndags började det. På väg ut till bussen med Erika, med väskan på axeln och mobilen vid örat så HALKAR JAG. Mobilen flyger cirkus 2 meter bort, väskan också, och jag garvar så jag nästan kissar på mig. Klart att det aldrig är kul att halka men jag kom ändå rätt lindrigt undan.


Men sen. Sen. Gick det bara utför...


Igår skulle Mirre och jag cykla till Tannerfors och träna. Det börjar med att Mirres cykel blivit stulen (Vad fan är odsen för dä liksom) Hon säger att jag ska vänta då hon ska fråga sin brorsa om hon får låna hans cykel, och där missförstår vi varandra så att när Mirre ringer och är framme vid korsningen där vi ska mötas så har jag inte cyklat iväg än. och då är klockan tjugo i 5 (Träningen började klockan 5) Så jag stressar iväg nerför backen! Då min broms har strulat förut så får jag bara trycka in bromsen lite och sedan trycka ut den igen. Men näääääää för då ska bromsen fastna så jag får cykla med bromsen i. Dä va najs. För att lätta på motståndet så tänkte jag växla ner, men då går växlarna sönder så jag får trampa som en idiot på ettan. Ja, ni kan förstå att jag blev helt slut efter ett tag? Men vi kämpar på, Mirre på sin alldeles för liten cykel och jag på mitt vrak. Men det gick inte det heller då cykeln till slut gav upp och hjulet låste sig. Så vi fick gå.

När vi äntligen nästan är framme vet ni vad som händer då? jo, JAG HALKAR IGEN. Fastän att vi inte ens gick särskillt snabbt så flygger jag upp och ner på arslet och inte hinner jag släppa cykeln så jag kan inte ta emot mig utan får hela cykeln över mig. Vi gapskrattade båda två (Skratt-grät kan man väl säga att jag gjorde eftersom det gjorde fruktansvärt ont i mitt ben) Och kunde inte förstå hur fan vi kunde ha sån otur!

10 minuter försenade kom vi in till träningen och körde på, och mitt ben gjorde  bara ondare och ondare...



Det var den dagen. då tänkte jag, nu får det vara nog, nu tänker jag inte halka mer.


MEN


Eftersom jag förmodligen är Sveriges klantigaste människa så var det inte slut där. Imorse när jag gick av bussen på resecentrum så hann jag bara gå några meter innan jag, ja juste, HALKAR. PÅ RESECENTRUM BLAND MASSA FOLK. HELT ENSAM. OCH LANDAR PÅ RÖVA!!!!!!
Just då kände jag bara för att gråta, för det var inte roligt alls. inte så tidigt på morgonen med den smärtan som sprider sig i benet när man reser sig...
Men det värsta var nästan att det gick en gubbe och en kille precis efter mig, och när jag ramlade så stannade de bara och tittade på mig och väntade tills jag rest mig, och bara gick förbi.
När någon ramlar sådär mitt framför en, brukar man inte fråga hur det gick då? Det skulle jag gjort i alla fall...



Jag har alltså halkat 3 gånger på 4 dagar. Det är inte okej.

Jag har därför utsett mig själv till Sveriges klantigaste människa. Så passa er för mig.

Men om två och en halv timme åker jag hem. Då får jag pusta ut.

The day before the DAY

HEJ


Idag är det dan före dan före dopparedan typ, nä, men dagen innan jag åker i alla fall, och det känns KALAS! Det blir däremot lite stressigt. Idag ska jag först förbi Markus reklambyrå och fråga efter praktik (Må gud vara med mig. Eller inte gud förresten, för jag tror i´nte att han finns, jag hoppas att Tomten är med mig för han är en snel hest :D) Ja, i alla fall, sen ska jag sätta på en tvätt, packa lite, iväg och träna med Mirrebajs klockan 5 och sen hem, duscha och packa det sista. STRESSIGT. Men det kommer gå galant, känner jag på mig :)


Det snöar jättemycket nu, på ett fet fet spliffat sätt, and I love it! Man blir så himla glad när det är snö ute. Eller hur? :)

Sitter och väntar på att hålla ett muntligt föredra om mitt företag, men det känns rätt lugnt, för så mycket jag satt med det där så kommer jag ihåg det mesta. tihi.
Idag var det julbord i skolan, med skinkmacka, julmust och janssons frestelse och grejer. GOTT. Fast nu är jag väldans mätt, rullar fram som en köttbulle :)


Har bestämt mig att efter julen så ska jag tamejfan träna bort hullet! Känner mig fett taggad.


Jaha nehe, ska man ta och ja, göra nånting kanske :)



Ha en underbart härlig dag allihopa!

Lucia

K-nulla b-rudar   k...nulla...k...nulla..

(Nej jag vill inte knulla brudar, bara ett roligt citat från et fett rolig film på youtube)


Helgen har spenderats hos svärföräldrarna och det har varit lika mysigt som vanligt! God mat, skratt och tårar. Nää, bara scheemta, inga tårar, men lite lussebullar vart det däremot! Mussemums. Sicken tur att man fastnade för en kille med så härliga föräldrar ha? :)


Nu är vi hemma i lägenheten igen, har ätit lite och gosat med Kajsabajsen som kompensering för att vi varit borta hela helgen.
Nu har jag slagit in alla julklappar och packat ner dem i en stor kasse/väska/tjofräs. Kommer dock bli lite jobbat att kånka med på tåget, men ingenting kan förstöra min hemfärd nu! Endast 3 dagar kvar och det ska bli SÅ SKÖNT. Mammi och Pappa here I come! :)

Nu ligger det lite snö på backen också, så allt är i princip perfekt! Nu har jag bestämt mig för att hänga med till Sälen i alla fall, fast bara en vecka. Det är ju så himla mysigt, och det kommer trots allt inte kosta så mycket för mig! Det enda jobbiga är att jag måste åka tåg hem i 8 timmar, men äh, det är helt klart värt det! :)


Jaa, det var väl allt jag hade att säga i denna stund i mund shululu.


Glad Lucia på er förresten, eller hur man nu säger :)


Magnus Bétner

Jag är kär


SKINKMACKA

IDAG FÅR JAG ÄTA MIN FÖRSTA SKINKMACKA. OMG!!!!!



Och jag ska äta 5 stycken. MINST. Och risgrynsgröt också. MUMS.



Inatt drömde jag om Pappa, för det enda jag tänker på nu är att jag ska gå åka hem! HEM HEM HEM


Hem och äta god god mat och mysa mys. ÅÅHÅHÅHÅHHHHHHH.


Okej. Kanske låter överdrivet. Men det är precis såhär jag känner. Och att jag inte har fått träffa min familj på 2 månader är min största sorg som jag haft, även fast många andra har det mycket svårare, och hemskare, så är ändå detta hemskt för mig. För man kan inte kontrollera känslor.


Alltså får ni stå ut med mitt gnäll i några dagar till ;)


jag har btw inget liv just nu så jag sitter och kollar på gulliga kattunge-videor på youtube xD Haha
Men de är ju så fruktansvärt söööööööta, och så sitterman och säger naaaw, och aaaw och ååååhhhh. Sådär som alla gör.



Tjofräs.




Jag har ju egentligen inget vetttigt att säga så man kan ju undra varför jag fortsätter att skriva. He he. Lägg märke till att jag skrev hehe med ett mellanslag mellan he:na. He he. Mycket roligare så. Tycker jag. He He. Eller hur? He he




NEJ. om man ska sluta var knäpp i skallen och kanske göra nåt vettigt då....























Näääääää dä är inge roligt.





Idag åker vi ut till Jeanette och Örjan. Det ryktades om någon slags spa-dag. Hm, låter mysigt i vilket fall. Blir ganska chilledill i helgen eftersom jag är typ pank och festade järnet förra helgen. Rätt skönt ändå.
Nu kom Erika! Hej på dig, mår du bra idag?





Okej nu ska jag sluta vara konstig på riktigt, chacha!




Nästa år ska jag bara önska mig en julskinka i julklapp. MAHA.

You have a funny way of showing of your bathroom surgery

Jaa, var inte så nöjd med den nya designen så det fick bli en ny igen. Denna är jag nöjd med! ^^


Är själv ikväll. Isac är i Rimforsa och byter till vinterdäck på bilen. Det ska ju tydligen bli kallare igen så det är väl dags! Håller tummarna för snö också (y)


Idag har jag lämnat in näst sista arbetet i skolan. En affärsplan i projekt & företagande. Det enda som är kvar nu är fördjupningsuppgift i idrott som Erika och jag ska skriva klart tills på söndag. Skönt att ha skiten gjord sen!

Efter skolan köpte jag min biljett hem WIHOO. Nu är det inte långt kvar mina vänner! Min underbara pappa satte in 200 kronor mer än vad som behövdes till biljetten så jag sprang förbi Gina och köpte ett par nya leggings också (Eftersom mina gått sönder efter hmmm de knappa 2 månaderna jag använt dom?). Sen lagade jag nudlar och köttbullar i champinjonsås. Dä är faktiskt goth.



Jaa. Jag vet att ni älskar att läsa vad jag gör om dagarna, för jag gör ju så himla SPÄNNANDE OCH ROLIGA SAKER hela tiden.


En tanke bara: Tycker att det är synd att vissa intalar sig hela tiden att de inte kan, och ger upp innan de ens börjat. Man måste faktiskt ge det ett ärligt försök först.




Nu ska jag gå och färga håret, på ett fett lätt spliffat sätt.

Skoltrött

Tjenis. En ny design. Lite fjantlullig sådär, men den piggar upp tycker jag :)



Ja, avnjuter ännu en dag i skole (Läs sitter av) och är lika trött som vanligt. Jag orkar knappt ta mig upp ur sängen om morgnarna nu längre. Och det är faktiskt inte likt mig. Inte orkar jag göra mig iordning heller. Drar påmig ett par mjukisbyxor och lite mascara, that's it. Usch.


Men grejen är att jag är så skoltrött och har en sån fruktansvärd hemlängtan. Kan ni förstå att jag inte träffat min familj på 2 månader!? Nu blir jag gråtfärdig bara av att tänka på det....


Hursom så känner jag att jag är på bristningsgränsen. Att jag snart bara kommer falla ihop av all press, stress, trötthet och längtan.
Jag vill hem till mina kära föräldrar, som alltid tar så väl hand om mig, hem till mina härliga brorsor som får mig att skratta varje dag, hem till mina underbara vänner som får mig på så bra humör och lockar till oändliga fnitteranfall. JAG VILL HEM NU!


men det är inte långt kvar nu.

Håll ut några dagar till Ellinor.


Hiss/diss

Japp, ni hörde.



i helgen när jag skulle åka buss ifrån stan till rese (Det var kallt) så kom jag på bussen, men då var det tydligen något fel på den för det tjöt och hade sig. tydligen så kunde han köra men ville inte det då det tjöt väldigt högt. I alla fall, till slut kom det en annan gubbe och de började snacka, och då hoppar en kvinna av bussen och börjar springa mot resecentrum istället för att hon ska hinna med sitt tåg. Jag tyckte väldigt synd om henne för det är ändå en liten bit..

Efter en stund så beslutar chaffisen att åka ner till rese i alla fall, och efter en bit så ser jag kvinnan som springer för fulla muggar. När vi kommer ifatt henne så stannar chaffisen, öppnar dörrarna och skriker: Hoppa på jag kör dig! Kvinnan hoppar på och chaffisen kör fort iväg, och släpper henne sedan mitt i bussvägen för att hon ska hinna, och önskar henne lycka till.


Sånt här gör mig glad. Varm, ända in i själen :)




Idag däremot, när jag satt på bussen till resecentrum och det som vanligt var knökfullt, så sitter en kille med sin väska på sätet brevid. Det kommer på fler och fler människor på bussen, och så kommer en tjej och tränger sig förbi och gör en ansats att sätta sig på platsen, och idioten flyttar inte på väskan!!!


FY FAN för sånna människor säger jag bara. Tvi tvi!




Nu har jag sagt mitt, tjarrå :)

En helg i dimman

Shalom!


Denna helgen har tillbringats i dimman! I fredags kom Nellie, Mahdi och Cissi hit och vi förfestade sådär som alla gör. Sedan bar det av till krogen TILL OCH MED FÖR MIG. Drack lite tequila och bäääärs. Vi hann med Platens, Plaza och Ågatan innan vi tog en black-cab hem vid 3-4 tiden. Det var hur kul som helst, även fast jag tror att jag föredrar pub framför krog :)

När vi kom hem blev det lite drama då Isac gick på madrassen på golvet, tappade balansen och armen flög upp på lampskärmen som föll ner över honom och Mahdi i tusen bitar. KLANTIGT!

Vi behandlade Mahdi för hans cutt-sår med papper och tejp, eftersom vi inte har plåster i stugan och sedan var det sovdags!


Vaknade utan några som helst teckan på bakfylla, så igår var det dags igen, haha!

Då kom det massa folk till lägenheten BQ, Rask, Axel, Nisse, Olle, Amanda, Tina, Sanne, Steffe töjp och det blev ölspel, katt-snack och mys i sängen innan vi drog ut på krogen igen, tihi. Ingen tequila denna gången utan bara bla. baileys, öl och sånt därnt. Mat på Hakepi med ju! Vi åkte hem på samma sätt som igår, bara att den här gången så var det jag och 4 karla-karlar som sov i lägenheten = Väldigt mycket svett och fjärt- lukt.


En väldigt värd helg med andra ord!

Här kommer lite asfräna bilder och sånt därnt.

















Det är en lökbit som Kajsa äter, btw xD


Jag kom just på att jag åker hem inte nästa vecka, men veckan efter. Döööö fränt ju!

En bild säger mer än tusen ord

Jag har kommit på att de är för lite bilder på min blogg. Detta skall åtgärdas!

Så vi börjar på en gång med lite mysiga julbilder (Som jag peppar så in i norden nu!)



Första advent






Jag och mina knasiga bröder (Ursäkta kvalitén)





HAHA! Bjuder på denna xD





haha! Här avr vi en från förr-förra julen där jag står i full skid-mundering




Jocke och Mamma. Syns det var jag har fått mitt sk. normala beteende ifrån kanske? xD




Sådär. Det var la ROLIGT!?



Nu ska Erika och jag gå och diksutera en text. Mums va roligt!

RSS 2.0