Try sleeping with a broken heart

Tjenixen. Segare Ellinor än vad jag är idag har ni nog aldrig sett. Oj oj oj. Som sagt, tjejpartaj hos Ilen igår, och vi hade lika roligt som vi alltid har! Det var middag med roliga lekar, allsång (Eller som vi sa, skönsång i jämfört med hur det brukar låta när killarna är med, haha!) och MYCKET skratt. Efter det vart det några drinkar och dans! Kom väl hem vid halv 4 och hade ont i huvudet redan då så det blev bums i säng. Så när jag vaknade imorse vid 9 och huvudet bultade så tänkte jag att jag skulle vila en stund till för då brukar alltid min bakis-huvudvärk försvinna. Fast den där studen blev lite väl lång och jag vaknade inte igen försän halv 2 xD Och huvudvärken hade inte lagt sig heller....

Så idag har jag mest degat i soffan, ätit pizza och degat lite till. Tvingade mig upp för att gå med mamma till Willys, och hewwegud vad det snöa, var alldeles täckta när vi kom in. Men jag hoppas att det inte ska snöa mer eftersom jag ska åka tåg hem imorgon. Känner VERKLIGEN inte för att sitta på ett tåg i 9 timmar som vissat fått... Håll tummarna (y) Så när jag förhoppningsvis kommer hem vid 8 imorgon är det bara att börja packa! Allt ska vara nerpackat till måndagen, och hur jag också ska hinna städa har jag inte riktigt klurat ut än, men det löser sig säkert!

På tal om rubriken så har låten präntat in sig i huvudet på mig, efter att moster Inga-Lill spelat den non stop i princip på festen. Men jag gillar den, den är skön liksom :)


Annars så tycker jag att ni ska kika in på bilderna jag lagt upp på facebook, har en del roliga på Mamsen där, haha!


En tjock men glad Ellinor, med drinken i högsta hugg!
Första gången jag provade mig på röda läppar också, hoppsan hejsan.


"When I kissed the teacher" rach rach rach!

Ungefär så låter det från köket där Mamma sjunger med till Abba samtidigt som hon skalar potatis! Hon peppar för ikväll då det är tjejfest hos moster Inga-Lill! Låter säkert skittråkigt för er övriga men om ni hade varit med på en fest med Mamma och mostrarna så skulle ni förstå xD Det är liksom ombytta roller om man säger så, jag och mina kusiner bara skrattar medans mamma och dom håller varandra i hand och dansar runt i ring, Haha. Ska bli skitskoj hur som helst :)

Igår vart det först shopping i Västerås med Mammi. Vart så glad för hennes skull för hon hittade ett par stövlar och en jättefin klänning till sig själv, och hon köper i prinvip aldrig något till sig själv. Jag själv hittade en klänning (Prickig, konstigt va!?) en kofta, halsband och lite sånt! Sedan på kvällen blev det tv-spel/öl kväll med brorsorna! Var riktigt kul faktiskt =)

Mjaha. What to say? På måndag flyttar vi, jag ska åka hem på söndag och innan packa allt samt städa till måndagen = STRESS, haha. Men jag har i alla fall fått ledigt av mentor för att hinna med, så det ska nog gå bra. Är så jäklans lycklig alltså, jag som har längtat efter detta så länge! (Tack för alla fina gratulationer, ni är för gulliga ^^)


Nu ska jag instämma i skönsången och hjälpa till med maten! "Mamma mia, here we go again...."

Ny lägenhet!

AH MAJ GAD. Ungefär så glad vart jag när Nils ringde och sa att vi fick lägenheten! Det ska bli så himla skönt med en riktig lägenhet! Att slippa frysa arslet av sig när man står i köket (Spec när man duschat), att kunna laga riktig mat och inte behöva äta pyttipanna i en helv vecka bara för att det inte får plats något annat i frysen, att få ett ordentligt kök där diskbänken sitter fast och där det inte stinker mögel pga avloppet lossnar titt som tätt och att ha mer än ca 5 kvadratmeter att röra sig på! Ohooaoaooaoaoa I'm so exited!
Tänk att denna gång få inreda helt själva och bestämma hur det ska se ut ^^
Jag har redan planerat vad som behöver köpas in och gjort en budget! För jag vill att det ska vara fint, visst först och främst ska de funktionella priroriteras och ekonomin, men nu när det har tagits hand om vill jag verkligen få det fint där för det finns inget roligare än att inreda! Jag köper faktiskt hellre saker till lägenheten än till mig själv, haha!

Nu är lyckan gjord kan jag säga! Och att man äntligen kan ta hem kompisar och familj kommer bli hur kul som helst. Ahhh, hur många bra saker som helst som kommer med den här lägenheten mihi. Och det är bara en vecka kvar tills vi flyttar in.


Vilket jäkla flyt jag har nu alltså! :D


Ellinor leker psykolog på sig själv =)

För er som inte brukar orka läsa mina inre otroligt djupa och jobbiga tankar borde sluta redan här, haha!


Men det är så att idag slog det mig en grej. Ni vet att man gärna delar in människor i grupper? När man var liten så var man antingen en fanta eller en cola-människa, vanilj eller choklad, pizza eller tacos. Ja, ni hajar? Själv har jag alltid varit den som gillar båda parterna. Jag gillar både cola och fanta, både vanilj och choklad. Samma sak gäller toast, Ena brorsan Jocke ville bara ha skinka på sina, och andra brorsan Danne ville bara ha ost och jag ville både ha skinka och ost. Förstår ni nu vad jag menar, när jag målat upp så tydliga exempel för er? Haha!

Jo, jag är ju liksom väldigt delad, är väl det jag vill komma fram till. Och då menar jag inte mina smaklökar utan som person. Dels så är jag den duktiga flickan som aldrig vill komma för sent, alltid gör mina läxor och sköter mig, men dels är jag också den som festar, sjukanmäler mig för att jag är trött och som går på krogen fast jag inte fyllt 18.

Ett exempel som visar väldigt bra hur jag fungerar är rökning. Jag tycker inte att man ska röka. Nu för tiden får vi så mycket information som unga så det är bara korkat att börja med något som man vet är så farligt, sen att det luktar äckligt och är dyrt känns ju även de som ganska stora nackdelar. Men ändå så feströker jag. Hur mycket dubbelmoral är inte det? (Okej, för att försvara mig lite så är jag inte beroende då jag kan hålla uppe en månad utan att ens vara sugen, utan det är i princip bara när jag festar) Jag vet inte varför jag gör det, men på något sätt så känns det som att de hör till.  Sedan är det väl en social grej, och det kan ju även hända på dagtid. Men ändå varje morgon efter så får jag dåligt samvete. Så där har ni mig i ett nötskal. Jag tycker det är fel men gör det ändå. Men jag har lovat mig själv att dra ner ännu mer på det...

Detta är i vilket fall ett evigt dilemma för mig. Det kan ibland vara väldigt svårt att hålla en bra balans mellan good girl vs. bad girl, eller vad man nu ska kalla det! (Okej, hur fjantigt lät inte det där? xD)
Aja, jag har ju mina moraler och principer om vad jag tycker är rätt och fel, och dessa vill jag ju såklart leva efter, men jag vill samtidigt inte vara tråkig och leva ett kontrollerat liv.

Sedan har vi ju dessa eviga stämplar som alltid förstör. Ibland är jag pluggis och ibland är jag "Enköpings-Äckel". Är det helt omöjligt att man kan få vara där någonstans emellan? Jag tycker att livet är alldeles för kort för att oroa sig för vad mina föräldrar tycker om att jag dricker, men jag tycker inte heller att det är okej att skita i skolan för att man inte orkar. Måste vi än idag dela in människor i grupper och fack bara efter någon enstaka egenskap?

Jag tror även att en stor del av detta ligger i att jag bryr mig väldigt mycket om vad folk tycker om mig. Inte om hur jag ser ut eller så, utan att jag vill att folk ska gilla mig. Därför kan det vara väldigt påfrestande att vara sig själv när man är med olika människor, för att man vet hur olika dessa människor är, och vad dom tycker om saker och ting. Att trots det stå för att man röker eller för att man inte vill skolka kan vara svårt. Tro mig. Men jag försöker. Jag vill våga stå för allt jag tycker och gör fastän att jag vet att personen i fråga kanske kommer tycka sämre om mig för det.


Så. Det var väl det jag ville säga idag. Hoppas att budskapet gick fram.

Tjolabandobala

Jaa, har lite småtråkigt så vi kör ett inlägg till! (Publikens jubel)

Numera är det ju OS på varenda tv-apparat man vänder sig till (Förutom hemma hos oss, tack gode gud för att jag har hittat mig en man som inte är tokig i sport!) Jag tycker absolut att det kan vara spännande när Sverige är med och fajtas om medaljer, typ ishockey, men att titta på det 24/7 känns lite överdrivet. Så idag har det mest blivit OS-tittande, pga vädret. Curling för det mesta och nu skidor där en svensk vann och en svensk kom trea, för er som inte är intresserade och tittar, haha xD Tänkte att ni kanske ville veta...

Har även spelat tv-spel med bror min, handlat, lagat mat och läst diverse bloggar. VERY EXITING. Annars så väntar jag bara på att få höra av Nils-Olof om det blir en ny lägenhete för oss eller inte! I så fall blir det flytt om cirkus en vecka!! Och i och med att jag kommer hem dagen innan så kan det bli en aning stressigt, haha. MEN, är ju absolut inte säkert att vi får den :)

Ser mucho fram emot fredag då det blir tjejfest, fick nyss reda på att mina vackra kusiner Sandra och Caroline också kommer,och det ska bli kalas kul! Mihiiii. På torsdag blir det shopping i Västerås med Mammi, och någon gång innan dess öl/spelkväll med bröderna brothers.

Gahahahahaaaaa, känner att jag gjort av med alldeles för mycket energi idag. INTE bra. Men imorgon, då blir det promenad förhela slanten, städning och snöskottning :) Så får ta igen då! Frågan är bara när man kommer somna inat.... hrmfmrrmrrr.

Nu ska jag gå och försöka skrämma livet ur Danne som sitter på sitt rum och spelar skräckspel. Hare gött!

Home

Nu befinner jag mig i min favvo-fåtölj, hemma hos min kära familj! Ja, halva alltså, hos far och bror.
Ute är det absolut snökaos, och jag kan inte för mitt liv förstå varifrån all snö kommer ifrån?
Vi skulle åka upp till farmor och farfar med lite varor samt hjälpa dem ta in mer ved, men det gick inte så bra eftersom vägen dit upp låg under 40 cm snö... Så Danne och jag har planerat expidition Arktis: att försöka promenera upp dit- och överleva! Haha
Får väl se hur det blir med det, Det ser ju inte allt för inbjudande ut med snö som kommer från sidan, och ett vitt täcke som når upp till midjan i princip...BRR!

Det känns skönt med lov, partyprinsessorna i klassen gör skäl för sitt namn där hemma, och man blir lite sugen på att göra dem sällskap, men det får bli efter lovet :) (Får hoppas att vädret lugnar sig tills dess!). Så det blir en lugn helg iaf... Sen blir det öl/spel-kväll med brorsorna och även tjejfest med mostrar, kusiner m.m. Ska bli skitskoj! Hoppas även att en Jenny-Penny kanske har tid för lilla mig? (a)


Åh herregud. Pappa har, som säkert många andra varit uppe och kollat på OS inatt, så han har somnat till i soffan här brevid mig. Pappa sover = Hemska snarkningar = Jag måste lämna rummet omedelbart!

Tjenis!

Rent babbel

Tjena. Kollade nyss igenom mina kära vänninors bloggar och konstaterade att många är lite dåliga på att uppdatera, men sen kom jag på att jag är lika dålig själv, haha! Så nu får ni ett inlägg utan vare sig poäng eller sammanhang. Men det är ju en uppdatering i alla fall....

Jahaja. Idag var jag och älskling och kollade på lägenhet, minsann. En 45 m2 i tannerfors, kök och balkong och allt sånt därnt som inte finns i vår nuvarande lya. Jag vart mest fascinerad av frysen, haha!
Och lägeneheten duger kalasfint åt oss :) Man kan tyckas att blommiga tapeter i köket inte är det finaste man sett, men allt det braiga överväger det dåliga, och vi är inte dom som är kräsna med tanke på det lilla utbud som finns! Hyresvärden var en söt gammal gubbe, och vi gjorde allt för att marknadföra oss själva, slank in ett "Vi kan flytta när som helst" här och ett "Vi får inackorderingsbidrag" där. Så nu är det bara att vänta och hoppas!

Annars då? Jorå, det knallar och går (Eller hur man nu burkar säga) Ledig imorn, ska bara till skolan en snabbis för att snacka med Mattson. Innan dess ska jag handla mat och diska. Woho vilken spännande dag va?
Energin och orken är ju inte på topp nu, när kylan håller en inne, så någon action i vardagen blir det väl inte direkt..

Nej fy fasen. Orkar inte babbla om ingenting. Återkommer när jag finner något upprörande att utttrycka mig om, (eller när jag helt enkelt inte har något vettigare att göra..)  Ha't!

Feb. 15, 2010

Ojdå, här har det visst inte hänt något på en vecka...


Va har hänt annars då som är värt att berätta?
Sommarjobbet är firrat och kommer väl att dra in runt 7000 kr på 5 veckors fotande. Soft. Kommer jobba vecka 24-25, vara ledig 6 veckor, och sedan jobba 31-33 precis innan skolan börjar. Najsbajs.

I helgen var vi i skogen eftersom Bettan fyllde 20, så släkten Gansmoe kom och det var party till klockan half 5 på morgonen. ROLIGT!

Gör inte mycket så mycket på praktiken, förutom att tömma deras kaffeautomat då...


Typ dä.

Fick sluta tidigt idag för att Bosse inte var där, så jag gör mest ingenting. Isac är hos Martin och Kajsa sover.


Aja, får väl städa om inte annat =) Tjenis!

Praktik

God morgon! Sitter nu på min praktik och har druckit vääldigt mycket kaffe! Allt har gått bra hittils, har gått runt och hälsat på alla, fått inoformation, och som sagt, druckit kaffe. Min handledare är för tillfället på möte så jag sitter här med Lennart och fördriver tid.

Igår upptäckte jag att mina visdomständer har börjat ploppa upp. Än så länge sticker de bara upp en bit, så jag farar lite över när det kommer börja göra ont. He he. Såg även att det börjar bli lite trångt vid framtänderna som är lite snea... Bara jag inte måste dra ut någon tand? Urrrghh hemska tanke! Börjar bli lite halvorolig fastän att jag inte ska till tandläkaren förän i mars, men jag har ju liksom inte blivit kallad dit på typ 3 år, och vem vet vad som har hänt där inne i kakhålet. Kanske borde man titta till tänderna lite oftare..

Nog om gaddarna. Känns lite ensamt utan mina classmates, men det kommer säkert gå bra. Alla verkar vara trevliga här, och gott kaffe har dom också!

Druknar i besvikelser

Det blev ingen bio den här gången heller.



Söndag

Halloj! Började titta på melodifestivalen igår men jag kunde helt enkelt inte titta klart, hur tråkigt jag än hade, för det var FRUKTANSVÄRT. Sådet misstaget gör jag nog aldrig om :)

Jag sov länge idag, till 12, men det var riktigt skönt. Väntar på att Isac ska höra av sig, han är nämligen fortfarande hos Martin. Men idag ska vi faktiskt på bio (Och med det leva på nudlar den här veckan) Nej, riktigt så illa är det kanske inte, men det är faktiskt på  tiden som vi gör något roligt tillsammans, det behöver vi, så ekonomin får lida en smula. Vi ska se Avatar och det ska bli så roligt tycker jag! Det var verkligen länge sen man va på bio, och att få göra det med älsklingen och få spendera lite tid tillsammans är helt underbart.

Så nu ska jag käka lite frulle och sedan kasta mig i duschen!



Juste, jag snackade med bror min på msn igår ända in på natten, och det sas så himla fina saker. Jag har sån tur att jag har en så snäll, beskyddande bror. Det känns så himla skönt att veta att han finns där om man behöver hjälp. Vi pratade bla. om Isac och om hur bra Jocke tyckte om honom. Han sa att han tyckte det var jätteskönt att jag hade hittat mig en så bra kille, och sånt värmer verkligen att höra!


Nej, nu kurrar magen! Juste, slänger in ett Grattis till Erika också som fyllit 18! Nu är det snart bara du och jag kvar Jennie.... xD

Torka golv en lördagskväll...

Hejsan. Belinda och jag konstaterade nyss att det är det är skamligt att sitta hemma och inte gör någonting på en lördagskväll. Med det konstaterat sitter jag ändå här, ensam, och väntar på att golvet ska torka. Hewwegud.

Hade man haft pengar att man kunnat försökt locka med sig pojkvännen på bio. Men med hans argument: Om jag kommer hem kommer vi ändå bara sitta vid varsin dator eller kolla på tv" så är det väl lika bra att ge upp hoppet om att han ska komma hem ikväll. Så vad gör man då? Det är way too kallt för att gå ut, det verkar inte gå o finna något sällskap och är man fattig har man inte så många fler alternativ.

Sitter och chattar med min Mor på msn:

Elle säger: Ja det måste vi xD

Lena säger: vad stårD för

Elle säger: xD, Det är en smiley, om du lutar huvudet åt vänster så ser du nog :P x:et är ögon och D munnen.

Lena säger: Ackurat vad bra


Haha, llilla Mamma! Hon frågade mig nyss också om jag skulle se på melodifastivalen ikväll, vilket jag inte hade en aning om att det var. Är det verkligen så att jag kommer spendera min lördagskväll med att titta på melodifestivalen?

Gud ge mig styrka.

Gravid...

Ja inte på riktigt alltså. Så oroa er inte! Men jag känner mig fasiken gravid... Från att gå från att inte ha ätit så mycket i veckan till att äta en massa chips så fick min mage en CHOCK. Haha, nu känner jag mig som en uppsvullen padda och känner inte för att äta förens typ nästa vecka. Men jag kommer bombis vara hungrig redan i morgon...

Sitter i skrivande stund i Martins lya. Krapparna spelar wow och jag bara chillar och lyssnar på skön musik. Den här helgen ska jag bara ta de lugnt! Jag behöver stressa ner lite, vila upp mig och inte tänka på en massa jobbiga saker.
 
När Isac och jag kom hit kom vi på oss själva med att ha i princip likadana kläder. Samma prassliga mjukisbyxor och likadana skjortor fast i olika färger (Jag har lånat Isacs för den är så nedrans skön) Haha. Vilket gulligt litet par vi är va? Blir mer och mer lika för varje år som går... xD Jag är lycklig och älskar'n i alla fall, and tha'ts all that really matters.

Ja, något mer intressant än så har jag inte att bjuda på denna fredagskväll. Men jag hoppas att alla har det så kul vare sig man är ute på krogen eller glor på film. Tja på're!

Sönderstressad

Okej. Gårdagen var sönderstressad.  ALLT gick fel. Och då menar jag ALLT. Dessutom höll Mirre, jag, Isac och co på och dö. Hade tåget kommit en sek tidigare hade vi varit slarvsylta vid det här laget. Sen så var det sega grabbar, insnöade bilar, brist på parkeringsplatser och jag vet inte vad. Jobbigt som fasen var det. MEN. Spelningen igår var en av de bästa jag någonsin sett! Helt otroligt att ett band som inte spelat på 25 år fortfarande är så jäkla BRA. Och fruktansvärt roliga var de också ^^


Så det vart ju bra. Det var helt klart värt all jäkla stress. Vi klarade ju av träningen också, dog inte som vi hade trott. Däremot så när vi kom hem typ 23.00 på kvällen så var jag tvungen att skriva klart författaranalysen. Och den vart ju självklart inte bra. Men det går inte att göra något åt nu, och faktiskt så orkar jag inte bry mig riktigt heller.

Idag är det fredag och det är alltid lika skönt. Eftersom vi inte ska ut nåt ikväll känner jag för en bra film och något gott att äta. Men då får jag träna extra mycket nästa vecka!

Beach'10 var det va?


Juste! Har ju i all min stress glömt att skriva Grattis till Sara som fyllt 18. Grattis på're! :D

Mail från Pappi <3

Det här mailet från min pappa gjorde min dag SÅ mycket bättre. Han är så gullig ^^



Dålig dag

Hur kommer det sig att jag har så många dåliga dagar nu för tiden? :(


Anna gullungen är så omtänksam och fastän att vi befinner oss på flera mils avstånd från varandra så tänker hon på mig och oroar sig. Älskar dig Anna <3
Det är så skönt att känna när någon bryr sig om en.


Nog om det. Idag står detta på schemat:
- Hålla i idrottslektion med Erika
- Skriva klart författaranalys
- Träna med Mirre
- Gå på spelning med Salt med Gansmoe's.

Det ska bli skönt o träna. Hoppas man blir lite mer pepp av endorfimerna (y)


Ni får ursäkta mitt eviga klagande och tjafs. Men det bara är så nu..

Onsdag

Tjena! Idag var jag hemma från skolan då den fruktansvärda huvudvärken vägrade ge med sig och så kände jag att jag behövde vila upp mig lite efter all skit som varit. Så idag har jag sovit ut ordentlgit och sedan dess skrivit på min författaranalys. Känns skönt att den snart är klar :)

Isac och jag har även röjt upp lite smått, diskat och tvättat. Känns dock inte som att man har energi till sånt i den här vinterdeppan. Jag som alltid brukar tycka att det är kul o städa känner ingen som heslt motivation, hrmf. Nu hoppas jag på vår med hela mitt hjärta!


Imorgon däremot blir himla roligt för då ska vi på spelning med Gansmoe-gänget! Det är Salt, där Isacs farbror spelar, som har återförenats och ska spela här i Linköping. Det ser jag fram emot :)


Nu kommer jag inte riktigt ihåg vad jag skulle skriva mer...


Ähhh, ni överlever nog ;) Herrå

Kukdag

JA, idag får man faktiskt säga kukdag. Det märks ganska väl på mig att jag inte mår helt okej för idag när jag stod och gjorde biffar så skvätte det från stekpannan så jag brände mig, och jag skrek minst tre svordomar rakt ut. Vart kom det ifrån liksom? Jag som i princip aldrig svär, till och med Isac tyckte att det lät konstigt...

Den här dagen har alltså varit ett rent helvete. Det började på bussen tillskolan imorse. Eftersom det var så knökat med folk så stod jag upp, och efter typ halva vägen känner jag att jag börjar bli lite yr. Eftersom jag har ganska mycket experience på det området så kände jag att det var risk för svimmning. Men jag hade inget att äta så jag försökte andas och ta det lugnt. Sen bara svartnar det för ögonen och det känns som lock för ögonen, ni vet? Och då var jag tvungen att fråga en kille som satt om jag kunde få sätta mig där för att jag höll på att svimma. Och det var i sista sekund kan jag säga... När vikom in till skolan var jag fortfarande darrig, och läraren Christian såg att jag inte mådde bra och gick och hämtade frukt åt mig, himla snällt! Men det var ju inte riktigt den starten man vill ha på en dag. Det är lika äckligt coh läskigt när man ska tilloch svimma, emn framförallt så var det pinsamt eftersom jag kände att hyfsat många glodde och undrade vad det var för fel på mig. Men men.

Sen, sen mina vänner, så kom det där nedrans svenska provet. Jag har faktiskt ingen aning om hur det kan ha gått, men särskillt bra kändes det inte direkt. Sen att vi hade matteprov efter det var ju bara för mycket. Sen lite huvudvärk och massa snö på det så har vi oss en perfekt kukdag. Så när jag kom hem var jag lite vresig, fräste lite åt Isac, men han tyckte bara av någon konstig anledning att jag var söt. Gullungen.


Nu är det House, då blir jag klad. Hoppas att ni andra haft en bättre dag.
pok


-

Jag är lite löjlig. Satt och pluggade när det helt plötsligt brast och jag började tjuta. Och eftersom jag inte har någon att prata med skriver jag av mig här. Helt offentligt och grejer.


Idag pratade jag med min lärare Mattson, och det verkar som att lärarna haft någon jäkla konferens och kommit överens om att "ta ner mig på jorden", för hon tryckte fan ner mig ordentligt. "Du har alla chanser i världen att nå mvg men nu ligger du bara på vg" Har inte jag hört det från varenda lärare och som senare även hävdat att för att få ett mvg måste man minsann jobba lite. "Du har det för lätt för dig" "Du är jätteduktig och ambitiös men du har det för lätt för dig" "Ett mvg ska vara som grädde på moset och ingen dans på rosor" Herregud JAG VET. Ni ska bara veta hur dum jag kände mig när hon i princip hävdade "Du ska inte tro att du är så jäkla duktig" Vad det inte det ena så var det de andra, du måste dokumentera, diskutera och vara noggrann. Men (Ursäkta svordomarna) HUR I HELVETE kan det vara mitt fel att jag fick mvg i alla ämnen förra året? Nu tror ju alla att jag tror att jag ska få ett mvg bara sådär. Var dom nu fått det från...

Och så det här eviga tjatet om att jag vill ha mvg. Lite roligt det där att vad man säger till en lärare sprider sig som en jäkla löpeld till varenda en. "Du styrs av en yttre motivering och inte av en inre motivering" "Du strävar inte efetr att lära dig utan för att få ett betyg" Och visst, det kan väl stämma till en viss del. Jag strävar efter mvg eftersom jag vill göra så bra ifrån mig som möjligt. För vems skull vet jag inte. Lärarna ska ju såklart leka psykolog och hävda att jag strävar efter mvg för deras skull. Vad jag ska säga om det vet jag inte riktigt... Grejen är att jag är så sne i huvudet att jag inte kan vara stolt över mig själv om jag inte får mvg, för då vet jag att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig. Och hur äckligt det än låter så har jag alltid varit sån och det är inte så jäkla lätt att lära sig sänka kraven på sig själv när man väl byggt en jävla skyskrapa. Men lärarna verkar ju tro att jag inte bryr mig ett skit om att lära mig, men då kan man ju fråga sig varför jag då valt att plugga? DET ÄR VÄL KLART att jag vill lära mig. Men det känns ju liksom roligare när man får ett bevis på att man lärt sig och att man gjort det bra.

Men nej. Ganska roligt att man kan gå från att känna sig ganska nöjd med det man gör till att känna sig helt misslyckad. Så nu ska jag fanemej ligga lågt, och göra preciiiiiis som dom säger så får vi se om dom blir nöjda då.




Vart ju ett rätt långt inlägg om bara skolan, men det är väl den som känns jobbigast just nu. Även fast jag vet att jag har det bättre nä de flesta andra och lätt för mig och lalalalalala. Men nu snackar jag om mig här.
Sen så känns det inte så superkul att min sambo har undvikit mig och vårat hem ändå sen han kom hem från Sälen. Har bara sett till honom när det är dags att sova, och då ser man ju inte så mycket så att säga. Men han har väl sina skäl, synd bara att jag saknar honom så jäkligt.

Ibland blir pressen liksom förhård, och stressen för hög. Och jag har väl nått den nivån nu pga flera olika anledningar. Men detta räcker väl för den här gången. Man kan inte ta in hur mycket gnäll som helst på en gång.


Tack o hej.

Ny kula

Hej människor!

Nu är det säkert 745:e gången jag säger det här men idag börjar jag om på ny kula :) Började med att dricka min nyttiga morgonsmoothie till frukost och sitter nu istället för illamående pga hunger, lagom mätt och belåten. En applåd till Elle! Sen ska Isac och jag köpa träningskort antingen idag eller imorgon, och Mirre med, och äntligen börja träna! Så jäkla pepp alltså! Inte ska jag stoppa i mig onyttigheter heller, eller annan sån där skit. Vi ska äta mer strikt LCHF också, man känner sig mycket fräschare liksom, och går ner i vikt, men fram för allt så är det bra för Isacs diabetes. Så det så!


Jahaddå, livet för övrigt då? Har fullt upp med plugg den här veckan. Älskar lärare som inte kan planera utan lägger all skit som samma vecka <3 Men sen nästa vecka börjar APU:n vilket ska bli skoj. Efter det är det sportlov så då åker jag hem. Ska på Tjejfest med tjejerna i släkten och det ska bli jätteroligt!!

Man får försöka se fram emot de roliga sakerna, så blir de jobbiga lite lättare att genomlida :)


RSS 2.0