Söndag

Idag var det 34 grader ute, That's how I like it!

Jag har nyss gjort min kvällsgympa och duschat.


*Ellinor får en klapp på kinden av sig själv*


Godnatt!


LÖrdag

Sov länge idag, till 12! Men skönt va de, inte för Isac för han va bakis, maha! Vy ciklade till Viktor där Isac glömt sin väska och sen stekte vi ägg. Jag lyckades äntligen skicka in min volontär anmälning till Putte i parken, så jääävla värt! Jag <3 Festival.

Sedan låg vi ute i solen och stekte en stund innan J&Ö kom och hämta oss, så bar det av till skogen. Sedan dess har jag bara jobbat. Pust!
Fotograferade alla kulor när jag äntligen hade lite bättre miljö, och det tog 3 ½ timme. Sedan dess har jag bara suttit och redigerat lite och gjort en framsida till katalogen osv.


Nu är jag superdupermega trött och funderar på att lulla snart, men först ska jag göra kvällsgympan!


Tjapå're



Fredag

Lördagen spenderades i trädgårn med bästaste bästa bästisarna med lite öl . ROLIGT!



Hoppas det löser sig snart tösabit <3










Hrmfff

Tjabba tjena hallå... eller nåt... Eller inte...


-"Det känns inte riktigt bra nu"  Har ni sett den reklamen? Jag tycker den är lite halvkass, idén är rolig men det håller inte riktigt ända fram. I alla fall, det känns inte riktigt bra nu, av någon underlig anledning.
För allt borde kännas kalasbra just nu.

- Jag har mvg i matte
- mvg +(wtf?) i mediekunskap
- mvg i webbdesign
- troligen mvg i datorkunskap
- mvg i foto
- mvg i idrott och i resten vet jag inte än.
- skola endast måndag
- Ledig tisdag förmiddag
- Till Stockholm och besöka SVT tisdag eftermiddag
- Ledig onsdag
- Friluftsdag torsdag
- Bettans student fredag


Trots allt detta braiga så känns det inte riktigt bra... Och jag förstår inte varför.
Bajs. Bajs bajs bajs. Bajs.


Helt outtnyttjad ledighet.

Idag var jag ledig och gjorde jag något vettigt? Näää

Jag började morgonen med att svimma i duschen, bra där Elle. Som tur var har jag en stark pojkvän som kunde ta emot mig när jag helt plötsligt ramlade på honom (Y)

Tjaaa. Sen cyklade vi ner på stan (Det var iofs ganska bra) och jag lämnade tillbaka min bok (Det var också ganska bra) Men sen dess har jag inte gjort något vettigt.
Jag har inte läst, jag har inte skrivit på mitt arbete, jag har inte tvättat och jag har inte fotograferat kulor. Bajs på dig Pelle!

Men vi var i alla fall på Vallarocken och tittade på Pedro, det var kul.


Jag har även idag konstaterat att alla killar borde vara gay.
Vad är det egentligen i deras hjänor som inte finns i andra killars hjänor? Något way important i alla fall.


Peace

+/-

+

- Jag åt frukost idag
- Jag har mvg i matten
- Jag är ledig imorgon
- Jag är ledig tis förmiddag och tis eftermiddag ska vi till Svt i Stockholm, och så är jag ledig på onsdag, friluftsdag på            torsdag och Nellies student på fredag.
- Jag började med min kvällsgympa


-

- Jag lämnade inte tillbaka boken på bibblan
- Jag hann inte sola
- Jag läste knappt någonting
- Jag har bara skrivit en sida på mitt 5 sidors-arbete
- Jag gick inte min promenad
- Mina muskler har förtvinat


6 - mot 5 +

Dåligt.

Tjaaaaa

MVG i matte A och ledig nästa tisdagsförmiddag OCKSÅ!

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA JUST NU!

Sömntuta

Tja! Tittade på en film om mattens historia och jag sov. Så nu har jag ränder i ansiktet efter tröjarmen, BRA Elle!
Men det vart sent igår, var i trädgårn med Moses, Isac och Co så kom inte hem förrens vid halv 12. Men kul vare!


Idag såg Isac och jag en död ekorre på vägen när vi gick till skolan. Stackars plutt!

Aja, Imorgon är jag LEDIG bara för att jag är BÄST och gjort klart allt. Är LEDIG nästa onsdag OCKSÅ. Och sen kanske jag får ledigt på resten av mattelektionerna med, kanske! Livet är underbart hörrni!

Idag ska jag till bibblan och lämna tillbaka en bok, och sen ska jag hem och göra klart ett arbete och läsa lite, i sooolen.


Intressant inlägg!    YES!

Saker som ska göras innan skolavslutningen!

  •  Handla mat
  • Lämna tillbaka en bok på Bibblan
  • Läsa ut engelskaboken
  • Försöka få tag på I taket lyser stjärnorna, filmen alltså.
  • Köpa en ny foundation
  • Köpa nytt puder
  • Fotografera till Helens företag
  • Göra klart katalog samt hemsida till Helens företag
  • Fotografera till portfolio
  • Köpa en ny bikini
  • Få lite färg på sig kanske
  • Tömma datorn på bilder
  • Packa ur stugan
  • Bajs bajs bajs bajs


Än så länge känns det rätt lugnt i alla fall, men jag har säkert glömt hundra saker och det kommer säkert komma till 1000 saker.


Men äh, Det löser sig!


Inne i Elles huvud just nu

Hej vänner.
Nu ska jag tänka högt igen.
Nu kan ni inte säga att jag inte varnade er.

Nu är det såhär. Alla mår dåligt ibland. Ja, till och med Isac. Och alla har väl rätt att vara lite ledsen?

För någon dag sen såg jag på nyheterna då det var ett inslag om en tjej som hade skärt sig i 6 år. Hennes armar var helt förstörda och äckliga och hon hade också klippt sig i huden och svalt glasbitar. Hon sa att det kändes skönt att se blodet komma ur sin egen kropp, att hon kände att hon levde, att hon fanns då. Men sen sa hon att hon hade två val, antingen att leva på vårdhem eller i friheten, och hon valde friheten. Inslaget slutade med; - "Amanda valde livet".

När jag såg det vart jag nästan arg. Nej, jag vart arg. Jag har ingen aning om vad hon har gått igenom, men är hon inte bara jävligt självisk när hon efter att gått igenom något säkert jäkligt jobbigt bara skada sig själv ännu mer, och få sig själv att må ännu sämre? Då gör hon ju bara samma mot sig själv som den som gjorde henne illa gjorde. Är det inte själviskt att göra illa sig själv mer istället för att hitta någon som kan hjälpa en?

I alla fall, Då har jag börjat tänka, vad får man vara ledsen för egentligen? Får jag som har haft en jättebra uppväxt och som har det lätt för mig i skolan, en jättebra pojkvän och kanonvänner vara ledsen och vilja prata ut med någon, när det finns någon har haft ett rent helvete under sin uppväxt, inga föräldrar som bryr sig eller har gått igenom andra hemska saker? Borde inte jag vara lycklig för det bra jag har, när andra har det mycket värre?

Men alla är vi olika. Vi har olika bakgrunder, olika principer och helt olika uppfattningar. Och alla har vi olika fördelar, nackdelar och hinder. Så därför är våra hinder olika stora, olika jobbiga att ta sig över, men man måste ju ändå ta sig över dom. Eller hur? Man kan inte bara låtsas att det inte är där bara för att man inte har rätt att vara ledsen. Förnekelse leder ingenstans. Så då har jag väl rätt att vilja prata när jag är ledsen, fastän den jag klagar till kanske har det mycket värre? Eller är jag bara egoistisk då, som tjejen med 10 000 ärr? Nej, det tar jag tillbaka, det är inte ens samma sak.

Men kan vi inte säga så, att alla får vara ledsna, för ingen kan helt sätta sig in i någon annans situation. Hur fjantigt eller larvigt det kan tyckas vara i jämförelse med någon annans sits, så kan man inte veta hur det känns för den personen. För fastän att ens hinder inte tycks vara någonting för en annan som har gått igenom något mkt värre, så betyder inte det att man inte kan vara lika ledsen för det. För att vi är vana vid olika saker. Och som jag alltid har sagt, man kan inte rå för vad man känner.

Så därför hjälper vi varandra, helt enkelt. För att alla får vara ledsna. Har jag bestämt.

Om man däremot inte vill bli hjälpt eller vill bli glad igen, då kan man lika gärna cutta av aortan direkt och göra slut på eländet. Så det så!

Partyprinsen

Ofantligt rolig kväll igår! Först in till Lkpg med Isac, Bettan, Mahdi och Orvar där Nellie shoppade skor, och sedan stack vi och handla grillmaterial som vi sedan grillade. Eftersom Isac fyllde 18 så höll jag ett 3 meter långt tal om våran tid tillsammans, haha!

Efter ett antal tequila shottar så drog vi till Stångan där klassen var! Roligt som attans att träfa folket, och Mirre, ja, jag säger bara Mirre! Du ska veta att jag minns allt. Och jag menar fortfarande allt jag sa :)

Sedan drog vi hem till stugan där jag inte riktigt var med på vad som hände.. Kändes lite halvjobbigt där ett tag, och sedan så flippade PC och sparkade sönder våran grill, utan anledning, lol.  Är det något jag inte gillar så är det människor som sabbar för andra när man är på fest. Kan man inte ha kontroll på vad man gör när man är full så klarar man helt enkelt inte av och dricka, fjortisfasoner är det! Och det skulle jag ha sagt även om det inte varit hemma hos oss, Pojke lilla!


När prinsarna gått kom Olle, Lana och Nisse hem till oss, men jag var lite halvlost sådär så jag var inte riktigt med i leken. Däremot så kokade jag korv åt sällskapet, innan jag somna brevid Bettan och Mahdi xD


Tack o tack sällskapet!

Tråktisdag

Tråkig dag. Började med Nationelltprov i Ma A del 2, som jag inte orkade bry mig om. Så det faila. Sen hade vi mediaproduktion de va lite roligare iaf. Men jag var sååå trött.

Sen ringde Isac och sa att han skulle till Rask, så jag åkte hem till en tom stuga. Kokade 2 korvar och åt lite på fetaosten. Av någon konstig anledning så har jag ingen riktig matlust längre, och så mår jag illa så fort jag stoppat i mig nåt. Jag tror jag vet vad det kan bero på, och det är bläääää. Men det är jobbigt iaf.

Tjaa, för övrigt har jag bajstråkigt.


Riktigt bajstråkigt.


Blä.

Everything's not broken, but everything's not fine.

Jahopp, innan jag kommer in på mitt deprimerande klagande så vill jag bara säga att mammas fest var jättelyckad och att det gick jättebra för oss att spela! Superkul var det, och jag har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv. Inte mamma heller ^^




Nu till klagandet. Förlåt, men jag måste! När Jocke och jag buggade på festen så råkade jag ramla, och något slags ben i mitt smalben måste ha gått av. Känns det som iaf. Och så glömde jag typ allt hemma hos mamma eftersom vi fick stressa iväg hem igår. Ooooooch så är jag så nedrans trött så det finns inte, ont i huvudet och hungrig är jag också. JAG VILL HEM OCH SOVA. Och jävla pissigt väder är det också. Blä.
Jag vill hem till älskling och krypa ner under mitt tjocka duntäcke. Nu!

Bajstorsdag

Den här morgonen började inte bra. Jag fick stressa som ett djur och alla vet att när jag börjar en dag med att stressa så blir den oftast inte så bra...

Idag är det också bajstorsdag som bidrar med extremt tråkiga och jobbiga lektioner, mediekunskap och datakunskap, därvi håller på med jättejobbiga, stora, bajsuppgifter, Blä.

Gaah, jag har så mycket att göra men så lite tid! Imorgon drar vi ju till Enköping och i övermorgon är festen! Hur ska jag hinna med allt?


Det är ett väldigt tråkigt och segt inlägg, men det är en sådan dag. Igen. Pust och stön.

Ska man ta och lyssna på läraren eller sova?


...... Sova.

Från fredagsfesten!

Supa på riktigt.
Min bror är sinnessjuk. För er som inte ser så är det Mintu.
 



Klagoinlägg

Jag går härmed in i en tillfällig deprission. Min Ipod befinner sig just nu i Vimmery och jag får den inte förräns tidigast onsdag! Hur i hela fridens namn ska jag klara mig nu!? Dessutom glömde jag mina solglasögon med, och så är jag trött, och hungrig, och så måste jag städa när jag kommer hem, och så är det kallt, och så har vi typ ingen mat hemma och både Isac och jag är fattiga. Åhhhhhhh så härligt!

Bajs. Ni får ursäkta min pessimism men blä det känns inte så bra nu. Just för tillfället.

Bara för nu.

Backdrunkness of doom

Oooooooookej, ber om ursäkt för det förra inlägget, som jag inte ens kommer ihåg att jag skrev, hmm.
Iaf, Jag och Jocke lyckades iaf med vårat uppdrag med Danne, kanske lite för bra? xD Men roligt som attans var det och jag har nog aldrig skrattat så brutalt i hela mitt liv! Även Rasmus och Jimmy kom och det va rooooooligt!
Däremot vart det kaaaaaaanske en aning mkt sprit då kvällen slutade med att 4 av 7 hulkar xD Haha, There was some serious ilness there duude.

För övrigt har jag aldrig sett en människa dricka så mycket som Danne gjorde igår! Jäääävlar säger jag bara. Så det är inte konstigt att han fortfarande mår illa xD
Min planering höll nästan helt perfekt eftersom vi alla faktiskt däckade vid 4 någon gång, däremot så sprack det lite idag då vi  fortfarande inte har kommit iväg och repat xD Men som sagt, alla mår väl inte sådär jättebra. Och mitt huvud håller på att implodera.


Nu ska jag sova en skvätt och sen ska vi sätta igång!
Bilder (Som jag lovar att ni vill se) kommer senare!


Wääk, Alvedon hjälp mig


Skåååååååååååål

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, detta är v'ääl kanske inte mitt nykltraste inlägg direkt, men jag lovade ju att skriva om Jimmy, Som ärhär. Fy fan vilken kväll, roligt som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan-!!!!
Ja, roligt roligt, men det ser ut som att jag har ett antl fler tagenter än vad jag burkar ha... hemffff....


Nu är det dags för en till shot!


Älskar er mina vänner! <3

Den oändliga resan till Enköping. Del 2

Jaaa, då var man på väg då! Just nu befinner vi oss i Katrineholm tror jag. Eftersom både Betsy och jag har lika bra lokalsinne som en daggmask (Inte för att jag vet om de har bra lokalsinne eller ínte men jag gissar på att de inte har det eftersom de inte har ögon och bara kravlar runt i jorden och har sig) Så är det Isac som får visa vägen, haha.

Resan har hittils inte varit så jättespännande, Bettan har nästan fått vattenplaning en gång och fick nästan en hjärtattack, men annars har det varit lite segt. Så jag läser lite, och sjunger jäättehööööögt och överdrivet till musiken. Just nu är det Queen - Bohemian Rhapsody, favoriten man aldrig tröttnar på!

Attans! Nu börjar jag bli kissnödig.


Ja! Nu kom Anzie-Panzie in på msn!


Och DÄR dog min dator! Vill bara hälsa en kärlekskram till blogg.se som på någe vis såg till att mitt inlägg sparades! <3


Haha, Nu äter vi Pringles o dä ä goth, fast nu känns det inte bra längre, så nu åker locket på! 


Nu är vi i Strängnäs -Det går framåt!


Peace

Den oändliga resan till Enköping. Del 1

Ja! Vi har inte kommit iväg ÄN och det börjar kännas lite sent. Muttveck.
Men Isac och jag har iaf gjort iordning lite matsäck! Äggmackor och en flaska vodka, Nej! jag mena loka, och ett glatt humör! (Eller hur var det dagisfröken alltid tryckte i oss, med ett falskt leende som sa Varför-i-hela-fridens-namn-är-jag-ute-i-en-fucking-skog-med-ett-gäng-fucking-skogstokiga-äckelungar-som-snorar-på-mina-fucking-byxor?)


Helgen ser ut såhär:

Fre 17.15- 20.00
Åka biiiiiil

Fre 20.00-21.00 Äta tacos

Fre 21.00- 04.00: Supa järnet. Jocke (Bror) och jag har kommit överens om att vi ska supa Danne (Bror nr. 2) under bordet. Roligt! (Kan däremot bli lite svårt då människan är 2 meter lång och brukar dricka en halv sjuttis direkt ur flaskan på en halvtimme och bli lite lullig)

Lör 04.00-11.00:
Ligga däckade i alt 1: Sängen alt 2: golvet alt 3. På Jockes mage

Lör 11.00-01.00 Repa utav bara helvete!

Sön: Åka hem!

Ser ut som att detta kommer bli en jävligt väääääääärd helg!
Nytt inlägg med fortsättningen av Den oändliga resan till Enköping kommer snart!

Bajs.

Blää jag har dötråkigt.  Den här skolan kan vara så jäklarns trist ibland...
Så nu har jag blivit sådär uttråkad så jag beter mig som ett bajsmongo. Alltså skriker, skuttar och pratar som en babian.
Men har man inte roligare så...


På tal om bajs så är det precis så det luktar i utanför och i hela skolan. Så alla går runt och imiterar spyor.
Det här är ett väldigt intressant och påhittigt inlägg känner jag.


Gaah, jag är rastlös!

Nu ska jag och Erika gå och leka lite. Miip

Hej hej hallå bajsboken

Tjenna! Åhh va gulliga ni är som läste mitt 75 mils inlägg, det är för er jag skriver, mina trogna läsare, och hädan efter ska alla mina inlägg vara på 1500 ord och handla om moral. Bara för er skull!



Eller inte. Men va roligt att man kanske skriver något vettigt iaf, maha! Fast nu dröjer det nog en stund tills det kommer ett sådant igen. Så att ni inte kissar i trosorna av upphetsning.

En som däremot faktiskt håller på att kissa på sig är jag. Sitter och kollar på hockeyn så toan får vänta! Iofs så står det 1-0 så jag skulle hinna gå, meeeeen låt oss säga att jag är lite lat också! (Y)

WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHH! 2-0!!!

Haha, där ser ni, det är inte alltid fel att vara lat ;)

Jag ska också passa på att sända en liten krya-på-dig-puss till Moas hår som känner sig lite dåligt <3


Imorgon mina vänner, Då, dåååååååååååååååååååååå far vi iväg till stora (Se lilla) (Men otroligt trevliga) (Och mysiga) (och, nej, detta blir löjligt) staden ENKÖPING!

Jäh! "Wööhoohööö vi har slutat nian!" typ, för fasen va roligt det ska bli! Så jag sitter nu och fixar in massa härlig musik på Godsaken som vi ska koppla in i bilen under färden. Peppen är hög!


Betsy Boop agerar sexii driver, och något säger mig att det kommer bli en spännande resa ^^

Jättelångt moralliknande blogginlägg som jag skrev igår kväll. Typ.

Åkte ut på en cykeltur, och sen cyklade jag även till Coop för att köpa en ny roller (Alla som såg mina jeans idag förstår varför) Och gissa vem som dök upp där? Jo, allas vår favorit, Permobil-Manuel! ( Se Pervobil*) Yes! Tänkte jag och flyttade blicken till hyllan på höger sida. Men det var för sent. Han frågade om jag ville hjälpa en handikappad man att städa på söndag, men jag tackade vänligt nej och sa att jag skulle åka bort, och gick iväg. Ja, inte så mycket med det, det händer alla flickor i Linköping någon gång i livet (Förmodligen fler). Men nu var det så att han inte tänkte låta mig gå iväg, nää, så han följde efter mig och höll ett behagligt avstånd på kanske en halvmeter. Halelujah! Tänkte jag, vilket sällskap. Eftersom han verkar kunna köra hur jävla snabbt som helst med den där så trängde jag mig in och förbi en folkklunga och sprang bort runt nästa hörne så han tappa bort mig. Jag ville ju inte riskera att få med mig läckerbiten hem. Ni förstår att jag har tråkigt va?


Mer spännande än så har nog inte hänt idag... Däremot så har jag funderat på en sak. Det här jobbiga med att vara sig själv, är det verkligen så jobbigt?
Jag har alltid velat passa in, vara som alla andra och bli omtyckt. Eftersom jag alltid haft en tendens att vara längre än alla andra (Undrar varför?), så har det ju gått sådär, eftersom killarna behandlade mig som en kille istället, eftersom jag var så stor och stark, jäh. Och ta mig inte fel, det hade sina fördelar. Bla. Så blev jag inte retad av killarna som resten av tjejerna blev, jag var den som alla kom till när de behövde hjälp och folk har alltid trott att jag varit äldre än jag var (Så är det fortfarande, Hej krogen!).
Men ändå, jag var ju inte sådär typiskt tjejig, aldrig kunnat ha fina sandaletter, aldrig kunnat spela hjälplös och bli omhändertagen. Jag har liksom varit den som tog hand om dem. Känt mig som en mamma. Och det har ju inte varit kalaskul hela tiden.
Sen skulle man ju vara populär också, annars fick man inte vara med. Då fick man gå ensam i korridorerna, sitta ensam i matsalen och inte fnissa sådär överdrivet högt som man gör i en grupp. Och skulle man platsa i de populära grupperna då skulle man vara attraktiv, så att man fick uppmärksamhet av killarna. Och jag var väl inte direkt vad man skulle kalla attraktiv xD  jag var mer är sån som killarna frågade vilka läxor man hade och sån man skämta med. Typ. För jag var ju lite konstig, tänkte lite annorlunda, hade lite andra prioriteringar. Men jag lyckades väl passa in på något vis, för jag hade ju jättefina vänner i klassen! Och jag hade ju tur som upptäckte att Anna var lite konstig hon me ^^ Så jag fick utlopp av lite av mina impulser. Och Jenny och Tove o alla, vi hade verkligen kul! Men ändå, låt oss erkänna, jag var ju faktiskt inte riktigt sån. Passa inte riiiktigt in. På alla jädra discon när man bara satt, när man inte hade lika "moderiktiga" kläder som alla andra, när man hängde med och pratade med dom "populära" och kände att "tja! Ne, de killarna har jag aldrig träffat, ne den festen var jag inte med på, ne jag är... inte... så... populär... hej förlåt att  jag finns och förstör er perfekta grupp". Typ. Med viss överdrivelse. Och visst det kändes inte jättebra jämt, men det gick bra ändå.


Nu däremot, har jag lärt mig, att man faktiskt inte behöver bry sig om vad alla tycker. Egentligen, tänk efter, om man hela tiden håller tillbaka för att inte göra bort sig, då tror ju folk att man är något man inte är och har därefter förväntningar på hur man ska vara. Tänk att hela tiden då behöva leva upp till de? Att känna den pressen? Det är helt enkelt inte värt det. Har jag upptäckt. Så jag har bestämt mig för att inte bry mig så mycket. För det blir bara jobbigt. Jag vet att jag är nedrans klantig och på något vis alltid lyckas klanta till det för mig själv, typ tappa ut hela plånbok + innehåll på golvet i donken, eller tejpa in lärare på toaletter i skolan eller säga dumma saker vid helt fel tillfälle. Men vad ska jag göra åt det då? Jag kan ju inte direkt träna på att vara mindre klantig (Eller kan man de?) Så därför har jag lärt mig att leva med det. För det är sån jag är, och jag trivs med den jag är. Så det så.


Efter att ha läst det här tjaaa 75 mil? Långa inlägget (Om nu någon gör det) Så ställs nog säkert frågor som: Men varför tittar du dig i spegeln dåååå? (Läses med överdriven östgötsk dialekt) Eller nåt liknande. Men den jag ser i spegeln är ju ändå jag, det är mina kläder som jag har valt och det är mitt rosett- hårspänne som jag säkerligen har satt i håret. Och jag går och tittar mig i spegeln för att se ut så som jag vill. För man gör väl det bästa av det man har? När jag ändå har chansen så kan jag väl få kolla att jag inte har en liten antenn av hår högst upp på huvet? Skillnaden är, att om jag nu skulle gå in i matsalen med en antenn på huvet så skulle jag inte skämmas ihjäl för det. Om nu detta låter logiskt..? Till mitt försvar så kan jag faktiskt också säga att jag även går till skolan utan smink i håriga mjukisbyxor ibland, så även fast jag bryr mig om mitt utseende, så är det inte prio 1 för mig hela tiden. Aja, nej, nu börjar detta bli för rörigt och seröst. Jobbigt.

Detta är ingen slags pik mot någon utan detta är om mig, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaara om mig tjalallalala. Och inte är det heller någon slags uppmaning eller uppläxning för jag är ju knappast perfekt eller oskyldig. Det är inte så jag menar. Jag vet bara vad som är bäst för mig och jag har kommit fram till att det är med den här inställningen jag mår bäst. Sen är det ju inte så för alla.
 Men det här är min blogg och den handlar om mig och jag får skriva ned precis vad som rör sig i mitt huvud även om det innebär 1025 ord xD Åh, herregud. Jaja.


(Har någon klarat sig ner hit och läst igenom röran så kan ni väl lägga en kommentar, bara för skojs skull (a) xD )


Borta bra men hemma bäst

Jahopp, då var man hemma igen, slutade strax innan 9, haha. Provet var lätt så det tog bara 40 min typ. SKÖNT.


Ja, nu har det gått 35 min innan jag började på det här inlägget, det beror på att  bror ringde och ville vara lite social inann han skulle iväg till jobbet, ett av de tre han har. haha. Denna gången var det musik och dans-skolan där han är gitarrlärare, annars jobbar han också på gitarrshopen och på statoil. Ja, lilla gubben, han är snäll han. Och är nog den mest sociala människa jag känner. Han är nog den enda jag kan prata i telefon med i timmar utan att det blir långtråkigt ^^ Ska bli roligt att träffa han på fredag, då det ska pimplas bärs i hans nya ungkarlslya, weei. Sen ska det repas! ojojoj, bara en vecka kvar efter enna helgen, rooligt!

Ska bli underbart att träffa familjen igen! Det är inte förräns när man inte längre får träffa dem varje dag, som man verkligen inser hur mycket de betyder och hur mycket man älskar dem. Jag saknar dem hela tiden, nästan så det värker i mig när jag tänker på det. Uffa. Så för fasen, ta hand om era föräldrar och syskon! Även om de kan vara jobbiga ibland. För familjen är det viktigaste man har, och när de en dag inte är lika självklara att ha omkring sig, då ångrar man sig. Tro mig.


Så, nog med sentimalitet. Man ska tänka posetivt! Se ljust på saken. Då mår man bäst!
Och med dessa slagord tänker jag avsluta detta inlägg (Som för övrigt nu tagit 45 min att skriva)

Hai,hai,hai, hai (Som jocke sa)

Dagens sensation

Är... Att jag åt frukost idag! Ja ni hörde! Utan att må illa ens. En macka med skinka på och ett glas vatten blev det. Detta mirakel hade aldrig skett utan de mumisga frallorna som finns på Coop som bara kostar 1 krona/st! Så spring dit och köp en till dig själv vettja, spring!
Ne, men ändå, det var skönt, och även om det inte var så mycket så är det en början i alla fall, för man måste ju äta frukost. Det är bara så att jag har fått en fix idé att jag mår illa på morgonen, men det är ju bara larvigt. Så, alla har hunnit med och antecknat så jag kan sudda? Bra!


Idag ska vi ha webdesignprov och sen slutar vi. Rätt skönt, jag har nog koll på det mesta så det går nog bra!
Men först har vi mentorstid och ska bestämma en aktivitet till friluftsdagen... Och vi får bara vara i industriområdet utanför skolan, och det får inte kosta mycket, eh ja! Förslagen bara rasar in!

Kurragömma och minigolf blir det, sådär underbart seriöst som Sagoprinsen alltid är! ÅÅHHH va roligt!

Ny design

JÄJJ! tänkte du nu... Eller så tänkte du kanske på att det är svinkasst väder ute, eller att John bauers mat smakar som ruttna ägg (Liksom hallå, hur fan misslyckas man med kycklingsallad? Det går ju förfan inte) Eller kanske på att Erika är fin i mörkt hår. Vad vet jag. Jag tänker iaf på att jag vill hem och sova. DIRRR AZZZZ. Fast först måste jag handla maaaaaat, för den är typ sluuuuuuuuuuut. Funderar på att börja leva på nudlar 24/7, mat är ju så nedrans dyrt! Fast då skulle jag nog tappa ännu mera hår, pga den totala vitamnbrist jag skulle få.


Alltså egentligen, vafan skriver man i en blogg egentligen? Vad skriver jag? Varför läser ens människor min blogg? (Jag vet att iaf Sara, Moa och Erika gör det, alltid nåt!) Isac undrade här om dagen varför man läser bloggar, Men et är väl för att man är nyfiken? Det är roligt att se vad alla har för sig, vad som rör sig i andra människor huvuden som man inte skulle fått reda på annars. Sen så finns det ju bloggar som är helt värdelösa (Enligt mig) som Dessie och kissies och kiss o bajs och hela fadderullan, men de läser man helt enkelt inte. Inte för att min blogg är särskillt vettig, men att skriva ett helt jäkla inlägg om hur pinsamt det är att handla toalettpapper, hallå? Nae. Det funkar inte. Nu har jag nog tappat bort min poäng här någonstans.... Ah, men jag tycker i alla fall att det är roligt att skriva här, så det tänker jag fortsätta göra, mahwaaa.

Medieproduktion nu, och vad gör vi? Nä juste, ingenting! Haha, Rickard tycker nog att jag är den jobbigaste eleven EVAAAH, men han är så wolig och skojja me ^^ Tihi.


Nu skulle vi visst bestämma oss för att göra någonting, och sen göra det. Haha. Rolig han är xD



Fucking blogginlägg

Ja, nu är man tillbaka i "fucking" skolan (Citat: Skogsturken) och det suger kamelkuk som IV-barnen skrek igår på bussen. Har sovit ordentligt i kanske 2-3 timmar inatt. Orsaken var fucking kattjävel som skriker utanför lägenhet och gör tjocka Bajsen orolig så att hon också börjar skirka -.-' Enda sättet att få henne o hålla käften var att klia henne på magen, så det gjorde jag... Hela natten... Vågen för mig, ett två tre woooaaaaah. Pust. Vad gör man inte.

Så, matte nudå. Fan va pepp! Ska träna till fucking nationella... Alltså, fy fan va onödiga de är. Inte sant? Blä. Men nee, de är nödvändiga säger Emma. Ååh så nödvändiga de är. Lärare ibland alltså... Gah.


(Som ni märker så har jag en till sån där jag-orkar-inte-engagera-mig-och-klagar-på-allt-och-alla dag men vafan, ja. Lovar att vara gladare imorgon)

Bered er på ett låååååååååååångt inlägg........

SORRY för dålig uppdatering i helgen, men de är ju så dä ä. Ah. Börjar la med fredagen då vi åkte ut till skogen. Betsy Boop var mä där och vi kom på en woolig sak att ge till våra män, fnizzZZzzz. Så vi var ute hela eftermiddagen och fotadeuuuuuuuuuuuu, hoppsan, somnade på tagentbordet, ah öh, det var superkul i alla fall. Fast jag kunde dock inte sluta dreggla över Nellies överflödiga skönhet! Gah, hon måste va den snyggaste kvinnan jag känner! GrrrRRrr.

Jäh. Sen grillade vi och fixade klart presenten, blev inte klara förrens långt in på natten.

Hm, de va nog allt.


Jaapp, och sålördagen då, som nog är den roligaste dagen jag har haft på länge iaf. Jag, Isac, Nellie och Mahdi tog bilden till Söderköping där vi glassade (haha) på Smultronstället. Köpte glass för sammanlagt 400 kr, bra jobbat! Men guuuuuuuuuuud va smarrigt de va! Jordens största glassar! Jag tog en rock 'n' roll och den var väldigt god, men det vart lite mkt så Mahdi fick ta min munk och mina rester, precis som han fick för alla andra! Haha, sicken gullig liten pöjk hon har skaffat sig! Det var otroligt trevligt, uuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbart trevligt! Weiii ^^ Sen gick vi upp för ett berg och de va JOBBIGT och jag konstaterade än en gång att min kondis är obefintlig. Sen börnade vi hem och så med musik på högsta volym. Härligt va de! ajuste, vi åt på donken också, AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH



Sen på kvällen drog vi in till Vimmerby och grilla och hade det trevlans. Mahdo och Nellie åt upp varandra bla.


Nu orkar inte Erfika hålla upp min dator längre så nu måste jag sluta och så. Sammanhängande det vart...blä. jaja. jag är trött!


zZZZZzzzzzzzzzzzz




Erkänn, hon är ju göööörhet!





Ni ser, dom var ju GIGANTISKA






Min glass! Den va ball, tihi


RSS 2.0