Rubrik

Go' kväll!

Gårdagen spenderades med Sköna människor hemma hos Martin och därefter ner till krogen. Roligt roligt, men pga kylan tog vi sista bussen hem vid halv 2 så vi skulle slippa gå, så det blev inte så långlivat.

Isac tog hit Kajsabajsen igår och hon var kelnödig som aldrig förr! Hon var i mitt ansikte non stop och pussades, och jag fick inte ens gå på toa. Hon är jordens mysigaste katt, så det så!

Innan vi gick och la oss var vi smarta och åt macka och drack massa vattten = Ingen bakfylla! Vaknade ganska tidigt och drog sedan till Martin och David och chillade. Sen åkte Isac till Rimforsa och jag har varit hemma och kelat med Kajsa samt pluggat.

Så nu behöver ni inte gå och fundera på vad jag har gjort de senaste dagarna =)


Jag har bestämt mig för att lägga av med diverse laster. Konstigt det där att man vet hur dåligt det är för en men man gör det ändå? Är man korkad då eller! Iaf, så blir det förändring nu så man känner sig fresch och pigg lagom till våren! Gud va jag längtar. Innan jag somnar brukar jag ligga och tänka på härliga sommarminnen och då somnar jag alltid lycklig. Inatt btw, drömde jag en så äcklig dröm! Jag drömde att jag hade typ som finnar på hela armarna som typ sprack och läckte var och bara blev större och större tills vissa såg ut som små svampar. Uäck!
Äckligt och ganska konstigt xD


Imorgon ska jag komma på något roligare att skriva. Promise!


Bajslista

Jag snodde en lista från Moa bara för att det är nostalgi.

OM DIG
Namn - Ellinor
Bor - Lite överallt
Syskon - Two bröthers
Ålder - 17
Född - Uppsala
Ögonfärg - Dassgrå
Skostorlek - 43-44
Höger eller vänsterhänt – Höger
Stjärntecken - Lejon


DAGENS:
Låt -
Saknad - Sommar och Kajsabajsen
Kläder - Mjukisbyxor, tröja och myskoftan.



SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - Ibland så..
Tycker du om godis - Inte så mycket faktiskt
Är du nöjd med ditt förnamn – Skulle egentligen velat heta Rut.
Du tycker att du själv är smart - Dumsmart
Har du bra självförtroende – Nat really
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? Alldeles för många
Du tycker om att vara med det andra könet? - Japp!
Känner du dina grannar – Nej
Är du en Björn Borg-fjortis ? - Förstår inte grejen.
Gillar du skolan - Kan jag väl inte påstå direkt...
Har du någon gång skolkat – Har väl varit "sjuk" någon gång ibland
Spelar du något instrument - Gjorde förut
Sporter/aktiviteter har du gått i - Fotboll, simmning och handboll. Nu äre tantgympa som gäller
Har du några tatueringar - Vill ha!
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Vem fan räknar det?
Tycker du om djur - I do

BRUKAR DU...
Sova – Brukar jag svara på idiotiska frågor?
Ta mediciner du inte borde ta - No
Röka - Feströker
Snusa - Nej
Klä dig i svart - Ganska ofta
Lita på folk - Det gör man väl
Drömma mardrömmar - Inte så ofta nu för tiden
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Skulle aldrig falla mig in
Vilja dö – Nej

HAR DU...

För många vänner? - För några rättare sagt.. 
Någon psykisk sjukdom? - Säkert flera..
Skadat någon? - Inte med mening
färgat håret – Too much
Några piercnings - Nej
Egen dator – Lennart
Gjort bort dig rejält? - Hela tiden kan man väl säga

ÄR DU...
Snäll – Försöker i alla fall
Söt - Det tror jag väl inte
Kort – För lång
Klantig - Klantig är mitt mellannamn, dude.



Det där var väl HIMLA intressant. Äh, har man tråkigt så har man. Det här är ingen bra dag by the way.


Plus minus noll

Dessa saker stör jag mig på mig nu:

- Knökfulla bussar där man måste andas in en gubbes bajsäckliga andedräkt som man känner FASTÄN man är täppt i näsan.

- Att det har kommit 7 meter snö. Kom igen liksom.

- Att min hjärna är fylld med snor



Dessa saker glädjs jag åt just nu:

- Jag fick ändra min adress så nu blir det 1300 kr extra i månaden! (Om det sista går igenom)

- Vi har ringt på några lägenheter så nu är det bara att hålla tummarna

- Att Isac är världens underbaraste människa




Så det blir plus minus noll kan man säga!

Igår vid 8-tiden vart det öl på Yngves med Isac och BQ och sen kom även fler sköna dudes and dudettes. Hemskt trevligt! :)

Tjenis


Tecken på sinnessjukhet?

Tänk er melodin till Lady Gagas "Boys boys boys" fast med texten: Snor, snor, snor, jag hatar snooooor   snor, snor, snor, åh jag hatar snoooor     snor, snor, snor, snor är äckligt    snor, snor, snor så äckligt!!!

Föreställ er då att jag går runt med två papperstussar uppstoppade i näsan och sjunger det väldigt högt, och väldigt nasalt för mig själv i lägenheten samtidigt som jag plockar med disken.


Är man frisk då?


Haha. Förmodligen inte. Men som min käre lover skulle ha sagt: '

"Sometimes I amuse myself!"

I can't do this all on my own

Cause I'm no superman.


Hej bloggen, behöver gnata lite. Är all alone i lägenheten och då flödar tankarna. Skulle egentligen följt med Moa och Erika när Moa pierca cheaksen idag men jag åkte hem istället. Bättre så. Och ´har i princip suttit här sen dess.
Har precis käkat lite mat. Himla jobbigt när man är snorig i näsan, man kan ju inte andas så då måste man stanna upp då och då och öpnna munnen för att få in luft. Tänk om det kunde vara mitt största bekymmer just nu..

Jag har ju lovat mig själv att jag ska sluta vara så negativ, men nu känner jag för att klaga. Har blivit förkyld. Igen. Jag fattar inte varför min kropp inte kan hålla sig frisk för. Hade bara hunnit vara frisk i 2 veckor det senaste halvåret och nu är näsan täppt igen. Suck. Så idag hade jag ingen energi what so ever. Däremot så lyckades jag med redovisningen, fick mvg, så det känns ju bra. Men därefter gick det bara utför, kändes det som. Städa måste jag göra också, och duscha, och plugga, men jag hittar liksom inte orken. Och nu började Cops också. Fasen. Jag har antingen nyheterna på fyran eller Cops att välja på. Får bli nyheterna.

Ah, o så. Jag tror att jag lider lite av vinter deprission, d-vitaminbrist och allt vad det heter. Känns som att mörkret ligger som ett tjockt blött duntäcke över en. Att det bara blir kallare och kallare gör ju inte saken bättre.


Fick nyss ett kort oväntat, men ack så trevligt, besök av Nellie och Cicci. Och lilla Doris.
HAHA. De sa nyss på nyheterna att foster med rökande mammor löper stor risk att bla. utsättas för hjärt och -kärlsjukdomar. NO SHIT SHRELOCK. Kom igen, vad hade de väntat sig?



Detta inlägget vart ju lite konstigt... Kanske ska man ta sig i kragen och röja upp lite. Sluta sitta här och lata sig. Ja, så får det bli. Ett, två, tre! Åååhej.

Tisdag

Mårning. Sitter här med en liten obehaglig känsla i magen... Idag ska vi nämligen göra vårat muntliga redovisande i engelskan, och finns det något värre än att stå i 5 minuter framför en grupp och sluddra fram engelska ord som man inte kan uttala? Nej, det gillas INTE. Men det måste göras, och i bussen på väg till skolan kunde jag faktiskt dra hela "talet" i huvet. Men det blir väl andra bullar när man ska säga det högt inför människor...

Men en grej som faktiskt lättat från mina axlar nu är att JAG HAR FÅTT PRAKTIK OCH SOMMARJOBB. Känns så jäkla gött, nu behöver jag inte oroa mig för det längre (Y)

Däremot så är det mycket plugg som gäller nu. Och plugg är jobbigt. Blev fan av en rolig grej på facebook som hette: Anyone noticed that "studying" is like "student" and "dying" put together? Klockrent! Enligt mig alltså...



Nej hörrni. Fastän att det ska bli mer snö och så där jefligt kallt igen så tycker jag att vi peppar vår, sommar och festival! Annars överlever man väl inte denna vinter...




Have a nice one!

Felsms.com

Roligaste sidan någonsin!

En sida där folk får skicka in sms som de råkat skicka till fel person. Här är ett exempel!


Till: Nya killen
Sms: Sitter och skiter, värsta kulsprutan haha toan kommer fan svämma över... usch jävlar vad de luktar ;D
Svar: eeh? blev lite fel nu va gumman...

Förklaring: Skulle skicka till min bästa kompis, vi brukar skicka lite konstiga sms på skoj... men något blev fel haha, trodde fan jag skulle dö av skam!

Felsms.com




ROLIGT xD

Hej

I'm back! För jag har ju varit "borta" så hiiiimla länge och ni har saknat mig såå mycket. (Man kan undra vilka "ni" är egentligen, men nu är ni ni och ni har saknat mig)

Jahaddå. I torsdags bar det alltså av hem till enköping efter mycket strul. Jag åkte med busskortet till Norrköping så jag var där en halvtimme innan tåget gick. Men när jag kollade på tavlan fem i halv så stod det att tåget var inställt till Stockholm där jag skulle byta. Förvirrad går jag till biljettluckan och frågar om det går någon ersättningsbuss, men nej,tåget är helt inställt. TYVÄRR. Men som det lottobarn som jag är så gick det ett tåg till västerås om bara fem minuter, så jag fick en ny biljett och fick springa ut till det tåget. Det kallas röta. Hade jag inte varit där så tidigt hade jag fått vänta i 1,5 h. Hur kan man ställa in ett tåg helt och hållet, och sedan inte ens ropa ut det i högtalarna? Ibland får man spasmer på SJ alltså....


Any whoo. Ifredags var det alltså Jennys 18-års fest. Måste säga att den var väldigt lyckad och skitrolig. Träffade mycket trevligt nytt folk och såklart bäzzzztissaaaarnaaaa. Lördagen var mindre rolig däremot, bakis så in i helvete (Reminder to self: Ät mer än sallad innan du ska på fest) och jag kände en väldigt stor lust att kasta mig ut på vägen när vi satt i bilen hem. Men jag överlevde, tack och bock.



Igår kom jag alltså hem till Linköping igen och även Isac kom hem. Underbart! Hatar verkligen att vara ensam i lägenheten, så det var såååååååhhhååååååå mysigt att krypa ner i stora sängen med honom tätt intill.



För övrigt så är jag stressad. För mycket att göra, för lite tid. Måste handla mat och städa idag fastän att jag egentligen måste plugga. Äh, de löser sig på nå vis.


Nu ska jag sluta gnata. Herrå

Jättetråkigt inlägg om min dag, typ.

Hewwegudanadå. Jag kom just på att jag åker imorgon. IMORGON. Vart tar tiden vägen? Jag hinner ju knappt med... Galet kul ska det bli i allafall! Så jag måste sätta fart o packa lite snart...

Idag har vi hemstudie dag så me fick sova long time. Otroligt skönt! Vaknade vid 10, åt yoghurt och tittade lite på tv, och sen svängde jag ner på stan en snabbis för ett ärende. Jag kikade förbi Lagerhaus och det fanns så otroligt många fina saker där! Såg en massa grejer jag skulle vilja ha till lägenheten, men pengarna räcker tyvärr inte till allt, så det får bli senare om jag får lite överskottpå den varan, vilket jag inte skulle tro i och för sig...

När jag kom hem har jag bara donat lite, lagat mat och övat på mitt muntliga till engelskan. Slängt i en tvätt har jag gjort också. Herregud va intressant det här inlägget blev..Men det händer inte så värst mycket för tillfället. Och så saknar jag Isac så mycket, så det är nog därför jag har slut på inspiration :)



Nu ska jag packa så jag är redo för att åka imorn!


Jisses, trodde klockan var typ 8 men såg nu att den inte ens är 5. Elle med kollen. Hujedamig...

Tröttis

Idag var jag trött, FRUKTANSVÄRT TRÖTT. Det tog emot väldigt mycket att dra sig upp i morse, men imorgon har vi hemstudiedag så dår får jag sova ut = En klad Ellinor. Så idag har jag bara chillat och planerar att göra det resterande dagen med! Blev lite mycket för mig hjärna att gå från i princip noll hjärnaktivitet till 100 % på bara en dag, haha.

Funderar på om jag ska krypa ner under en filt och titta på en film kanske. Koka lite kaffe också, mumma!

Idag gick vi igenom lite hur resterande termin kommer se ut, och om man bortser från alla jobbiga nationella prov och andra skolgrejer, så kommer den här våren bli kalasbra tror jag! Sommaren med för den delen, som jag längtar så förbaskat mycket till! Åååååååh kan inte den här dumma snön försvinna nu. Det är inte så värst mysigt med slask och plask vart man än går, frysa arslet av sig och bara sitta innne och häcka. Neej. Nu ser vi fram emot ljusare tider, då ska jag ta vara på varenda dag som den vore min sista och njuta av solen så mycket jag kan. Åh ni vet den där känslan när man ligger i en solstol och solen värmer mot ögonlocken, är den inte underbar!?



Nej, nu ska jag sluta drömma och sätta på kaffet :)


Tjolabandobala

Back in school

Ja, då var det dags. Back to reality. PUST.

Känns jobbigt, men jag tror att det beror mycket på det här äckliga vädret! Jag blir deprimerad bara jag tänker på det....... Men nu skulle vi ju faktiskt tänka positivt!

Det är bara 3 dagar kvar tills jag åker hem och äntligen får träffa Jenny igen! Att vi får festa loss tillsammans på hennes 18-årsfest är ju bara ett plus ;)
Och när jag kommer hem är älsklingen hemma igen också, så jag slipper vara ensam. Nästa vecka ska jag ta ta i träningen igen också! Moa ska också börja träna då, på grund av lite saker, så jag kör lite hemma nu istället innan. Nästa vecka får vi se om Elles hår får en rejäl makeover också, mohaha.

Men vi tar en dag i taget!
Idag ska jag gå lite på stan tänkte jag. Och så måste jag handla lite käk också, när jag kommer hem är det bara plugg som gäller! ska tydligen ha muntligt i engelska imorgon och ska snacka 5 minuter, så det är bara att sätta igång o skriva och sen försöka lära sig skiten.

Here comes Mattson. Bye!


Stressa långsamt

Mood of the day: STRESSAD.


Det är mycket nu... Väldigt mycket...
Imorgon ska jag åka hem, och redan på fredag så sitter jag på ännu ett tåg till Märsta då JennyUnderbaringen ska ha sin 18-års fest! Det ska bli så himla skoj! Därefter åker jag hem en sväng innan jag åker tillbaka till Linköping. Alltså. VÄLDIGT MYCKET ÅKANDE. Dessutom känner jag mig stressad över min ekonomi. Funderar på om det kommer gå ihop sig... GAH. Jag hatar pengar. Det är alltid strul med pengar. strul strul strul. Och träningskort måste jag köpa denna vecka också.

Vilka problem man kan ha va? Haha


Men puh, det känns lite jobbigt. Och skolan måste jag få bukt med också, nu när jag varit borta...



Jajjajajajjaja, det löser sig säkert! Nu ska vi strax dra ner på after ski. Drop it like it's hot, eller nåt.



Saknar mina brudar i skolan. Ska bli sköj att träffa dom igen! tjoho
Och Jenny också, som jag inte träffat på jääääääättelänge. Fan va skoj vi ska ha! <33


Sälen-pics

Hejsan Svejsan! Idag har jag inte utsatt backarna för någon fara utan tillbringat dagen med att fotografera, grilla och nu på kvällskvisten bjöd Isac mig på middag, Gulleplutten <3


Anywho, här kommer lite bilder!























That's all for now. Fick inte riktigt de bilderna jag ville ha så får traska ut någon mer dag innan jag åker hem. Ciao!

You've got to have faith

Ååååååh så bra jag har det, ni skulle bara veta :) -5 grader, strålande sol och härligt glid i backen! (Okej, det där kanske lät lite väl jag-är-värsta-skidproffset-som-är-i-sälen-året-runt-och-jobbar-extra-som-turistguide)
Men faktiskt, det är verkligen jättehärligt (Speciellt om man har sådana skidglasögon som jag har med typ oranget ljus, för då får hela miljön en gloria-liknande ton, haha)

Idag när vi åkte så pressade jag mig själv att våga åka fortare, och Isac gav mig lite tips, och tro det eller ej men jag vågade! Så nu åker jag faktiskt bra! Kändes så himla härligt att susa ner för backen och känna sig helt säker!

För om sanningen ska fram så får jag alltid lite ångest när det blir tal om Sälen-resorna. För jag är alltid orolig och ibland livrädd när det väl är dags. Anledningen till det är att det finns så mycket som jag är rädd för, och i Sälen så är det mycket av det som jag måste utsätta mig för, och jag är så rädd att jag inte ska klara det. De främsta sakerna som jag oroar mig för här är:


Is i backen
Att ramla när jag hoppar av liften
Att åka för fort och tappa kontrollen när jag åker
Att bli påkörd
Att hamna i en backe som är för brant för mig
Att de andra ska åka ifrån mig


Alla dessa grejer grundar i att jag inte litar på mig själv. Jag är så himla skraj att jag inte ska fixa det, att jag ska klanta till mig och få panik. Och jag är SÅ trött på det!

Men idag så tog jag faktiskt ett steg frammåt. Jag tog en risk och vågade släppa på bromsarna, och det gick ju faktiskt BRA!
Jag är så jäkla dum i huvet, för om det är is i backen, så är det bara att försöka undvika den och köra lite saktare, och jag VET ju att jag aldrig ramlar i liften, och om jag åker för fort så är det bara att bromsa in, och man blir aldrig påkörd för det är de som åker bakom som får akta sig, och om jag hamnar i en brant backe så är det bara att åka långa svänga, OCH OM DE ANDRA ÅKER IFRÅN MG SÅ ÄR DET BARA ATT RINGA.
Förstår ni? Jag oroar mig för sånt som jag inte behöver oroa mig för. Och det är för att jag inte har någon tillit på mig själv.

Det var ett jäkla tjat om den där självkänsklan tycker säkert ni, men just nu så är det den som är viktigast för mig. Det är mitt största mål just nu och jag jobbar ständigt på det. Jag måste ta det sakta och säkert, och verkligen övervinna de här små grejerna som jag oroar mig för i tur och ordning. Inte bara när det gäller att åka skidor alltså, utan jämnt. Men att åka skidor kräver ju faktiskt att man måste utsätta sig för lite risker och lita på sig själv, så det är ett perfekt tillfälle för mig att vinna lite självkänsla. Och idag kom jag ett steg högre upp på stegen, och det känns kanon! :) Tycker vi kör vågen på det, eller hur? Ett, två, tre "Woooaaaaah"!!

(Förlåt om ni tycker att jag är löjlig, men jag är väldigt rädd av mig, en riktig mes, och sådana här saker som är självklara för andra är inte riktigt det för mig, än alltså, så det här är stort för mig i alla fall. Sen så är ju detta även min blogg så jag får skriva vilken skit jag vill, så det så :D  Sen får ni skratta allt ni vill, om ni nu känner för det ;) ) 

Sådär ja. Nog om mig. Eftersom jag är så frånvarande från det vanliga livet så vill jag ta tillfället i akt att skänka en tanke till Stackars Moa. Livet är inte rättvist, men försök kämpa på! Och sen vill jag också skänka ett stort grattis till Belinda-fisen som fyler 18 idag! :)
Och till er alla andra, Remember, You've got to have faith! :)


Sälen

Jahaddå, ska se om jag kan få fram några vettiga meningar med mina iskalla fingrar!

Istället för att gå ut med Moa (Synd, men vi tar igen det snart!) så hängde jag med Isac på deras lan. Jag brukar ju inte vara så jätteförtjust i kombinationen svett+chips+syrebrist+ galna pojkar som skriker och har sig, men det var faktiskt helt okej, ganska roligt :) Jag var faktiskt med och körde lite själv, med touchpad och grejer xD Blev lite segt däremot när klockan närmade sig 7 på morgonen, så då blev det till o sova!



Imorgon bär det upp till Sälen i en vecka! Kul och mysigt som fasiken, hoppas man inte fryser ihjäl dock! Ska bli skitmysigt med fina backar, bastu och afterski! tjhoooooo


Ja, mer än så kan jag väl inte klämma fram.. Kommer väl lägga upp lite pics och sådant under veckan. Så jag tror att ni överlever, trots allt MAHA! :)



Puss och kram på er

Today is a good day

Shalulalulaluahulabalula bloggen!


Igår var jag ilsken, men idag är jag glaad! Det går liksom bra nu. Igår tog jag mod till mig och ringde om praktik/sommarjobb och vi bestämde att vi skulle träffas när jag kommer hem från Sälen. Tjoho! Då gäller det att inte vara nervös utan att göra ett gott intryck och hoppas på det bästa. Skulle vara så jäkla nisse! (Måste faktiskt erkänna att jag är lite stolt över mig själv, för jag tvivlar så mycket på mig själv och tror aldrig att de kommer gå bra, men nu skärpte jag till mig och det gick ju faktiskt bra!) Mihih



Jag känner mig jäkligt laddad inför det här året måste jag säga. Det ska bli skitbra!

Jag ska:
- Bli mindre seriös och släppa loss lite mer Ett måste!
- Förhoppningsvis få flytta till en ny lägenhet HOPPAS
- Träna utav helvete och bli fit som fan Peppad som fan (Mycket svordomar)
- Åka iväg och göra roliga saker inte sitta hemma och dega!
- Gå på festivaler Pepp pepp pepp
- Åka till ett annat land Om ekonomin tillåter
- Spara ut mitt hår Får se hur det kommer gå
- Fylla 18 Tids nog...
- Ta körkort Gud hjälp mig
-
Ta vara på vänner och familj Utan dem skulle jag inte fungera!
-
Bli säkrare på mig själv jobbar på det!



Japp. Det där ser väl bra ut! Det här året ska jag framför allt bara leva, njuta och ha kul! Det är alldeles för mycket som jag oroar mig för, inte vågar eller priroriterar bort. Nu är det slut på det!


Sådär ja. Om bara den här jäkla kylan och snön kunde försvinna (JA jag vet att jag tjatade om snö innan jul men jag tänkte mig mer typ 10 cm över jul och nyår, inte en halvmeter och 40 minusgrader) Nej, nu är det dags för lite värme, så man kan vara ute utan att man tappar känseln i hela kroppen!


Just de, en grej till. Jag ska sluta klaga så mycket. Det tjänar ingenting till och det är inte bra att vara så nedrans negativ hela tiden. Så det så!



Come home and turn me on

Hallå där ute i Kylan!
För min del är det däremot hallå där inne i kylan. Jag kom till lägenheten idag, som är alldeles iskall! Fastän att jag har underställ, mjukdress och två duntäcken på mig så är jag alldeles stelfrusen. BRR!!! Och när jag tittade i SKAFFERIET så hade alla glasburkar frost på sig. FROST. Förstår ni hur kallt det är då??
Tycker fruktansvärt synd om mig själv just nu.. Och som toppen på isberget så märkte jag att avloppet lossnat igen (Under diskbänken så är det avloppsrör i plast) och hur hårt jag än skruvade så lossnade det bara igen, och eftersom hyresvärden Curt inte var hemma så såg jag i min frustation bara en lösning: Eltejp. Som min käre far brukar säga, "-ha alltid en rulle med dig för det finns inget problem i världen som inte kan lösas med eltejp!".

Så nu kan jag säga att jag är lite less på den här lyan.. Om allt löser så får vi däremot föroppningsvis flytta till en annan lägenhet så småningom, det skulle vara U.N.D.E.R.B.A.R.T.

Efter att ha stökat runt med alla nya grejer till lägenheten, julpynt som ska ner och dammråttor som skulle jagas iväg, samt varit på Maxi med Moa, så ser det fortfarande inte behagligt ut här inne. Och inte har jag färgat håret heller, så det får bli imorgon, för nu orkar jag inte mer. Känner lite halv-ångest över att kräla iväg mig till skolan imorgon. Om jag nu vågar somna, vem vet jag kanske fryser ihjäl, haha. Imorgon så fyller min käre Moses myndig också, så massa gratz till henne! (Avis så in i norden måste jag säga ^^)

Vill också till sist tillägga att det känns väldigt utan vare sig man eller kisse i lägenheten, tur att man har Lennart <3


Över och ut, tjarå!

Hjälp!

Mina sköna bönor, jag behöver lite hjälp, förstår ni :)

När jag blickade igenom Halens katalog hemma hos Mammi så upptäckte jag till min förtjusning att vissa av deras skor går upp till storlek 43! Vilket är helt otroligt!

Nu kommer mitt dilemma, däremot: Jag hittade ett par asfräcka (eller?) skor som fanns i min storlek för 399 kr, men kruxet är att det är 12,5 cm klack på dem. I och med att jag är 187 cm lång så kommer jag alltså knalla runt som nästan 2 meter hull och hår...(Mest hull, haha)

Nu kommer då min fråga: Är detta möjligt? Ska jag köpa skorna och äntligen få gå (Läs stappla) i snygga klackar, raklång i rygg, stolt över mig längd? Eller ska jag skita i't och fortsätta traska runt i mina tråkiga, ofestliga tygskor, och nöja mig med den mer än väl tillräckliga längd jag har?


Snälla, ni måste hjälpa mig! Sådan velpotta som jag är kommer jag aldrig kunna bestämma mig på egen hand!




(Om jag sedan kommer kunna gå i pjuxen är en annan historia, haha!)

Snark i soffan

Sitter i skrivande stund i mammas lägenhet med Kajsa i knäet. Nu när vi varit hos pappa så har Kajsa stannat kvar här (För att undvika catfight med Smulis) så nu är hon mammig som bara den! (Ja, jag är hennes mamma) Hon är i hälarna på mig vart jag än går. Jag får inte ens gå på toa för då står hon utanför dörren och skriker. Sötunge :)


Isac är över hos Jocke och dricker öl, så han kommer väl inte hem förrens klockan 3- halv 4 eller nåt. Så mamma och jag satte oss och tittade på Förtrollad med Nicole Kidman. En ganska enkel, lätt och lagom film, men det roligaste var att titta på mamma. Mamma har nämligen väldigt lätt för att somna framför tv:n (En egenskap jag har haft (o)turen att ärva, host host) Så det tog inte lång stund innan hon sakta men säkert sjönk ner med huvudet mot bröstet. Men hon vill ju inte visa att hon sover så vid plötsliga ljud (Som när jag hostar) så vaknar hon förvirrat till och ska låtsas som ingenting.


Jag: -Mamma, du kanske ska gå och lägga dig, du ser lite trött ut.
Mamma: -*Mummel mummel mummel* när kommer Isac då?
Jag: -Han blir väl kvar där halva natten...

Jag tittar på mamma och ser att hennes ögonlock sakta sakta glider ner och pang bom så sover hon igen!


Jag suckar lite för mig själv och fortsätter se på filmen.


Mamma börjar snarka lite tyst, jag hostar till.


Mamma: Va? eh *mummel mummel mummel*
Jag: Mamma, du kan ju inte hålla ögonen öpnna, gå och lägg dig!
Mamma: Ja, jag ska gå och lägga mig snart...

Och vad gör hon då? Jo hon somnar igen! haha

Jag låter henne hållas tills nästa hostattack kommer (För jag vet ju själv hur mysigt det är att sova i soffan)
men sen säger jag åt henne för tredje ången att gå bums i säng, och denna gången lyckas jag!


Söta, envisa mamma :)


På måndag bär det förresten hem till Linköping igen!


Godnatt, sweet dreams!

Nytt år, nya tag

Gott nytt år i efterskott. Tycker att det är ganska meningslöst att skicka sms o hålla på eftersom man ändå vet att inget kommer fram.


Gårdagen spenderades med min underbara Anna, Isac, brorsan och tre av hans kompisar typ. Det dracks lite lagom, och var mysigt :)

Nu är det ju nytt år och grejer, och det är ju ganska passande att ta tag i lite saker och så då. Jag har en del att jobba på, har jag kommit fram till. Jag kunde inte sova så natten spenderade jag med att tänka och fundera, och fastän att jag har lite grejer att jobba på så tror jag att det kommer gå bra :) Så jag ska ta mig i nacken och sluta oroa mig så mycket!


Vill även passa på att skicka en kram till Moa som har det lite jobbigt nu <3



Lite bilder på det här då kanske? Och en sallad? :)


En klad kines-Pelle



en söt Anzie






Schåååål






RSS 2.0