Handens 5 fingrar, 7y-5x-(2x-y) och vaniljté.

Tjena bloggen. Har varit lite off idag men haft så nedrans ont i magen, så då kan det bli så. Bara jag inte är på väg att bli magsjuk? :/

I alla fall, har lyssnat på Lisa Nilssons Handens 5 fingrar typ 25 gånger nu, tycker den är så härlig! Hittade den på Stina Lee's blogg som faktiskt är den enda "kända" bloggen jag läser. Hon skriver i alla fall vettigt, och det är kul att följa henne i och med att hon precis fött sitt första barn. Orkar inte med "alla vill se ut som mig" och "jag vet att ni älskar mig" -bloggar. Kan inte bara människor försöka växa upp? I alla fall, blir så sugen på att skaffa barn själv när jag läser hennes blogg + hör denna låten! Men jag vill inte skaffa barn nu såklart, jag ebter mig ju fortfarande som ett barn själv, haha! Men det finns ingen där ute som kan tänka sig att låna ut sin bebis lite som jag kan få gulla med? Jag börjar dock undra lite varfifrån all denna bebis hysteri kommer ifrån med tanke på att jag drömt så mycket att jag får barn, och nu även Isac, att facebook-testet sa att jag skulle få barn i September 2010 och nyss när jag gjorde "Vilken meny är du på Mcdonals?" fick som svar att "jag är väldigt omtyckt av barn" Haha! Äh, jag tänker inte under några omständigheter skaffa barn nu och kasta bort min ungdom, sen får mina drömmar och FB säga vad de vill!
Däremot kan jag tänka mig att kidnappa mina kusiner när jag åker hem i övermorgon och tvinga dem att gosa med mig :)

Skulle även göra några uppgifter på Fronter i matten, men som tur var hade jag hittat fel dokument (Som var fyllt med MASSA uppgifter som den i rubriken) och det var istället ett litet "välj-rätt-alternativ" test som jag fick alla rätt på, haha!


Tvättar lite mattor medan jag ligger här och svamlar, Baby är i Rimforsa, men skulle i alla fall komma hem ikväll :)


Tänkte skriva litegrann om hur jobbigt jag tycker det är när människor inte klarar av att ta ansvar, men det tar jag i ett annat inlägg då detta börjar bli lite långt...
Dessutom pep tvättmaskinen nu, plikten kallar!

Horn i deprission

Nej, kanske inte. MEN. Väldigt besviken på mig själv. Jobbigt. Skärpning.

I brist på annat och göra en lördagskväll ute i Nölhult blir det att dra in till Horns café/pub där Bettan ska jobba ikväll och bli söndertafsad av bonnar <3
Menmen. Vad gör man inte.

Igår hände inte mycket alls. MArtin och hans flickvän Pauline åkte med hem till skogen, typ kollade på tv och prata med Jeanette och Örjan.


Idag har jag kollat på lite utbildningar och så till efter gymnasietiden. Men jag vet inte riktgit vad jag vill bli, vart jag ska bo än och så vidare så jag la ner det. Dock lite sugen på någon distanskurs i marknadsföring eller till copy writer kanske? Aja, det är 2 år kvar, så jag har tid på mig...
Jag tycker dock att det är lite skrämmande, typ att göra arbetsprov och sånt? hur hög press har man inte på sig då om man väl lyckas komma in? Jag känner mig inte alls säker på mig själv när det kommer till sånt. Eller det gör jag väl inte om så mycket men tja.

Lite negativ idag tror jag.

Hinner inte skriva om allt negativt och dåligt och sånt nu. TYVÄRR. Känns tråkigt att svika er såhär kära läsaRE, MEN. Ska jag verkligen gå in i mina avgrundslösa tankar så måste jag kunna koncentrera mig, för det är ju djupa grejer vi snackar om nu. Men det kommer en annan dag. Det kan jag lova :)
 

Måste dra nu. Hejsvejs.



Fredag morgon

Go'morron bloggen! Sovit gott? Jag med, förutom att Kajsa ville ut vid 03.15, men annars braaaa.
Sitter i skole och väntar på att någon av mina klasskamrater ska dyka upp... Och läraren kanske?

Idag är det i alla fall FREDAG och det är väldans najsigt. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra i helgen? Förutom på söndag för då ska Moa och jag börja träna :D
Dock så blir det antagligen en nedrans massa film som jag ska få av Moses idag :D Disneyfilmer in my <3 forever typ! Idag ska jag även till rese och köpa biljetter till hemresan! Hårfärg också kanske?

Jaa, eftersom jag bara varit vaken i ca. 2 timmar typ så har det inte hunnit hända något spännande...
Det enda är väl att nån snubbe på bussen tyckte att de va roligt att glo sönder mig på vägen till rese (Y)
Och dåmenar jag verkligen glo SÖNDER, ni vet sådär såman verkligen känner hur ögonen bränner i en, haha.
Antar att jag såg för läskig ut :)


Nu kom Mattson, see ya!

Blöt hund

Ungefär så luktade jag efter att vi gått massa i spöregn. Men jag tyckte mest synd om min nya mysiga kofta som jag precis köpt som blev dyngblöt.

Idag var det friluftsdag, men eftersom lärarna hade noll koll och vi bara skulle vara åskådare så gick vi runt lite som vi ville, och sen åkte vi hem :)
Hoppade direkt in i duschen där jag satt och kokades som en liten potatis, skönt!
Nu sitter jag på sängen i morgonrock, mystofflor och dricker té, gött är det.


Baby boo åkte till Rimforsa så det blir antagligen bara jag och Kajsa ikväll :) Så det blir väl till att titta på idol och sådär..

Längtar jättemycket tills jag ska åka hem! Ååh va mysigt det ska bli ^^ Ska kanske träffa Kusin Sandra också :D

Tjaa, kanske kommer på något vettigare att skriva ikväll, haha. För nu kanske jag ska ta på mig lite vettiga kläder!



Blöt Pelle!

-Nej tyvärr, vi behöver ingen mer personal.

Det svaret fick jag av varenda ställe jag ringde och frågade om extra jobb idag. Så, så var det med det. Men jakten går vidare! Tyvärr så verkar det ju faktiskt vara ganska omöjligt för en studerande 17-åring att få något slags jobb idag.. Någon som har något tips??

Slutade tidigt idag så jag tvättade lite, sökte jobb och städade upp lite. En ganska bortslösad dag egentligen, för rätt som det var kom Isac hem (halv 5) och då lagade jag mat och typ tja.


EN BRA SAK med denna dagen däremot är att jag bestämde att jag ska åka hem nästa vecka! Och Pappa vart verkligen jätteglad när jag sa det ^^ Att göra mina föräldrar glada är det bästa jag vet nu för tiden :')

Så nu blev jag lite lycklig igen! Sen så gjorde jag en budget till mig själv och insåg att pengarna faktiskt räcker (Y) Sen så ska jag jobba när jag åker hem med! Då lyftes iaf en av de tunga stenarna från mitt hjärta!
EN TILL BRA SAK (Wow detta är rena barnkalaset!) Är att vi har sovmorgon imorgon och att det bara är friluftsdag ^^ Det är för alla friskolor så älsklingen kommer också vara där^^ Nästan ännu bättre är att vi bara behöver vara åskådare, haha!


Nu börjar idol igen, tjenis!

Tisdag

Ja, en klyftigare rubrik kunde jag tyvärr inte hitta på för detta kommer vara ett sådant där tråkigt "idag har jag..."- inlägg.

Så..Idag har jag haft projekt på förmiddagen, och som vanligt gjorde vi inte mycket alls. Pust. Känns lite tråkigt när det är så ostrukturerat så att det bara är kaos hela tiden. Känns som bortkastad tid när man inte lär sig något...

Sen åt vi mat. Idag var det faktiskt god mat i skolan, så jag åt mig mätt för första gången på lääänge i skolan. Sedan roade jag och Jennie oss med att titta på våra gravida magar.


Nu, strax, ska vi ha svenska och sen matte. Mindre kul, kan man ju kanske uttrycka sig.



Fi fan vad tråkigt. Blä, usch. Bajskorv? JAG BEHÖVER MER ENERGI.

Allt är KAOS och jag känner att det börjar luta åt bristningsgränsen igen... Och allt som började kännas bra. Livet är hårt, men då kanske man behöver lite hjälp. Jag behöver i alla fall all hjälp jag kan få just nu.

Ni fick lite depp-tankar på köpet där ja. And there's more where that came from. Much more. (Bara för att slänga in lite engelska)

GE MIG JUL. Kan man också tilläga i detta underliga inlägg.




KAOS.

Övertrött

Ojoj. Idag är jag sååååå trött. Har ni varit på john Bauer de senaste timmarna så har ni nog hört det eftersom jag har garvat mest hela tiden. Jättehögt och så att jag börja gråta med. Inte kan jag sluta heller.... Bra där Elle (y)

Vad som dock varit roligast på hela dagen är bilden som Mirre tog på mig när jag fotograferade.


Såhär ser då jag ut när jag fotograferar xD GAH, roligt xD Den är så ful att jag faktiskt bjuder på den ^^




HAHA. Asså.... Det gör ont för att jag måste anstränga mig så mycket för att inte börja gapskratta i ett knäpptyst klassrum med treor jag inte känner xD Guuuuud.




ROLIGT.




Idag ska jag först på stan med Erika och titta efter lite pysselmaterial, sen ska jag handla lite mat med baby och seen, ja, jag ska ju äta såklart, men sen så ska jag antingen 1: Pyssla, beroende på om jag köpte de saker jag behöver. 2: Titta på tv eller sova. Kanske båda.



Nu vill jag sluta faktiskt. På riktigt.

Pysselmani

Söndag, ensam än så länge och lika uttråkad som vanligt. Jag har utvecklat någon sorts pysselmani, men i brist på material som jag ska införskaffa i veckan, så fick det bli lite papperspyssel ^^

 

Jag hittade dessa på en hemsida där man hämtar hem mallar för olika figurer, skriver ut dom och klipper och monterar ihop dom. Lite pilligt men skoj! ^^

Den som föreställer Family Guy tänkte jag att Baby boo skulle få ^^

A fresh start

Det behöver jag nu! Usch, jag känner mig så missnöjd med mitt sätt att leva just nu...Jag känner mig äcklig, lat och bajsig. Jag känner mig precis så som jag gjorde efter att ha sett filmen Requiem for a dream. För er som inte sett den som handlar den om några ungdomar som helt går ner sig i drogtrsäket så att de till sist lever så äckliga liv att man inte kan något annat än att må illa!
Okej, jag har inte hamnat i något drogträsk direkt, men jag känner mig bara så himla sunkig. Riktigt missnöjd med mig själv!
Så det jag behöver är alltså en nystart, ett fräschare liv! Så det jag måste göra är att sluta äta så onyttigt, träna (Ska köpa kort till F&F på fredag!) och sluta sitta så mycket inne framför någon skärm!
Ta vara på livet!


Japp! Nu har jag bestämt mig! På måndag börjar mitt nya liv. Och denna gången tänker jag hålla det till 100 %!



Time to shape up!

Today is one of those days

Yes män! Idag är en sån där "Just idag är jag stark, "just idag mår jag bra...", "Don't worry about a thing because everything is gonna be alright", "Celebrate good times come on!" och "Faith! You gotta have faith" dag! Toppen med andra ord, för det är freeeedag! Mamma vad härligt!


Ikväll kommer Sagoprinsessorna hit och partajjar! Så nedrans najs kommer det bli!
Alltid lika galet roligt med er brudar! <3


Snart kommer babybooo hem också! Förlåt förresten för allt whinande i det förra inlägget, nu är saken ur världen och allt är lika bra bra bra som det alltid vart vart vart!


Har nyss städat upp lite i lägenheten och tänkte strax börja med maten. Men först ska jag och Kajsa mysa lite till Miss Li!



Ha en bra fredag!

Alone in the apartment

Andra kvällen i rad som Isac åkte till Rimforsa. Känns ensamt... Visst, det är inte så att jag måste vara med honom absolut hela tiden, nej, absolut inte! Men när han bara kommer hem och lämnar bilen och sen sticker, och inte kommer hem förens nästa dag, och sedan gör detta några dagar i veckan, så känns det ju inte jättekul.

 Speciellt inte heller då det blir jag som måste diska, tvätta osv. Saker som faktiskt måste göras när man har en lägenhet! Börjar störa mig lite på att det liksom är självklart att jag ska ta hand om allt, och att det mer är en tjänst eller ett undantag när han "faktiskt diskade i torsdags". Och det här med att städa vet jag att han hatar, så det kan jag väl ta hand om, eftersom hans argument är att "han inte tycker det behöver städas". Men tvätten då? Det är ju hans kläder också? Och mina kläder då? Och köpa toapapper, torka av bordet, bädda sängen, slänga kläder i tvättkorgen...

Hm, sånt här kanske man inte ska skriva i bloggen. Kanske inte så shcysst, men å andra sidan, som jag nämnt i nåt annat inlägg, så måste man ju faktiskt stå för det man gör... och inte gör...


Blä. Nu känner jag mig som en kvinna mitt i 30-års krisen som bara klagar på att jag måste sköta allt husåll. Detta är ju typ nr.1 bråkstartare någonsin. Och aldrig kommer man nånvart heller...



Är det någon som har något bra råd om hur jag ska ta mig till? Klaga lite mer? hota? bara skita i allt? Nä, inget av dessa kommer nog funka... Absolut inte skita i allt för det klarar jag inte av, lite pedantisk som jag är... Hota är ju bara löjligt, jag är ju ingen morsa, och jag hatar verkligen att klaga....



Pust.


Om du av någon underlig anledningen läser det här och tycker att jag är löjlig som skriver det på en blogg och inte pratar med dig, så kan jag säga såhär: Jag har försökt. Flera gånger till och med. Sorry.

Mördarsniglar= äckligt!

NY HÅRFÄRG. Sådär.


Ja! Moa var här en sväng idag och åt kebab sen kollade vi på idol. Alltid trevligt med denna damens sällskap! Pratade även med Curtan idag om vårat Snigel-problem och det visade sig att de har krupit in i en glipa där fläkten sitter. Men nu är det lagat så nu ska vi slippa de där sliskiga filurerna!

Pappa åkte in till sjukhuset idag igen, han har inte mått bra sedan han kom hem sist från sjukan och bdet visade sig att han hade tarm-veck el´ler vad det hette och fått en infektion där. Men nu fick han lite medecin mot det i alla fall, resten håller de fortfarande på och utreder.


Nu ska jag borsta tänderna och ta på mig nattlinnet och lägga mig och titta på Scrubs!



Sweet!




Denna bilden har ni nig sett frö tredje gången nu eller nåt, men jag tänkte bara visa hur jag ser ut i nya hårfärgen (Som tanterna i skolan påstår är "mördarsnigel-brun")



@ School

Precis klar med provet i Projekt & företagande! Det var väldigt lätt så det känns skönt :)
Nu har vi typ 1 ½ timmes rast innan matten.. Segt. På förmiddagen hade vi projekt och eftersom jag och Erika är klara med våran del så hade vi ingenting att göra som vanligt. Saknar att sitta i Sagoprinsen med resten av Sagoprinsarna!


Har inga direkta planer på vad jag ska göra idag.. Handla mat är i alla fall ett måste.. Kanske fotografera lite?
Jag ska i alla fall ut idag, få i mig lite frisk luft! Det enda som fattas nu är lite röda löv, mysigt!


Ska ringa Pappi också, kom på att det var några dagar sen jag pratade med honom sist, ifall ni undrade menar jag...



Usch, ännu ett tråkigt inlägg, att man aldrig kan komma med något intressant?



Någon som har något att bidra med?

Fint halsband

Är detta ett halsband för mig kanske!? Superfint!! Från Cocoo.se men tyvärr kostar det typ 290 kr så det har jag iiiiinte råd med!


Bloody sunday

Här ligger jag, nyduschad, invirad i morgonrocken och dricker té. Och det är söndag.

Vad gör man på söndagar egentligen? Inte så mycket va?

Men idag är det fint väder ute så jag funderar på att ta en liten promenix, jag! Skulle va najs.
Något annat som skulle va najs skulle va o dra en latte på Yngves (Eller Ågatan som det heter nu) med nån najsig människa och bara snacka skit. Någon som är på?


Men först av allt måste jag ta på mig kläder. fast jag tycker det är så mysigt att bara strosa runt i morgonrock, lukta schampoo och ha varma tofflor på fossingarna. Men skulle nog se lite halvmysko ut om jag gick så på stan...


 Nej, kläder var det!


Ciao

Dagen efter

Var inte så jobbig ändå. Även fast det gick lite si och så igår... Men skoj vare! Fastän att jag somnade tidigt (y)


I alla fall, det går bra nu. Listan i mitt huvud med saker som är tokigt är inte lika lång som förut, och det känns helt enkelt bättre nu. Fick ett förskott på Isacs lön idag så det gjorde väldigt mycket! Så skönt att det löste sig utan att jag behövde be mamma och pappa om hjälp. För det är det värsta jag vet, och ska inte behöva göras! Men att leva på 1050 kr i en och en halv månad är ganska svårt...


Klockan är 19.19 på en lördagskväll och jag gör inte mycket alls.. Ligger och tänker lite på roliga minnen med släkten, och kom fram till att jag saknar dem väldigt mycket! Det är tråkigt att man inte kan träffas så ofta, men det är något det ska bli ändring på!


Gjorde ett test på facebook där man fick sin idealvikt uträknad, och jag ska tydligen väga 78. Hrmf.. Jag är väl inte riiiiiktigt där då kan man säga. Men om två veckor när Moa kan köpa sitt kort på F&F så ska vi dra igång! Peppad som tusan, nu ska fläsket ryka!

Funderar på att göra en kopp té och kolla på Tjenar Kungen. Ja, det ska jag göra!






MIGRÄN

...Suger! Det bara bultar och trycker så man blir alldeles yr och illamående. Och jag som faktiskt tänkt göra en del idag. Men nu har jag bara kunnat ligga i sängen... Pust.

Nu börjar jag faktiskt lessna på riktigt på detta med att allt går så himla dåligt...Det känns riktigt jobbigt nu :(

Och tjatet om att man ska tänka positivt och hittan och dittan funkar inte just nu, för hur jag än gör så kommer det bli dåligt i alla fall.


Gosch. Måste strax lägga ifrån mig datorn igen, det flimrar förmycket framför ögonen. Måste. Vila.



Kalasbra inlägg enligt mig själv! Nu blir mina 4 läsare säkert jätteglada (y)





En tanke bara: Vore det inte hur skönt som helt att ha en klok person som bara lyssnar som man kan klämma ur sig alla jobbiga saker som tynger en för? Det skulle jag behöva i alla fall.

Ångest

Det är mycket på hjärtat nu. Men jag sitter i skolan och har inte tid eller koncentration att vräka ur mig allt...


Men jag kan säga en sak. Det går åt helvete just nu. Hur kan vi ha en sådan nedrans otur hela tiden? Vi har det jobbigt som det är just nu. Så snällla, snälla, vi vet att vi har valt detta själv, och vi kommer ihåg vad ni har sagt, men man kan inte alltid hålla upp till era höga förväntingar, till era krav. Pressen som ni sätter på våra axlar är faktiskt tung att bära. Och nu har vi "misslyckats".. Så varsågod, klaga och sucka så högt ni vill.

Allt vi behöver är bara lite stöd.

Men så fungerar det tydligen inte. Man ska klara sig själv, man får inte göra fel och hjälp är absolut ingenting man får fråga om.

Vi är trötta på att hela tiden vara tvungna att hävda oss, att hela tiden vara tvungna att bevisa att vi klarar det.

För när det kör ihop sig känner man sig så himla misslyckad, och man skäms.


Är det verkligen så det ska vara?




Modebloggare, here I come.

Nä, inte riktigt. Men jag satte bara ihop lite saker som jag vill ha på mig i höst/Vinter. Och jag skiter fullständigt i er som säger att Uggs är fula och att det är "såååååå 2006" för det gör mig inte ett piss. Jag tycker att de verkar mysiga, och dessutom är dem de andra höstskorna som finns i min storlek som jag gillar mest.



Dumma Sverige!

Nu har jag gjort mig själv deppig igen :( Kom på att jag måste börja leta efter höst/vinterskor nu eftersom mina gamla (Som jag haft i 4 år) Börjar bli slitna. Men som ni läste (Om ni orkade) så har jag storlek 43-44 i skor vilket försvårar letandet med såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket eftersom storlekarna i alla vanliga affärer slutar vid 41. Detta gör mig så himla arg! Det finns ju hur många tjejer och kvinnor som helst som har stora fötter, varför ska inte vi kunna köpa fina skor som vanliga människor? När man frågar affärerna så får man såna här smarta svar: "Det finns inga tjejer som har så stora fötter" eller "konsumtionen är för liten för att det ska vara värt att tillverka så stora skor". Så vad ska vi göra då? köpa killkängor och se ut som shemales? ARG blir jag!

Jag har hittat några affärer i sverige som säljer större skor, www.greatshoes.se, www.laredoute.se och www.kingsizeskor.se, men tyvärr så är nästan alla dessa skor väldigt tantiga, och inte minst dyra! Man får räkna med minst 1000 kr för ett par, och då har man ju inte direkt råd att köpa flera, utan måste välja ett par som passar till allt och som man kan ha hela tiden och länge. Och det är inte det lättaste. Pust. Varje gång man går in i en vanlig skoaffär så hugger det i hjärtat då man ser alla fina skor man aldrig kan få på sig.


Nu såg jag att även Ellos hade märket Taillissime (Som har ganska fina skor i stora storlekar, samma som Laredoute säljer) men de enda stövlarna jag hittade som passar bäst på beskrivningen (som passar till allt och som man kan ha hela tiden och länge) Men jag är inte riktigt säker. Det är ju 7 cm höga klackar på dom, och jag vet inte om jag vågar ha så höga. Jag såg att man kan ta bort banden, men de känns ändå en aning fina för mig, om ni förstår vad jag menar... Snälla hjälp mig, vad tycker ni?



100 saker om mig

Nu ska jag ta och försöka göra en sån där lista alla gör. Och jag gör det endast för att jag är såååå utråkad. Så. Here we go.

1. Jag älskar 50 och 60-tal
2. Jag gillar inte att ha långa naglar
3. Jag är i ständigt behov av förändringar
4. Jag tycker att det är roligt att städa
5. Jag har väldigt svårt att välja kläder, för jag måste känna mig bekväm i det jag har på mig.
6. Jag har otroligt svårt att välja vad det än gäller.
7. Jag dagdrömmer ofta
8. Jag har ständigt en lista i huvudet med saker jag måste göra
9. Och jag blir ofta nere när jag tänker på jobbiga saker som står med där
10. Jag är döskraj för att någon i familjen eller nära ska dö
11. Jag måste hela tiden säga vad jag tycker
12. Jag älskar gamla saker!
13. Jag är en känslomänniska
14. Och jag gråter väldigt lätt
15. Jag har väldigt svårt att ta att människor tycker illa om mig
16. Och jag vill vara alla till lags
17. Jag måste alltid ha ordning och reda
18. Jag älskar att planera
19. Jag har ofta höga förväntingar på allt, så jag blir ofta besviken.
20. Jag är sinnesjukt känslig på mina fötter
21. Jag tror att jag har ganska låg smärttröskel
22. Jag har svårt för att visa ilska
23. Jag älskar ost
24. Jämt när jag möter en människa som går förbi håller jag omedvetet andan så att jag inte ska känna deras lukt
25. Jag är väldigt lättskrämd
26. Ända sedan jag ramlade från en koja när jag var lite så att mitt ledband i foten gick av är jag feg.
27. Jag vågar inte ens åka skateboard
28. Jag blir lätt svettig i ansiktet, vilket jag hatar
29. Jag har alltid högra krav på mig själv.
30. Jag älskar köttbullar med rödbetssallad
31. Jag absolut älskar julen!
32. Jag har storlek 44 i skor, och kan inte köpa skor i vanliga skoaffärer
33. Jag ligger alltid i fosterställning när jag sover
34. När jag tänker på min familj kan jag börja gråta ibland, för att jag saknar dom så mycket
35. Jag skulle inte kunna leva utan min iPod
36. Jag blir arg av stark mat
37. Jag väljer musik utifrån vilket humör jag är på
38. Jag har inte ens kommit halvägs och detta börjar redan bli jobbigt
39. Jag har aldrig blödit näsblod
40. Jag fryser hellre än svettas
41. Jag är längre på min högra sida, t.ex. större fot, större händer.
42. Jag älskar vanilj, både som smak och lukt
43. Jag älskar att ge bort presenter
44. När jag var liten mådde jag dåligt för att jag inte kunde komma på vad jag ville bli när jag blev sto
45. Jag tycker att det är jättegott att rosta lingongrova eller limpa
46. Jag har inte haft långt hår sen sexan
47. Jag kan inte sova om det är smulor i sängen
48. Jag vänder på kudden så att den är kall
49. Jag älskar leopardmönster
50. Jag hatade family guy och simpsons förut men nu gillar jag dem!
51. Jag skulle kunna äta hur många skinkmackor med senap som helst, i princip
52. Jag har bara varit utomlands till ett varmt land 1 gång när jag var 6
53. Jag är väldigt lättväckt
54. Min favorit-affär är Laghaus
55. Min första idol var Zakk Wylde
56. Jag har spelat keyboard sen trean
57. Jag hatar jeans
58. Jag har aldrig kunnat hjula
59. Jag snosar 3 x 15 minuter innan jag går upp på morgonen
60. Jag vill bo i Göteborg
61. Jag beter mig ofta som ett barn
62. Mitt favoritprogram när jag var liten var Fragglarna
63. Jag har alltid velat haft en syster
64. Jag börjar få slut på saker att skriva...
65. Det värsta jag vet är att tappa bort något
67. Jag är galen i fetaost och pesto
68. Jag skulle vilja baka, om jag hade en ugn
69. jag har aldrig smakat sill.
70. Jag vågar inte smaka på sill
71. När jag var mindre var jag en bitch
72. Och en drama-queen
73. När jag tycker att något är fel måste jag säga det
74. Jag känner mig alltid tvungen att ta ansvar för allt
75. Men ibland känner jag att jag inte orkar med allt
76. Jag tycker att alla borde stå för sina handlingar
77. Jag har aldrig förstått varför det är "fint" att äta med kniven i högerhand och gaffeln i vänstra
78. Jag älskar glögg
79. Jag älskar rosetter
80. Jag har aldrig sett High school musical och förstår inte varför den är så populär
81. Jag tycker att jag ser dum ut i platt hår
82. Jag tycker att scrubs är den bästa serien någonsin
83. Jag är kittlig i knävecken
84. Jag kan kittla mig själv
85. När jag tittar på tv har jag en vana att pilla med batteriluckanpå fjärrkontrollen
86. Det gör min pappa galen eftersom jag har haft sönder ett par på det sättet
87. Jag har väldigt livlig fantasi, och kan inbilla mig själv att något finns så starkt att jag tror på det
88. Jag älskar att ärva eller fynda kläder
89. Min farmor är den godhjärtaste människan jag vet
90. Kan man ens säga godhjärtaste?
91. Jag blev besviken på mig själv när jag "bara" fick 310 poäng när jag gick ut nian, fastän jag sa till alla att jag var jättenöjd.
92. Jag tycker inte om skolan men vill ändå ha bra betyg
93. Jag skulle dö av lycka om jag fick ett extrajobb
94. Jag har svårt för att sova ensam
95. Jag har svårt att erkänna varför när jag blir sur
96. Min dröm är att åka till Afrika och fotografera
97. Det värsta jag vet är människor som inte kan stå för vad de tycker
98. En annan sak jag tycker väldigt illa om är folk som sabbar eller spyr ner hemma hos folk de är på fest hos
99. Jag älskar att tända ljus
100. Jag tycker att denna listan var väldigt jobbig att göra!


At the moment


På bättringsvägar!

Hej! Idag mår jag mycket bättre! Otroligt vad lite (eller ganska mycket) vila, vitlök pch vatten kan göra för hälsan. Orkade mig ner på stan för mitt lilla ärende och det gick finfint. Lite snurrig i bollen men nu ligger jag hemm i sängen igen. Börjar dock tröttna rätt rejält, jag vill ut í friska luften, kanske ta en latte på Yngves men främst av allt fotografera! Börjar verkligen känna hur det kliar i fingrarna och huvudet börjar bli sprängfyllt av idéer jag vill testa. En viss Moses kanske är intresserad? ;)

Blir alltså skola imorgon för min del! Skulle kanske egentligen kunnat gå idag men eftersom jag hade tid för mitt ärende och för att vi ändå slutade vid 11 så stanna jag hemma.


Nu ska jag gå och göra mig en kopp té!



Tjenis

Sjuk (Man måste ju bara älska mina kreativa rubriker)

Fortfarande sjuk. Är det inte meningen att man ska bli bättre med tiden och inte sämre? Är ömmare i halsen idag, men ingen feber i alla fall. Ska vara hemma imorgon ocskå, men på torsdag ska jag gå till skolan igen. Känns jobbigt att vara borta länge, men jag hoppas att jag inte missat allt för mycket!

Pratade med Pappa idag också och han fick komma hem igen idag! Han fick permis till torsdag då han ska åka in till Uppsala på undersökning.


Jag har nog smittat Isac också, för han var också hemma idag. I morse bestämde vi oss för att ta lite frisk luft och handla på samma gång, men jag höll på att svimma på bara den lilla biten. Pust. Så det var bara hem och vila igen! Däremot fick jag efter några timmar masa mig upp igenoch diska och hänmga tvätt, varpå jag blev helt slut igen. Sen lagade Isac mat och sen dess har jag legat i sängen..

Blaääärg!

RSS 2.0